Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vervangen badkamer:

Vervangen badkamer

De badkamer is 2 bij 3 meter groot. Het ligbad zal verwijderd moeten worden en hier zal er een inloopdouche gemonteerd moeten worden. Verder wil ik de wastafelmeubel vervangen en zullen de wanden en de vloer opnieuw betegeld moeten worden. Het toilet en verwarming mogen worden behouden.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen badkamer uit heel Nederland:

Wastafel en Douchecabine/douchebak vervangen

Het gaat om de badkamer in een stacaravan waarvan wij de wastafel (47 x 60) en de douchecabine en douchebak (80 x 80) willen laten vernieuwen. Graag ga ik samen en in overleg met de vakman het benodigde sanitair aanschaffen.

Kraan in badkamer vervangen

Ik heb een nieuwe kraan die geplaatst moet worden aan de wasbak in de badkamer. Het koppelstuk past niet op de waterleiding, en helaas weet ik dat niet zelf te vervangen.

Badkamer voegen en kitten

Ik wil in mijn badkamer op de 1e verdieping de beschimmelde voegen vernieuwen en het kitwerk vervangen. Het gaat om circa 8 meter lengte aan kitwerk en circa 8 m2 tegelwerk wat opnieuw gevoegd moet worden.

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.

Plafond badkamer vervangen reparatie na lekkage

Ik heb een badkamer van 3 bij 3 en na een lekkage is het plafond aan vervanging toe. Gips en stucwerk en vervangen van de verlichting (geen elektrowerk).

Vervangen riool en standleiding en kleine badkamer renovatie

Onder me woning moet het riool vervangen worden en opnieuw worden gebeugeld (hangt nu in touw) Ook moet de standleiding omhoog worden vervangen met op de bg en 1e een toilet aansluiting (zit recht boven elkaar) vanaf 1 de leiding doorleggen recht omhoog naar zolder met een binnenhuis beluchter. Het riool is bereikbaar via het kruipluik. de wanden en plafonds op de bg en 1e en zolder zijn open en vrij bereikbaar. Voor de douche en wasbak moet er een nieuw stuk riool gemaakt worden naar de standleiding. uitvoering kan eventueel binnen een week al starten.

Tegels vervangen badkamer

Graag zouden wij in onze badkamer 12 tegels vervangen willen hebben. (Tegels aanwezig van vorige eigenaar). Er zitten wat scheurtjes in bij de mengkraam, ook zouden wij de randen opnieuw gekit willen hebben.

Badkamer renoveren

We hebben een hele kleine badkamer (van 4 x 2 vierkante meter). Die willen we compleet laten verbouwen. De vloertegels en wandtegels moeten vervangen worden, en de huidige douchekop en wastafel ook. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, en de levering van de nieuwe.

Het gehele CV-systeem vervangen

Het betreft een vrijstaande jaren 30 woning waarbij de buitenmuur in 1996 om het bestaande huis is gezet. Toen is het huis ook voorzien van kunststof deuren en kozijnen, dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuur. Momenteel warm water via een geiser, verwarming met 1 gaskachel een een open haard. Wij willen graag centrale verwarming aan laten leggen zodat we het hele huis kunnen verwarmen. Het gaat om 3 slaapkamers (2 van ca. 15m2, 1 van ca. 20m2 maar onder schuin dak), een grote leefruimte (koken, eten, zitten) die open is tot de nok, van ca. 60m2, waar weinig muuroppervlak beschikbaar is voor standaard radiatoren, een serre van ca. 12m2, een badkamer, een toilet en 2 gangen. De woning zal gerenoveerd worden, maar voordat het zover is zullen we er een paar jaar wonen. Zolang willen we niet in de kou zitten. Vloerverwarming lijkt ons ideaal voor de grote leefruimte, maar wellicht niet uitvoerbaar als de woning bewoond is. Heel graag ter plekke komen kijken, advies en een offerte uitbrengen. Uitvoering van de werkzaamheden hopelijk voor de komende winter.

Badkamer verbouwen

Onlangs een huis gekocht en wil hier graag de badkamer in verbouwen. Zal gaan om slopen, tegelen, leidingen verleggen en uiteraard opbouwen. Badkamer is ongeveer 4m2. Ik heb geen tegels in huis nog. De douche moet ook vervangen worden. Ik wil ook graag het plafond verlagen en spotjes erin han

Partners

Partners van Casius