Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Raamsdonksveer of directe omgeving.

125 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, bathroom renovation, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen, leiding- en aansluitingswerk nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Raamsdonksveer:

Badkamer renoveren

Ik wil een badmeubel geplaatst hebben, een inloopdouche ruimte maken en de badkamer betegelen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 7 m2. Ik weet niet of ik de wanden betegeld wil hebben.

Hangtoilet plaatsen en toiletruimte betegelen

Ik wil een hangtoilet plaatsen, klein fonteintje plaatsen en de toiletruimte betegelen. De ruimte is circa 1 bij 1 meter.

Douche vervangen door een inloopdouche

Lage instap , een rechthoekige douche i.p. v een half ronde douche die er nu is. 1 vaste glazen wand en 1 glazen deur

Douche vervangen

Ik wil een nieuwe douche met een lage vloer en een rechthoekige douche op de plek waar nu een douche is. Deze is halfrond. De douche is compleet door betegeld, er is geen andere aanpassing nodig.

Badkamer renovatie

Renovatie van de badkamer.

Badkamer aanpassen

Wij willen onze badkamer laten aanpassen, waarbij het bad wordt verwijderd en er een douche wordt gemaakt. Het tegelwerk moet worden aangepast en er moet een glazen douchewand worden geplaatst. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier met ons te bespreken en daarna een offerte te verzorgen.

Douchewand Bali met deur monteren

Wij hebben onze hele douche opgeknapt en hebben een glazen douchewand met deur gekocht, type Bali van de Praxis. Graag laten wij deze door een goede vakman plaatsen.

Glazen draaideur douchewand plaatsen

Na een breuk opnieuw installeren van een glazen draaideur/douchewand en vooraf ophalen bij Gamma Breda. Donderdag 17 september is de klant vrij!

Badkamer verbouwen op de begane grond

Badkamer begane grond, hier ligbad en toilet uit, toilet in de bijkeuken in nieuwe toiletruimte plaatsen, bijkeuken sluit aan op de badkamer, inloopdouche maken en nieuwe, dubbele wastafel met meubel plaatsen. Op de plaats waar het bad stond een gedeelte maken om duikspullen te spoelen en te laten drogen. Optioneel een sunshower meenemen in de offerte. Ook een nieuwe radiator plaatsen en elektrische vloerverwarming. Er ligt nu buis-vloerverwarming.

Badkamer verbouwen

We need a new bathroom at this address. We will be there on 28 and 29 April. If you can send a representative to measure and advise either phone or contact me by SMS onto arrange for a site meeting.

Badkamer renoveren

WIj willen onze badkamer vernieuwen. Of te wel, nieuw deurkozijn, nieuwe betegelde muren, bad eruit, grote douche er in. En een nieuw badkamer meubel. Ook een ander/ nieuw toilet.

Badkamer renoveren

WIj willen onze badkamer vernieuwen. Of te wel, nieuw deurkozijn, nieuwe betegelde muren, bad eruit, grote douche er in. En een nieuw badkamer meubel. Ook een ander/ nieuw toilet.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Of te wel, nieuw deurkozijn, nieuwe betegelde muren, bad eruit, grote douche er in. En een nieuw badkamermeubel. Ook een ander/nieuw toilet in de badkamer. Nieuwe vloertegels. Afmeting is ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. Weinig aanpassingen aan het leidingwerk. Levering van de materialen in overleg met de vakman.

Badkamer renovatie

Onze badkamer van ongeveer 2.10 meter bij 2.30 meter moet worden vernieuwd. Het bad dient verwijderd te worden en vervangen door een douche, de wanden en de vloer opnieuw betegeld , wastafelmeubel geplaatst en een nieuw toilet. Daarnaast willen wij er een raam in laten plaatsen. De indeling blijft het zelfde en de aanschaf van sanitair en tegels word door de klant verzorgd.

Badkamer renoveren

Renoveren van de badkamer. De badkamer is 3.50 bij 3.00 meter. Leidingwerk wellicht wat aanpassen. Staand toilet wordt hangend toilet. Betegelen van wanden en vloer. Douchewand en badmeubel plaatsen. Sanitair en tegels zijn reeds gekocht, alleen nog klein installatiemateriaal nodig.

Badkamer vernieuwen

De badkamer van ongeveer 2 x 3 meter wordt compleet vernieuwd inclusief tegels. Er zit nu een ligbad in. Er komt een douchecabine en wc in en een badmeubel. We gaan het kopen bij de Praxis.

Badkamer reoveren

Badkamer van ongeveer 3x1.80m renoveren. Slopen doen we zelf. Bad moet er uit en grote douche erin. Wastafel vervangen, en staand toilet vervangen door een hangend toilet. De vloer en de natte gedeeltes betegelen, de rest van de wanden glad vochtdicht afgewerkt. Afvoeren doen we zelf. Levering in overleg.

Badkamer afmaken

Badkamer afmaken, bad en wc staan al. Deels leidingwerk ligt al goed. Gaat om plaatsen douche, leidingen verleggen, wastafel plaatsen, tegelen wanden en vloer en verwarming plaatsen. Tegels en douche plus wastafel zouden ook nog geleverd kunnen worden door de vakman. Afmeting 2,5 bij 2 meter.

badwand + closetpot

Badwand afhangen + waterdicht Closetpot + reservoir plaatsen in de badkamer Kitranden rondom bad verwijderen en vernieuwen Toilet beneden: Nieuw reservoir Nieuw fonteintje plaatsen

Slopen van bestaande badkamer inclusief ...

Slopen van bestaande badkamer inclusief afvoer materialen, verleggen van leidingen voor warm en koud water, afvoer en verwarming, eventueel aanbrengen (elektrische)vloer verwarming, tegelwerk, sanitair monteren en aansluiten. Eventueel in combinatie met levering van tegels, sanitair e.d.

In een bestaande badkamer willen wij een ...

In een bestaande badkamer willen wij een stoomcabine plaatsen (ter vervanging van de huidige douche). Wat kost het plaatsen van een 1 persoons cabine? Locatie Raamdonksveer/Brabant.

Badkamer +/- 11m2 willen we verbouwen. ...

Badkamer +/- 11m2 willen we verbouwen. Tegelwerk vervangen (vloer en wand) bad vervangen door hoekbad, douchewanden (2 x enkelsteensmuur) verwijderen / vervangen door glas, vloerverwarming aanbrengen (elektrisch), toilet vervangen door hangend model, wastafels vervangen door dubbel hangend model, wastafel toilet vervangen, verwarming vernieuwen en verplaatsen, plafond bekijken in overleg. (Alle materiaal is nog niet aangeschaft)

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en ...

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en daar moet de badkamer en de toilet in gezet worden. De leidingen moeten verlegd worden, tegelwerk, badmeubel, toilet enz moet worden geplaatst. Dus ruimte is casco bij oplevering. Alle materialen zijn aanwezig. Evt. ook stucwerk van alle wanden. En betegelen van de benedenverdieping.

Douchemuur aan twee zijden 80 x 80 cm ...

Douchemuur aan twee zijden 80 x 80 cm slopen; nieuwe muurtjes van gasbeton maken ca. 100 x 60 cm. leidingen water en electra verleggen t.b.v. bad en wastafelmeubel met 2 kranen, en deze tevens plaatsen; muren tegelen ca. 30 m² over bestaande tegels; wandtoilet in spouw plaatsen; aan- en afvoeren maken; bad plaatsen op gasbeton; 2 douchewanden van glazen bouwstenen maken; douchegoot leveren en monteren; cementdekvloer maken; vloerverwarming ca. 4 m² leveren en plaatsen met thermostaat; vloer tegelen ca. 6 m²; dorpel ophogen; plafond stuccen;ook leiding leggen naar nieuwe plek douche.

De badkamer, nu voorzien van ligbad zal ...

De badkamer, nu voorzien van ligbad zal worden gesloopt en gestript. We willen een schuifdeur over de gehele breedte (1200 mm) plaatsen, en in douche gedeelte een afvoergoot en thermosstaatkraan met douchekop. in het overige deel willen we een wastafel met onderkast en een wc(sanibroyeur). De verwarming moet verlegd worden. Al het leiding werk voor water en afvoeren moeten aangepast worden en ook het elektrische deel. wanden moet dan glad gestuuct worden en betegeld. Dit geldt ook voor de vloer. Ook het plaatsen van een mechanische ventilatie is een van de wensen. Uitvoering medio augustus, is in Raamsdonksveer.