Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen douchewand en ophangen kast:

Plaatsen douchewand en ophangen kast

Ik wil graag een douchewand van 120cm bij 200cm laten plaatsen in mijn badkamer (Inclusief kitten) en het ophangen van een hangende badkamerkast. De te plaatsen douchewand: https://www.tegeldepot.nl/aktie-douchewand-wiesbaden-8mm-nano-coating-alle-maten Ik kan eventueel helpen met tillen.
Onze klant uit Sprang-Capelle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen douchewand en ophangen kast uit heel Nederland:

douchewand plaatsen

Betreft het plaatsen van een enkele douchewand van 120 cm bij 200 cm op de eerste verdieping. De douchewand moet nog geleverd worden door praxis.

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand van 120 x 200 cm laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Douchewand glas plaatsen

Wij willen een glazen douchewand plaatsen boven het bad, de oude schotten zitten nog gemonteerd. Deze dienen eerst door de vakman te worden verwijderd.

Montage en plaatsen van badkamermeubels en accessoires

Het betreft een badkamermeubel van 1.20 meter, dat in elkaar gezet moet worden en gemonteerd. Plus 2 kranen en 1 spiegel. 2 Kolomkasten en een douchekraan en een glazen douchewand van 1.20 meter breed voor de inloopdouche. Het is nieuwbouw, dus alle aansluitingen zijn er.

Douchecabine verwijderen, afvoeren en nieuwe plaatsen

Gaarne zou ik willen weten wat het plaatsen en verwijderen van douchewand en deur kost. Het om de Sealskin Get wet compact met vouwdeur, deze ga ik zelf aanschaffen. Het oude materiaal mag worden afgevoerd door de vakman.

Plaatsen van een zijwand en deur voor de douche

Wij hadden 1 douchewand zg zijwand, maar deze is geëxplodeerd. Gelukkig tijdens onze afwezigheid. Wij willen nu een zijwand en een douchedeur. De ophanglijst van de oude wand zit nog vastgeplakt aan de tegelwand.

Douchewand plus kraan

Ik wil de douche-cabine vervangen. Het betreft het plaatsen van de douchewanden (90 x 90) en nieuwe mengkraan en douche-stang plaatsen. Graag afvoeren van de bestaande materialen. Dank u.

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewand geplaatst worden afmeting 100x200

Glazen bouwstenen plaatsen voor douchewand

Graag laat ik twee douchewanden in de douche maken. Het gaat om 66 blokken. De vloer zit erin, dus het kan direct geplaatst worden. Het profiel en waar de blokken in moet voor op de vloer en plafond, waar de blokken in moeten heb ik. Ik weet alleen niet of er een bevestiging voor de wand nodig is voor de stevigheid. De wanden worden 1.90 m hoog. De ene wand wordt 4 blokken breed, de andere kant 3 blokken breed. Materiaal reeds aanwezig. Het voeg heb ik nog niet, maar dit zou ik eventueel zelf kunnen regelen.

Badkamer en toilet renoveren/verbouwen

Het vernieuwen van de badkamer plus toilet. Het plaatsen wastafel, wc, kraantje moet verplaatst naar de muur, radiator, douchewand, douch, tegels muren en tegels vloer. alles blijft op de zelfde plek zitten alleen de douche aantal cm verplaatst. badkamer is 149 breed 168 lang en 245 hoog. De toiletruimte is ongeveer 245 hoog 2 breed 1.20 lang. Wij willen graag in november beginnen, maar dat mag ook iets later.