Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand plaatsen:

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewandje geplaatst worden in een nis. Wand is 60 cm en alles zit er bij.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand plaatsen uit heel Nederland:

Douchewand Samos plaatsen

Ik wil graag een Samos douchewand plaatsen voor een inloopdouche, in bestelling bij Praxis. 90 cm breed. Zonder voorwerk.

Badkamer strippen en renoveren

Geheel strippen oude badkamer, thans 2,4 x 2 meter. Doorstorten betonvloer circa 2,5 m2, (betrekking kruipruimte bij nieuwe badkamer) leveren en plaatsen dakraam 60x 40 cm. Geheel egaliseren, Plaatsen (niet leveren) Tegels vloer en wanden, glazen douchewand en deur, doucheput, whirlpool, hangtoilet, badkamermeubel, spiegel met verlichting, verlichting en schakelaars. Alles tot in de puntjes verzorgd!

Douchewand plaatsen en afkitten

Ik wil graag een inloop douchewand laten plaatsen en afkitten. Het betreft een Sealskin Get Wet inloop douchewand van 195 x 100 x 30 cm.

Badkamer renovatie

Ik wil de douche vervangen, vloer ophogen, badkamermeubel plaatsen, douchewand (glasstenen) aanleggen. Tegels zetten. Het staande toilet in de wc vervangen door hangtoilet. De badkamer is 160 bij 250 cm.

Douchewand en douchedeur plaatsen

In nieuwe badkamer douchecabine met schuifdeur plaatsen op de vloer, dus zonder bak eronder, alleen de wanden. De cabine moet ik nog aanschaffen. Waarschijnlijk een cabine van 90 x 90 cm. De doucheruimte zal worden opgeknapt door de woningbouw. Echter, een douchecabine plaatsen ze niet. Begin juni uitvoeren.

Douchewand vervangen

Wij hebben een nieuwe douchewand gekocht. Wie kan deze plaatsen en de oude douchewand verwijderen en afvoeren?

Douchewand monteren

Ik wil graag een douchewand plaatsen in de badkamer. De wand is 90 cm breed en 2 meter hoog en zal op de tegelvloer geplaatst moeten worden.

Douchewand plaatsen

Graag laten wij een douchewand op de tegelvloer plaatsen. De wand is 90 cm breed en 2 meter hoog en zal thuis bezorgd worden.

Douchewand met fixatiestang plaatsen

Ik wil een douchewand met fixatiestang laten plaatsen, 90 cm -100 cm.

Douchewand plaatsen

Ik wil in de badkamer een douchewand laten plaatsen. De wand is 90 cm breed en 2.10 meter hoog en zal rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst moeten worden.

Partners

Partners van Casius