Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Roosendaal of directe omgeving.

727 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Roosendaal:

Badkamer renoveren, leidingwerk en tegelen

In de badkamer zouden wij twee dingen willen laten uitvoeren: 1. tegelen. Is het mogelijk om over de oude tegels heet te betegelen? De badkamer is ongeveer 2 x 3-3,5 meter. 2. Leidingwerk: verwarming moet verlegd worden en een warm water leiding moet erbij komen, van ongeveer 5 meter.

Tegelwerk herstellen

Badkamer tegels diversen herstellen en gehele badkamer en toilet afkitten Eventueel ook nog te doen: Badkamermeubel ophangen kast wastafel kraan aansluiten aan bestaande leiding spiegel ophangen incl lampje Spotjes in bestaande gaten inbouwen en aansluiten spotjes aanwezig. Ook andere electrische klusjes

Badmeubel ophangen en aansluiten

Badkamermeubel ophangen kast wastafel kraan aansluiten aan bestaande leiding spiegel ophangen incl lampje Eventueel ook nog te doen: Badkamer tegels diversen herstellen en gehele badkamer en toilet afkitten Spotjes in bestaande gaten inbouwen en aansluiten spotjes aanwezig. Ook andere electrische klusjes

Renovatie badkamer

Badkamer en toilet is nu 1 ruimte. Wil in deze ruimte graag een aparte toilet en aparte doucheruimte. De foto die is bijgevoegd is de situatie zoals ik hem graag zou zien.

Vervangen badkamer

De badkamer is 2 bij 3 meter groot. Het ligbad zal verwijderd moeten worden en hier zal er een inloopdouche gemonteerd moeten worden. Verder wil ik de wastafelmeubel vervangen en zullen de wanden en de vloer opnieuw betegeld moeten worden. Het toilet en verwarming mogen worden behouden.

Meerdere badkamer meubels en douchecabine plaatsen

Ik wil graag het volgende laten doen: 1. Douchecabine plaatsen (wand en deur -oude dient verwijderd te worden) 2. Badkamer meubel plaatsen (badkamer meubel, wastafel,kraan, spiegelkastje en kolomkast. Ook hierbij dient oude meubel verwijderd te worden.

Toilet inbouwen, badkamermeubels monteren

Nieuwe WC inbouwen, wastafelmeubel inbouwen e.d.

Bestaande badkamer opknappen

Ik wil mijn badkamer van 222 bij 235 bij 247 cm laten opknappen. De badkamer moet geheel gestript worden, er moeten tegels geplaatst worden aan de muur en op de vloer. Het ligbad moet ook weggehaald worden. Vervolgens moeten de inloopdouche, hangtoilet en badmeubel geplaatst worden. Ook wil ik een systeemplafond met spotjes laten plaatsen.

Tijgerglas zetter

Ik wil aan de achterkant van de serre aanbouw 3 ramen (ongeveer 1.20 cm hoog x 60 cm breed) vervangen met tijgerglas en zoek hier een goedkope goede vakman/ klusser voor.

Ophangen spiegels badkamer

Het betreft het ophangen van 2 spiegels met verlichting in de badkamer. Deze spiegels zullen ongeveer 80 cm breed zijn en 70 cm hoog. De elektra is al aanwezig. De spiegels zullen wij zelf aanschaffen bij de Praxis.

Toilet vernieuwen

Het separate toilet moet volledig vernieuwd worden. De ruimte is 120 bij 90 cm groot. De wanden dienen tot 1.25 meter betegeld te worden en daarboven tot aan 2.60 meter stucwerk. Het inbouwreservoir, toilet, wandplankje met waskom monteren en inbouwkraan dienen te worden geïnstalleerd. In de badkamer wil ik het zwevende toilet laten vervangen door een nieuw zwevend toilet en in de logeerkamer zal er een wastafel met meubel geplaatst moeten worden.

Badkuip vervangen

Betreft: doorgeroeste stalen badkuip demonteren en afvoeren en vervangen door een nieuwe uitvoering, inclusief het plaatsen en aansluiten. Eventueel de tegelschade herstellen.

Douchecabine vervangen

Wij willen graag onze oude douchecabine (kwartrond) vervangen door een nieuwe. De douchebak en afvoer kan gewoon blijven staan !

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen

Badkamer renoveren

Badkamer is 1,70 bij 2,97. Er dienen zowel vloer als wandtegels gelegd te worden. Vloer 60x60. Muur waarschijnlijk iets kleiner. Tevens een muurtje gemaakt te worden t.b.v. een inloopdouche van ongeveer 1,10m met een nisje erin voor shampoo/douchegel enzo. Dit alles ook betegelen. Verder een nieuw badkamermeubel plaatsen met 2 kranen op de plaats waar nu al het oude meubel zit + een spiegel erboven met verlichting en een radiator plaatsen. Waarschijnlijk geen wc ivm geen wc afvoer

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine plaatsen. Rechthoekig 90 x 90 cm.

Badkamer installeren

Nieuwe badkamer isntalleren.

Vlakke douchebak en afvoer installeren

Ik wil graag drie klussen laten doen. 1: Het verplaatsen van de huidige douche put/afvoer. 2: Plaatsen van een vlakke douchebak van composiet (120 cm x 90 cm) op de vloer en aansluiten op de nieuwe afvoer. 3: Inkorten afvoer van een niet geplaatste toilet zodat deze achter de muur en tegels komt te liggen.

Badkamer opknappen

Ik wil mijn badkamer opknappen. De badtegels moeten gerepareerd worden. Het plafond moet vernieuwd worden inclusief ventilatie en de verlichting en er moet een nieuw staand toilet geplaatst worden.

Douchecabine neer laten zetten

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een douchecabine van 90 cm bij 90 cm bij 1.90 meter. De badkamer is voor de rest helemaal klaar, dus het gaat alleen om het plaatsen van de cabine zelf.

Douchecabine laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het bezorgen en plaatsen van een douchecabine 90 x 90 cm bestaande uit vaste wand en deur. Het betreft een appartement op de 2e verdieping, vervoer via trap. Graag uw prijsopgave.

Badkamer plaatsen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting 2.83 x 1.76 meter. Hierin moet komen een douchecabine van circa 1.20 x 0. 90 meter, voorzien van kraan en dergelijke. Tevens een hangtoilet, een hangend badkamermeubel van circa 1 meter. Tevens betegelen van wand en vloer. Graag een aparte prijsopgave voor de arbeidskosten.

Douchecabine leveren en plaatsen

Wij hebben onlangs een woning gekocht, waar in de hoek van de doucheruimte een verhoogde douchebak aanwezig is van 90 x 90 cm. Wij willen daar een douchecabine 'Riga' van Gamma laten monteren. Door de kitrand langs de douchebak is de afmeting naar de muren 91 x 91 cm. Wij laten de douchebak graag ook door u leveren. Wij ontvangen graag uw prijsopgave. Op het moment zijn wij niet regelmatig in het huis aanwezig maar u kunt ons hiervoor even bellen.

Douchecabine en kraan vervangen

Onze oude douchecabine willen we laten vervangen door een nieuwe. Het tegelwerk et cetera. is verder nog goed. We willen ook de mengkraan laten vervangen omdat de huidige verkalkt is. De douchecabine is nu en straks met een douchebak. Ik zal de materialen bij Praxis aanschaffen. Wat zal het vervangen, uitgaande van een standaard douchecabine en mengkraan, door u gaan kosten?

Badkamer plaatsen

De badkamer is ongeveer 10 m2 groot. Het oude sanitair en de tegels mogen eventueel door de vakman verwijderd en afgevoerd worden. Hierna zal de vloer en de wanden betegeld worden. De indeling van de ruimte blijft het zelfde en er zal een toilet, inloopdouche, wastafel en radiator geplaatst moeten worden.