Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & bg tegelen:

Badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen

Begin november 2020 ontvangen we de sleutels van onze nieuwbouwwoning. We hebben een complete badkamer voor de 1e verdieping en een tegelvloer voor de BG aangeschaft. Tevens 2 toiletten compleet installeren en tegelen. De badkamer meet 3,28 meter x 1,82 meter. We hebben gekozen voor een inloopdouche. De badkamer wordt casco opgeleverd, de aan- en afvoer van water moet wel worden verlegd. De vloertegels voor de begane grond zijn 120 cm x 60 cm. De vloeroppervlakte is circa 60 m2. Eventueel ook nog diverse muren stucen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & bg tegelen uit heel Nederland:

Onderkelderen van woning Rotterdam noord

Onderkoelder nodig voor bestaande bouw. Pand uit 1936 beneden woning 60m2 Opzoek naar een partij voor de verbouwklus van het volledige pand Aanleg kelder met licht inval aan twee kanten. Wenteltrap Nieuwe badkamer Nieuwe keuken Wanden verplaatsen Twee nieuwe toiletten

Sanitair nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning en zijn benieuwd naar de kosten van het installeren van 1 badkamer, 2 toiletten en een kleine badkamer op zolder. Oplevering is in Q1 2021. Leidingen badkamer zitten op juiste plek. Badkamer zolder moet gebouwd worden en leidingen nog gelegd worden.

Badkamer, toiletten en douche renoveren

• Het betreft het verwijderen van sanitair/meubel/tegels in een viertal ruimten. • De indeling van de ruimten wordt niet gewijzigd. In principe is er dus geen of amper leidingwerk. • Alle sanitair, tegels en kranen worden afzonderlijk geleverd. • Wandtegels 30x60 plm 49 m2. Vloertegels 60x60 plm 9 m2

Notariswoning bouwen

Wij willen een vrijstaande notariswoning bouwen. Symmetrisch 2 lagen met schildkap, en een gepleisterde buitenkant. De maten worden 13 meter breed en 9 meter diep, en het huis komt op een kavel van 600 m2. We willen een woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Graag casco. De wanden zetten we zelf.

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Bedrijfspand verbouwen (Badkamer, 2 toiletten, binnenwanden plaatsen, stucen, schilderen)

Het gaat om een bestaand bedrijfspand met 2 grote roldeuren aan de voorzijde. Ik wil een Badkamer met douche en wastafel en apart een toilet op de BG en nog een tweede toilet op de 1e verdieping. Tevens een verlaagd systeemplafond op de 1e verdieping aanbrengen en gedeeltelijk op de BG. De betonnen vloer op de BG (560 m2) moet geschilderd worden. Verder nog wat werkzaamheden zoals binnenwanden plaatsen, stucen en schilderen.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning van van 12 lang en 7 breed op een kavel van 500 m2 laten bouwen. De woning moet compleet opgeleverd worden met 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. 3 etages met kapel beide zijdes, lengte 10 meter. Breedte 7 meter. Ook wil ik een compleet afwerkte uitbouw met glazen dak van ongeveer 2 a 3 meter. Glas van vloer tot plafond open slaand dan wel harmonica openen. Over de hele breedte. + een kelder van ongeveer 6 bij 6 meter (compleet afgewerkt) + een garage en bijkeuken van 4 bij 10. Indien mogelijk wil ik de kelder onder de garage hebben. Dus dan word het 4 bij ongeveer 10.

Bouw Notariswoning in Hengelo

Graag willen wij een notariswoning aten bouwen, van 9 x 12 meter. Het huis komt op een kavel van 550 m2. De oplevering moet casco zijn, met 2 verdiepingen + zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten.

Nieuw huis laten bouwen

Mijn huidige woning is verkocht. Er staat een woning te koop maar dat is een bouwval. Deze grond zou ik willen kopen en daar een nieuw huis op willen laten zetten. Ik ben op dit moment nog bezig met de financiering. De woning moet casco opgeleverd worden met 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, een badkamer en 2 toiletten. De kavel is 15000 m2, en er mag maximaal 200 m2 gebouwd worden. Zou u mij een offerte kunnen sturen voor een prefab woning? Ik hoor het graag.

Kubuswoning bouwen

Ik ben momenteel aan het oriënteren om een woning te bouwen. Ik wil een kavel kopen van 252 m2. Wil een kubus woning met grote ramen en een plat dak, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, een badkamer en 2 toiletten. Graag offerte voor casco en sleutel klaar. Woonoppervlakte moet 150 m2 zijn. Voorbeeld foto is 108 m2.

Partners

Partners van Casius