Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1697 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Tilburg:

Badkamer renovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag zou ik een offerte ontvangen voor het cementeren van een badkamer van 2,90 x 2,70 + extra douchemuurtje van 1,20 x 1,90. Ook zou ik graag het verschil willen weten tussen betonstuc op de muren en het cementeren van muren (ziet er een beetje hetzelfde uit?)

Badkamer laten vernieuwen

De badkamer bestaat uit 3m2. De badkamer mag vernieuwd worden wat inhoud, dat er een egale vloer moet worden gemaakt en er een inloopdouche kan worden gerealiseerd. Er mag een wandje van 40 cm worden geplaatst tussen de douche (dit zal tevens functioneren als een kast met legplanken). Er wordt een badkamermeubel geplaatst, de wanden en het plafond zullen grotendeels worden gestukt en deels worden betegeld. Ik ben in staat om zelf tegels van de badkamer reeds te verwijderen en eventueel om een gipsplafond te plaatsen.

Montage Java douchecabine

Ik ben op zoek naar een klusjesman die een douchecabine kan monteren. Het gaat om de Java douchecabine van 90 cm bij 1.90 meter die ik reeds heb aangeschaft.

Douchewand laten monteren

Afmeting is 120 cm bij 2 meter

Badkamer aanpassen

Graag willen wij een badkamer laten aanpassen. Het gaat om de vloer, douchehoek en de toiletpot. Er ligt een drempel in de deuropening van de badkamer. Vloertegels kunnen zo gelegd worden. Er hoeft niets gesloopt te worden. En beneden dient een radiator in het toilet te worden geplaatst en aangesloten op het systeem. Het materiaal dat moet worden geïnstalleerd, wordt door ons geleverd. Het klein materiaal dat voor de aansluiting dient moet in het uurtarief worden verrekend. Kortom het gaat dus alleen om de uren. Tevens wil ik weten wat het kost om 16 m2 wandtegels te laten plaatsen, ook hier geldt alleen de arbeidsuren.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is L vormig, ongeveer 2 m bij 1,50 (bij 90 bij 90). (Hangend) toilet, wastafel + meubel (smal) en doucheafwerking (wsch schuifwandje ivm ruimte). Vloer en wanden betegeld. Plafond afgewerkt.

Badkamer deels renoveren

Slopen van bestaande badkamer (met behoud van bad en douche), opnieuw tegelen met tegels (aanwezig), plaatsen inbouwtoilet (aanwezig) en plaatsen meubels (aanwezig). Wanden: 24,5 m2, Vloer 4,40 m2. Meubels in huis. Tegels eventueel in overleg met de vakman.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting 1,46 bij 2,47 centimeter. Inloopdouche met glazen deur (800 millimeter breed), geen douchebak maar doorlopende tegelvloer. Wanden en vloer opnieuw betegeld. Wastafelmeubel 800 x 500 millimeter. En de klant wil graag een designradiator.

Verhoogde toiletten vervangen

Verwijderen en plaatsen van 2 nieuw verhoogde duoblok vlakspoel toiletten met pk uitlaat.

Complete toiletruimte renoveren

I would like to replace old zwevend toilet vervangen with new one. De klant

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer volledig laten vernieuwen. De ruimte is 460 x 300 cm en 280 cm hoog. Ik wil het huidige bad en de douche laten verwijderen en er een inloopdouche laten maken. Verder moet er een hangtoilet, een badkamermeubel met wasbak en kraan en een designradiator komen. De hele ruimte moet bovendien opnieuw worden betegeld. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de levering en aanlegkosten.

Badkamer opsplitsen

Ik wil de badkamer verbouwen, het is de bedoeling dat er van 1 badkamer 2 worden gemaakt. De afmeting van de ruimte is ongeveer 4 meter bij 3.65 meter. Ik wil graag met de vakman overleggen wat mijn opties zijn.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil onze badkamer van 250 x 200 cm laten verbouwen. Er moeten nieuwe wandtegels van 60 x 30 cm en vloertegels van 60 x 60 cm worden geplaatst. In de inloopdouche moet een drain worden geplaatst en een glazen wand. We willen de leidingen laten verleggen, een zwevend toilet laten plaatsen en een badkamermeubel met wasbak en kraan. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer en toilet verbouwen

De badkamer is 2.63 bij 2.03 meter groot. Het oude sanitair en tegels dienen te worden verwijderd. De indeling wijzigt dus de leidingen zullen verlegd moeten worden. De wanden en vloer worden betegeld.Er moet een inloopdouche van 1.40 bij 0.90 meter inclusief regenset gemonteerd worden. Verder komt er een tussen wand en daarnaast een zweven toilet en bidet. Het badkamermeubel en radiator moeten worden gemonteerd. Het separate toilet op de begane grond is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Hier komt een zwevend toilet en de wanden en de vloer moeten worden betegeld.

Wastafel vervangen door een badkamermeubel

Wij overwegen om een badkamermeubel met wastafel en kraan aan te schaffen bij Praxis. We willen vooraf even weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude wastafel en het installeren van het nieuwe badkamermeubel.

Nieuwe badkamer plaatsen

Het betreft het aanleggen van een nieuwe badkamer. De ruimte is 2.18 meter breed bij 2.67 meter lang en 2.40 meter hoog. Werkzaamheden: - Hangen en aansluiten wastafel; - Betegelen achterwand, 1 x zijwand en vloer, 17 m2; - Hangen en aansluiten, inbouw, douche en, inloop, douchewand; - Eventueel hangen en tegelen separaat toilet. Het slopen van de huidige badkamer en eventueel sleuven kunnen al door ons worden gedaan. De uitvoering dient in week 50 - 52 gedaan te worden.

Kamer verbouwen tot badkamer

Kamer van ongeveer 4m2 ombouwen tot badkamer. Sanitair en tegels zijn al gekocht.

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Van kamer van ongeveer 4 m2 ombouwen naar badkamer. Sanitair plaatsen stucken tegelen Complete badkamer verlichting e. D. Sanitair en tegels al aanwezig , gekocht.

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen tegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang en dergelijke. Tegels en sanitair worden in principe door opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Douche-/stoomcabine demonteren en installeren

Wij hebben nu een badkamer beneden in onze woning en laten in november/december een nieuwe badkamer boven maken. We willen dan de stoomcabine beneden laten demonteren en boven in de nieuwe badkamer laten installeren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie van de kosten.

Zijwand en swingdeur installeren

Badkamer zijwand en swingdeur installeren: - Get Wet by Sealskin I AM zijwand voor swingdeur RVS 200 x 90 cm (Productnummer 500808); - Get Wet by Sealskin I AM swingdeur voor zijwand RVS 200 x 90 cm (Productnummer 500804). Ik zou graag willen weten wanneer dit zou kunnen en voor hoeveel dit gemonteerd kan worden? De wanden en de vloer zijn betegeld. Direct daarop monteren.

Douchedeur plaatsen en afstellen

Bestaande glazen douchedeur die iets gezakt is en nu de grond raakt afstellen/goed monteren Graag reactie via e mail

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het volgende moet gedaan worden: De wand en vloer betegelen ongeveer 25 m2, plafond vernieuwen ongeveer 8 m2, inbouw wc 20 cm verplaatsen, radiator vervangen, wastafel aansluiten, inloopdouche aansluiten en glaswand plaatsen, kortom badkamer compleet vernieuwen. Er zit een kantelraam in de badkamer die netjes verwerkt moet worden. Bij de douchecabine wil ik een verhoging hebben. Er moet ook een nieuwe radiator komen.

Diverse sanitaire klussen

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren. Twee wastafels, twee mengkranen en een douchekop plus kraan en badkraan vervangen in de badkamer. Twee toiletten vervangen (boven en beneden). Twee staande die mogen worden vervangen door een nieuwe staande. Ik schaf zelf de artikelen aan, maar graag even in onderling overleg. Graag ontvang ik een offerte hiervan.

Toilet vervangen van oud naar nieuw

Gaan verhuizen, begin oktober mogen we erin, graag ontvangen wij een scherpe offerte om het toilet geheel te vernieuwen.