Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletruimte volledig renoveren:

Toiletruimte volledig renoveren

Wij willen graag een inbouwtoilet laten plaatsen. De afvoer van het toilet zal waarschijnlijk iets naar achteren verplaatst moeten worden (wat hakwerk). Plaatsen inbouwtoilet, hangtoilet plaatsen. Daarnaast willen we een fonteintje installeren, leidingen in de muur frezen en moet de elektriciteit (de draden op het plafond) naar de ventilatie in de muur gefreesd worden. Verder het plaatsen van tegeltjes.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletruimte volledig renoveren uit heel Nederland:

Aanbouw maken

Ik wil een aanbouw realiseren voor een toiletruimte en een hal. Deze moet 125 bij 360 bij 270 cm worden. De binnenzijde moet 92 cm zijn en het plafond binnen 250 cm. De breedte mag maximaal 125 cm worden. Het gaat om een prefab aanbouw die volledig afgewerkt mag worden inclusief 2x een kusntstof raam met mat dubbel glas van 85 x 110 cm en 40 x 40 cm. Beiden moeten een ventilatierooster hebben.

Renovatie van de badkamer en toilet

We hebben een woning gekocht uit 1985 met badkamer uit hetzelfde jaar. Afmetingen 2,5 x 2,4 m. Oude materialen moeten eruit gesloopt worden, aantal leidingen verplaatsen (doucheleiding +/- 80 cm omleggen, leiding voor radiator verleggen, wasmachine-aansluiting naar boven verleggen). Dan alles opbouwen, materialen reeds aanwezig: ligbad, inloopdouche met douche-set, drain, glazen wand, badkamermeubel, toilet, radiator. Dan tegelen met 60x60 tegels op de vloer, 30x60 tegels op de wanden (2 wanden volledig, 2 wanden halfhoog). Ook toilet beneden renoveren: sloopwerk, vrijhangend toilet, fonteintje en tegelen (normaal formaat toiletruimte). Al het puin dient afgevoerd te worden.

Huis laten opknappen

Wij overwegen een huis te kopen. De prijs van de verbouwing bepaalt of de aankoop haalbaar is. De plattegrond is van een zeer vergelijkbaar huis. Wat er moet gebeuren: - Keuken: oude keuken slopen incl. L-vormig muurtje. Volledig nieuwe keuken. IKEA-kwaliteit. Strook van 3 meter aan keuken (met gas of keramisch). En extra kastjes als kookeiland met barretje. En twee hoge voorraadkasten. Afzuigkap is er nu nog niet. - Vloer: Beneden overal PVC-vloer. Boven overal nieuwe simpele vloer. Overal plinten. - Muren: Letterlijk alle muren moet gewit worden en evt. Behang eraf (veel nu geverfd in felle kleuren of behangen). - Tussenmuur van 4/5 meter: om de woonkamer (denk woonkeuken weg) in tweeën te delen. Met lichtdoorlatende muur/deur. Dus bv. Openslaande deuren of mooie schuifdeuren. - Toilet beneden: willen we verplaatsen. Moet naar de hoek van de woonkamer verplaatst worden, met deur die uitkomt op de hal bij de entree. Evt. Hal iets verlengen. Oude toiletruimte moet gestript worden en bij voorraadhok getrokken worden (incl. Vierkante meter voor in de hal). Oude muur van woonkamer moet daarvoor afgebroken worden. - Verwarming: de verwarmingsbuizen uit de woonkamer willen we graag weggewerkt hebben in de muur. - Stopcontacten: we willen in twee hoeken van de woonkamer stopcontacten laten maken (nu nog niet aanwezig). - Badkamer: we willen de badkamer volledig vernieuwen. - Rolgordijnen: we willen rolgordijnen o.i.d. plaatsen boven de ramen in de woonkamer en keuken. - Dubbel glas: in de woonkamer en keuken zitten twee kleine enkelglas raampjes (o.a. boven de buitendeur). Die willen we graag vervangen door dubbelglas. - Overkapping: een overkapping in de tuin bouwen (op de plek van de "overkapping" op de plattegrond). - Badkamer: de badkamer moet volledig vernieuwd worden. En er moet aparte douche bij komen. - (Verwarming: graag een prijsoptie om boven ook de verwarmingsbuizen weg te werken. ) - (Aarden: graag een prijsoptie voor het laten aarden van alle

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte volledig laten renoveren. We willen het sanitair en tegelwerk laten verwijderen. Daarna moet de ruimte weer betegeld worden en er moet een staand toilet en een nieuw fonteintje geplaatst worden. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken. We willen daarbij overleggen over de materialen. Graag ontvangen wij uw gedetailleerde offerte.

Badkamer en toiletruimte nieuwbouw installeren

In januari 2018 wordt onze naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag de badkamer en toiletruimte laten betegelen en installeren. De badkamer is 270 x 325 cm groot. Hier moet een bad worden geplaatst en ingebouwd met een gemetseld muurtje. Ook de leidingen en afvoer moeten daarvoor worden geplaatst. Verder moet er een inbouwtoilet, badkamermeubel en radiator gemonteerd worden. In het douchegedeelte willen wij een gemetselde wand van ongeveer 200 cm hoog met een nis laten maken. Verder moeten de wanden en de vloer worden betegeld. In de toiletruimte moet een hangend toilet met een inbouwunit worden geplaatst en een fonteintje met kraan. Ook die ruimte moet volledig worden betegeld. We hebben in totaal 20 m² vloertegels van 60 x 60 cm besteld en 27 m² wandtegels van 31 x 61 cm. We denken dat hiermee in februari gestart kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer en een toiletruimte volledig slopen

Wij willen in week 45 of 46 onze volledige badkamer en toiletruimte laten slopen. Alle tegels moeten verwijderd worden en al het sanitair. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Gehele toilet en plafond vervangen

- Huidige plafond (3,5 x 5,5 meter) vervangen door een strak plafond met LED spots en een klein plafondluikje. - Toiletruimte (0,9 x 1,2 meter) geheel vervangen / renoveren. Er komen een nieuw toiletblok, nieuw fonteintje en middelgrote tegels (60 x 30 cm) in. De materialen zijn nog niet uitgezocht, ik heb wel een idee van de kleuren. Waterleidingen, waterafvoer fonteintje en luchtventilatie volledig wegwerken. Gezien de grootte van het toilet nog twijfel over keuze nieuw wandtoilet of nieuw staand toilet. Graag advies en een scherpe offerte.

Volledige badkamerrenovatie

Volledig renoveren, tegelen en monteren badkamer met aparte wc ruimte. Grootte badkamer 2,5 x 2,8 meter. Materialen zijn aanwezig even als technische tekening en beschrijving. De huidige badkamer strippen. Bad verwijderen en een wand zetten zodat de ruimte van bad een kledingkast kan worden voor de aangrenzende slaapkamer. In de badkamer een inloopdouche maken en badmeubel ophangen. Alles tegelen. Ook de toiletruimte tegelen en een nieuw toilet plaatsen. Uitvoering in november. De badkamer is besteld bij Brugman.

Oude tussenwoning vergroten en volledig verbouwen

Ik woon in een oude tussenwoning uit bouwjaar 1900 en wil die volledig gaan verbouwen en vergroten. Mijn bedoeling is om net als enkele van mijn buren een extra verdieping op de woning te laten maken. Daarbij wil ik eerst de huidige woning zodanig laten slopen, dat alleen de voor- en achtergevel en de houten vloer van de 1e verdieping blijven staan. Vervolgens wil ik de gevels laten opmetselen en er een verdieping met dak op laten zetten. Inpandig moet het trappenhuis worden herzien, de toiletruimte van de achter- naar de voorzijde worden verplaatst, boven een nieuwe badkamer worden gebouwd en gezorgd worden voor goede ventilatie. Ik heb al contact gehad met de gemeente en het verkrijgen van een vergunning is geen enkel probleem. Ik beschik al over de bouwtekeningen van mijn buren, die kan als leidraad in de gesprekken worden gebruikt. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier nog dit jaar tijd voor hebben. Ik sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius