Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche vervangen en roede bevestigen:

Douche vervangen en roede bevestigen

Ik wil de douchekop vervangen door een nieuwe. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche vervangen en roede bevestigen uit heel Nederland:

Vervanging/reparatie huidige geiser

Ik wil graag een oude, onveilige geiser vervangen voor een nieuwe geiser. Ik vermoed dat de oude niet meer te repareren valt. De afmetingen van de huidige geiser zijn: Breedte: 36 cm Hoogte: 63 cm Diepte: 33 cm Graag de oude geiser afvoeren. De geiser is voor 2 personen en bedoeld voor al het warm water (keuken en douche). Het gaat om een flatwoning. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden en een prijs.

Kortsluiting + dimmer vervangen

Plots kortsluiting zodra lichtschakelaar in douche aangeknipt wordt. Ik denk dat dit ligt aan waterdamp dat bij de spotjes komt, graag oplossen. Plus beneden in de woonkamer zit mijn stopcontact dimmer los, hier moet het contact laten fiksen en de dimmer vervangen worden.

Verbouwing douche

Ruimte 3.13 meter bij 2.00 meter. Wij hebben recent lekkage ontdekt en nu blijkt dat de vorige bewoners een constructiefout hebben waardoor de gehele douche verbouwd moet worden. Zij hebben de tegels gelijk op de houten vloer geplaatst, dat is gaan werken en nu is de hele douche lek. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volgende: Offerte 1 Douche helemaal slopen, en vanaf de vloerplaten opbouwen. Voorzien van Douche cabine, WC, Bad en wastafel van gemiddelde prijs en kwaliteit. Offerte 1 Douche helemaal slopen, en vanaf de vloerplaten opbouwen. In dit geval zullen de vloerplaten te erg beschadigd zijn door het water waardoor deze vervangen moet worden. Voorzien van Douche cabine, WC, Bad en wastafel van gemiddelde prijs en kwaliteit.

douchedeuren vervangen

Mijn huidige douche deur is afgebroken op de scharnier. De afmetingen zijn ongeveer 90 x 90 halfrond zonder profiel direct op de vloer. Ik wil zo'n zelfde systeem, deze heb ik al gezien en ga ik aanschaffen het heeft 2 openslaande deuren. Het is de bedoeling dat de vakman de kapotte douchedeur verwijdert en afvoerd en vervolgens ook de nieuwe komt plaatsen.

Badkamer verbouwen

We willen onze kleine badkamer (1,79 × 2,69) verbouwen. Het bad willen we vervangen door inloop douche, de radiator moet een klein stukje verschoven worden, en we willen nieuw tegelwerk. Het bad is gescheurd, het is wel gerepareerd een aantal jaar terug,m aar we willen er niet te lang mee wachten. De afvoer kosten graag apart vermelden op de offerte. Voorheen mocht het leidingwerk niet ingefreesd worden, dit willen we waarschijnlijk laten doen. Ook willen we eventueel het plafond opnieuw stucen, dit graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvangen we een offerte.

Slaapkamer op zolder realiseren en badkamer verbouwen

We willen graag de zolder verbouwen inclusief de badkamer op de zolder. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2,5 - 2,23 x 2,60 meter. Er is van de week is architect langs geweest om de ruimte in te delen en te beoordelen. De architect vertelde ons dat we het verlaagde plafond eruit kunnen halen om daar een soort vide te maken waar een slaapkamer komt. Wij zijn opzoek naar iemand die ons daarbij kan helpen. Er zit nu een luik met een uitschuifbare trap. het luik zou dicht gemaakt moeten worden. De badkamer willen we anders indelen. Er zit nu in de badkamer nog een deur en daarachter is een deel met een toilet en douche. Dat deel is verhoogt. Wij willen alles gelijkvloers maken en de deur midden in de badkamer verwijderen. Douche, tegels en toilet en ander badkamer meubilair moet eruit en afgevoerd en vervangen voor nieuwe. Zelf regelen wij het materiaal (tegels, wc, douche), maar alles wat daarvoor nog meer nodig is, regelen we in overleg. De wasmachine en droger moeten verplaatst worden. Een deel van de leidingen moet daarvoor verlegd worden. Graag ontvangen we een offerte.

Kitranden in badkamer en rond douchescherm vervangen

Aangezien de kitranden rond het douche gedeelte, inclusief die rond het glazen douchescherm, zijn aangetast door schimmel, zouden wij graag deze kitranden late vervangen. Het douchescherm zal tijdelijk moeten worden gedemonteerd om achter de bevestigingsdelen een en ander eerst goed schoon te kunnen maken.

verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Onze badkamer, een ruimte van 1,5 bij 1,9 m ongeveer, moet volledig vernieuwd worden. De Klussen bestaan onder andere uit het vervangen van de vloertegels, de huidige radiator willen wij laten vervangen door een infrarood radiator, daarnaast moet de huidige douche worden vervangen door een inloopdouche, nieuwe tegels en een nieuwe wastafel. Graag zien wij in de offerte ook terug wat het zou kosten om alles te strippen, dan kunnen wij de keuze maken om dit of uit te besteden of zelf te doen.

Douche opnieuw voegen en kitten

Voegen in douche cabine zijn poreus. Graag de beschadigde voegen vervangen en de kitranden van cabine vervangen. Het betreft witte voegen. Kit is op het moment donker grijs. tegels zijn 10 bij 10 cm. Cabine is ongeveer 2 bij 1 meter. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Wellicht moet er ook reparatiewerk aan een paar tegeltjes uitgevoerd moeten worden, misschien dat er een paar loszitten. Als u langskomt graag even een controle uitvoeren.

Douche betegelen

Ik wil de huidige tegels eruit halen en afvoeren, en de gipsplaten vervangen en opnieuw betegelen. Het gaat om 6 m2 tegelwerk. Graag een offerte.