Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen douchewand en ophangen kast:

Plaatsen douchewand en ophangen kast

Ik wil graag een douchewand van 120cm bij 200cm laten plaatsen in mijn badkamer (Inclusief kitten) en het ophangen van een hangende badkamerkast. De te plaatsen douchewand: https://www.tegeldepot.nl/aktie-douchewand-wiesbaden-8mm-nano-coating-alle-maten Ik kan eventueel helpen met tillen.
Onze klant uit Sprang-Capelle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen douchewand en ophangen kast uit heel Nederland:

Douchewand plaatsen

1 douchewand en 1 douchewand annex deur plaatsen 90 x 90

Renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat

A. Aanpassen douche: - Verwijderen en afvoeren bestaande douchecabine - Herstellen gaten in tegels van doucheruimte - Nieuwe afvoer (door watergoot?) - Plaatsen douchewand (douchewand in overleg aan te schaffen) B. Vervangen gasfornuis door inductiekookplaat - Indien nodig aanpassen elektriciteit - Plaatsen van, in overleg aan te schaffen, inductiekookplaat

Glazen douchwand plaatsen

Van een bestaande glazen douchewand is 1 paneel gesprongen. Nu willen wij een nieuwe glazen douchewand laten installeren. Het betreft een douchewand van 80x200cm (8mm).

Badkamer renovatie

- Verwijderen oude wasbak + installeren nieuwe wasbak (+ spiegel + planchet + lamp + kastje eronder) - Verwijderen oude radiator + installeren nieuwe radiator. - Plaatsen nieuwe douchewand.

Een casco badkamer inrichten

Tegels verwijderen en sleuven hakken kunnen wij zelf. Er moet een inloopdouche met douchewand, een hangtoilet en een wastafel geplaatst worden. Vloer en wandtegels plaatsen. Vloer Oppervlakte is 3,3 m2

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen op de tegelvloer van 1 meter breed 2 meter hoog met muurprofiel en muurstang

badkamer renovatie

Badkamer verbouwen, deze meet 2 bij 2 meter. Oude wand en vloertegels verwijderen en het verwijderen van de toiletpot en radiator. Nieuwe wand en vloertegels aanbrengen. Monteren van een verhoogd toilet, douchewand plaatsen, wastafelmeubel monteren en een handdoekenradiator plaatsen.

douchewanden plaatsen

Graag willen we een nieuwe douchewand plaatsen. Vervangen douchewanden voor nieuwe in een hoekopstelling. Het gaat om 1x schuifwand 140 cm + 1 zijwand 90 cm. De bestaande wanden zijn al gedemonteerd, dus alleen plaatsen nieuwe. Het is gelegen op de begane grond. De oude douche is al verwijderd.

Douchewand plaatsen

Badkamer is geheel gerenoveerd alleen een douchewand moet geplaats worden. (800x2000mm) Lijkt mij een uur werk voor vakman/vrouw.

Plaatsen van een douchewand

Plaatsen van een douchewand 90x120cm

Partners

Partners van Casius