Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Rosmalen of directe omgeving.

465 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rosmalen:

Badkamerklus

we zijn op zoek naar een klusser voor een badkamer 75 /2.25 aub de nu aanwezige badkuip[ 75 -130 hoog 55 cm eruit slopen en op die plek weer dezelfde/ mogelijkheid te kunnen douchen aub antislip vloertje /afwerken en wat tegeltjes? hier en daar handgrepen /douche zitje o i d

Toilet renovatie

We willen ons toilet renoveren. Hangtoilet, spoelbak, wastafel en kraan, wandtegels en accessoires zijn al gekocht. Oppervlakte is 1-2 m2. Verwijderen van bestaande pot, wastafel doen we zelf.

Douche vervangen en roede bevestigen

Ik wil de douchekop vervangen door een nieuwe. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.

Badkamer en wc plaatsen in nieuwbouwwoning

Onze woning word in september opgeleverd. Hier willen wij de badkamer en het toilet laten betegelen en het sanitair laten plaatsen. De badkamer is 2.17 bij 2.20 meter en het toilet is 93 bij 128 cm groot. In de badkamer gaat het om een douche, wastafel, toilet en een kast en in het toilet om een fonteintje en toilet. De aansluitingen zitten op de juiste plek.

Badkamer verbouwen

De badkamer moet compleet vernieuwd worden. Incl vloer/plafond. 2 douches, 1 wc, wastafelmeubel, spiegelkast, kast, radiator. Verleggen van de leidingen. De badkamer is ongeveer 7 m2. Op welke termijn zou u mogelijkheden hebben?

Toilet verbouwen

Ik wil mijn huidige toilet laten verbouwen. Waarbij er een nieuwe pot, fonteintje, sanitair sproeier en nieuwe tegels geplaatst moeten worden. Voor de sproeier en het fonteintje moeten nieuwe leidingen gelegd worden. De ruimte is ongeveer 110 bi 90 cm en de wandtegels zullen tot ongeveer 120 cm hoog geplaatst moeten worden. Op dit moment heb ik een staand toilet maar de voorkeur gaat uit naar een zwevend toilet.

Renovatie badkamer

Wij hebben onlangs een huis gekocht en krijgen op 1 augustus de sleutel. Wij zouden graag de badkamer willen laten renoveren. Het betreft een vierkante badkamer van in totaal 5 m2 grondoppervlakte en met deur die naar buiten open gaat. Aan de rechter wand zit een wastafel, aan de linkerwand een toilet en aan de wand tegenover de deur zit een raam en een badkuip inclusief douche. In de vloer ligt vloerverwarming, we denken nu tot aan het bad. Tot slot zijn 2 van de 4 wanden betegeld, de wand achter het bad, dus tegenover de deur, en de wand van de wastafel, de rechter wand. We zouden graag op de plek van het bad een inloopdouche willen laten plaatsen. Hiervoor dient de wastafel iets te worden opgeschoven, aangezien het bad nu maar 75 cm breed is. Het toilet kan blijven zitten. Zou je ons op grond van deze informatie kunnen zeggen wat een dergelijke renovatie zou kosten? Indien mogelijk graag met en zonder materiaalkosten: - bad verwijderen - inloopdouche plaatsen, liefst inclusief drain douche goot + glazen wand - nieuwe tegels op de vloer, als dat gaat met de vloerverwarming - twee wanden nieuwe tegels + de koof achter de wc.

Badkamer en toilet verbouwen, inclusief krachtstroomgroep

De badkamer is 2.19 x 4.10. De toegangsdeur van de slaapkamer naar de badkamer moet vervallen zodat dit één strakke wand gaat worden. De doucheruimte wordt een royale nis van ca. 1.70 met glazen deur 90 cm. Een badmeubel plaatsen van 1.20 met spiegelkast, stopcontact en verlichting. Het plaatsen van een radiator met vloeraansluiting. Tegelwerk 60x60 cm alom. Verlaagd plafond met inbouwspots. De toiletruimte renoveren, tegelwerk, plaatsen Geberit met hangtoilet en een fonteintje met afvoer in de vloer. Mogelijk een krachtstroomgroep bijplaatsen. In de berging wandkasten van 2.02 x 2.47 aan een wand maken. Dit alles inclusief het afvoeren van puin.

Toiletruimte volledig renoveren

Wij willen graag een inbouwtoilet laten plaatsen. De afvoer van het toilet zal waarschijnlijk iets naar achteren verplaatst moeten worden (wat hakwerk). Plaatsen inbouwtoilet, hangtoilet plaatsen. Daarnaast willen we een fonteintje installeren, leidingen in de muur frezen en moet de elektriciteit (de draden op het plafond) naar de ventilatie in de muur gefreesd worden. Verder het plaatsen van tegeltjes.

Glazen douchedeur plaatsen

In de badkamer moet er een wasmeubel van 1 meter opgehangen worden en 2 kranen gemonteerd en aangesloten worden. In een nis (tussen 2 getegelde muren) willen we een douchedeur (merk i am) plaatsen. De deur is ongeveer 90 cm breed bij 2 meter hoog.

Plaatsen van een douchecabine en douchebak

Ik wil het liefst de oude tegels eruit laten halen en dan opnieuw laten betegelen. Daarna een douchecabine en douchebak laten plaatsen. Misschien twee aparte offertes hiervoor. Wij kopen zelf de spullen.

Douchewand en deur erin zetten

Ik wil er graag een nieuwe douche in laten zetten. Graag twee offertes: 1. Oude douche eruit halen en nieuwe douche erin zetten. 2. Alleen nieuwe douche erin zetten. Het gaat om een kwartrobde douche.

Toilet met waterreservoir vervangen

De klant wil graag zijn wc en het waterreservoir laten plaatsen. De klant wil graag door de vakman worden geïnformeerd over de mogelijkheden in materiaalkeuze maar schaft zelf de benodigdheden aan.

Douchedeur repareren

Wij hebben net de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning en hebben een nieuwe douchedeur geplaatst aangezien de oude uit elkaar viel. De deur blijft echter niet goed dichtzitten en hecht zich niet goed aan de magneet strip. Wij komen er zelf echter maar niet achter waar dit aan ligt.

Douchewand op douchebak verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil een oude douchewand op een douchebak laten verwijderen. Daarna een nieuwe plaatsen en afkitten. Ik moet nog een doucewand kiezen en het liefste zou ik zien dat degen die 'm monteert deze ook regelt nadat ik 'm heb uitgezocht.

Vloerverwarming in de badkamer installeren

De badkamer wordt vernieuwd en ik overweeg hier vloerverwarming aan laten aanbrengen. Oppervlakte van de ruimte: 1,73 bij 2,52 meter. De badkamervloer is van beton en we willen daarna betegeling erop. Een elektrische vloerverwarming. Ik ben me aan het oriënteren, graag dus een indicatie van de kosten.

Badkamer vernieuwen

De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter. Er is een klein schuin wandje met een raam erin. De hoogte is circa 2.5 meter. We willen graag een dubbele wastafel en een ruime (inloop)douche. Geen bad of toilet nodig. Nieuw tegelwerk op zowel wanden als vloer. Plafond vervangen, is nu kunststofschrootjes. Ventilatieverbetering, rooster bij het raam is bijna dicht en elektrische ventilatiesysteem is zeer zwak. De badkamer optioneel geheel of gedeeltelijk strippen. Het sanitair en tegels mogen mee aangeboden worden.

Douchewand demonteren en monteren

We hebben in bad ook meteen onze douche. Deze is afgeschermd met een douche/bad wand. Hij is stuk en we hebben al een nieuwe. Wat kost het om de oude te demonteren en de nieuwe te monteren. Graag via mail.

Wastafel met onderkastje en spiegelkast vervangen

Op de logeerkamer moet oude wastafel vervangen worden door nieuwe; dus oude afbreken, nieuwe met kraan plaatsen met onderkastje en spiegelkastje er boven (geen verlichting). Op toilet beneden kraantje van wasbakje gangbaar maken (verkalkt). Als het kan voor Pasen?

Kleine wastafel met spiegelkast vervangen

Klein wastafelmeubel (60 x 35 centimeter), met kraan aansluiten op water en afvoer, plus spiegelkastje erboven ophangen in de logeerkamer. De oude wastafel moet er eerst verwijderd worden. Materiaal is aanwezig. Geplande levertijd 31 maart; graag installeren in de week van 3-8 april.

Badkamer geheel verbouwen

Badkamer verbouwen

Installatiewerk in de badkamer

In de badkamer moet de wastafel, kraan en toebehoren (sifon en dergelijke) gedemonteerd worden. Een nieuwe wastafel (80 cm), kraan, sifon (en toebehoren) moeten worden gemonteerd, aangesloten en gekit. Een spiegel moet opgehangen worden, hierbij moet geboord worden in de tegels en waarschijnlijk ook in het frame van de spiegel. Een kastje voor onder de wasbak moet in elkaar gezet worden en aangesloten. Materialen zijn in bezit.

Renoveren van de complete badkamer

De oude badkamer van 2.06 bij 2.70 meter wil ik graag renoveren. De wastafel, douchecabine en de tegels tegen de wanden en de vloer dienen te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe tegelvloer geplaatst worden en de muren gestuukt. Deze moeten deels worden betegeld. Het zwevend toilet dient te worden verplaatst en en dient een nieuwe dubbele wastafel gemonteerd te worden. Graag wil ik ene inloopdouche laten creëren en de kleine radiator moet worden vervangen. De vloerverwarming die nu aanwezig is dient te worden behouden. Kunt u een offerte maken waarbij het sanitair en de tegels separaat geoffreerd worden?

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 6.80 m2 laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de oude badkamer en plaatsen van douche, wastafel, toilet, radiator, vloerverwarming en maken van een plafond. We hebben nu een staand toilet, dit wil ik graag laten vervangen voor een zwevend toilet. De indeling van de badkamer zal ook wat veranderen. Er dient ook betegeld worden (wanden en vloer).

Douchecabine plaatsen

Duchecabine plaatsen.