Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor montage toilet inbouwreservoir:

Montage toilet inbouwreservoir

Graag wil ik een inbouwreservoir laten plaatsen en aansluiten op mijn toilet.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage toilet inbouwreservoir uit heel Nederland:

Montage badkamer

Wij willen een badkamer met een dubbele wastafel (met electr.aansluiting) badkamer meubel spotjes hangtoilet en inloopdouche (regendouche) realiseren. De standaard waterleidinguitgangen die afgedopt zijn zullen gebruikt worden en de standaard posities van toilet, douche en wastafel zullen zoveel mogelijk gebruikt worden.

Plaatsen Toilet

Plaatsen/Monteren van een nieuw Toilet. Is al aangeschaft bij Praxis. Alleen montage. Het is een losstaand toilet, hij komt weer terrecht op de huidige kapotte toilet.

Badkamer verbouwen

We willen graag een badkamer laten verbouwen van 2,60 x 2,10 meter. Er staat een bad en dit willen we weghalen en een douche in de plaats daarvan zetten. Er staat een wasmachine en een aansluiting daarvoor, maar we willen de wasmachine aan de andere kant zetten. Verder blijven de wasbak en toilet staan waar ze moeten staan. We willen ook nog een muur bouwen voor de wasmachine. Is het mogelijk om een prijsindicatie te krijgen voor de vernieuwen/verplaatsen van de leidingen, betegeling en evt. montage? We kunnen zelf de badkamer slopen.

Sanitair installeren

Wij laten een nieuw huis bouwen, waarbij we sanitair hebben laten uittekenen voor 2 x badkamer + 2 x toilet. 1) In bijlage stuur ik u de voorgestelde materialen en zouden graag willen weten of we al deze materialen via u kunnen bestellen incl. prijzen. Evt goede alternatieven 2) Verder staan wij open voor een separate offerte mbt montage.

Herstel tegelwerk en stucwerk

Zie bijlage voor foto documentatie Graag een aparte offerte maken voor toilet appartement 2 Toilet - appartement 1 - Herstel tegelvloer toilet (inclusief tegels) Oppervlakte vloer: 118 x 90 cm - Opvullen sleuf achterwand (nadat de afvoerbuis is geplaatst door loodgieter) - Herstel achterwand (stucwerk + muurverf = wens van bewoners) = 5,8 M2 - Herstel verlaagd plafondsysteem in toilet (metalen strips) 18 x 90 cm Trapopgang - appartement 2 - Opvullen sleuf wand (nadat de nieuwe afvoerbuis is gemonteerd door rioleur) - Herstel van het stucwerk, aanbrengen muurverf = 40 cm x 120 cm - Herstel lambrisering (glad, beton-emaille, inc schilderwerk) = 40 x 140 cm - Herstel van zwarte sierplint en houten lat tbv montage trapleuning Toilet - appartement 2 Dit toilet zal in combinatie met het vervangen van de afvoerbuis worden gerenoveerd. De houten lambrisering wordt vervangen door tegels. Het huidige toilet maakt plaats voor een pot met wandmontage en inbouw-reservoir. Graag een offerte maken inc. materiaalkosten maar ex. tegels voor de volgende werkzaamheden: - Aanbrengen Wandtegels (op zijwanden en reservoir ombouw) = ca 3,8 M2 - Aanbrengen Vloertegels op OSB ondergrond = 114 cm x 80 cm - Aanbrengen stuc-werk (zijwanden + achterwand = ca 5,4 M2 - Aanbrengen stuc-werk (plafond) = 114 x 80 cm

Hangtoilet en reservoir plaatsen

Er moet een reservoir en hangtoilet gemonteerd worden. Het gaat enkel om de montage van het reservoir en het toilet, de rest regelen wij zelf allemaal. Het materiaal schaffen wij ook zelf aan.

Hangend toilet vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor verwijderen van mijn oude, hangende toilet en het plaatsen nieuw exemplaar (randloos, softclose, wit). De nieuwe toilet heb ik nog niet aangeschaft, zou graag een offerte inclusief toilet en montage en verwijderen van oude.

Montage toiletbak

Mijn oude hooghangende reservoir van het toilet heeft het begeven. Graag ontvang ik een offerte voor de hooghangende reservoir Seille. Prijs inclusief het nieuwe reservoir.

2 nieuwe wc duobloks monteren

Ik wil graag van mijn tussenwoning de wc boven en beneden laten vervangen door een vakman voor twee nieuwe wc duobloktoiletten. Wat is de goedkoopste mogelijkheid inclusief aanschaf twee nieuwe toilet duoblok? Wij hebben een voorkeur voor een keramische wc-pot, met een kunststof Plieger of Wisa waterreservoir montage erop die waterdicht moet zijn.

Montage complete badkamer en toilet

We willen graag een offerte opvragen voor het plaatsen van de badkamer en toilet in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt in de tweede week van september opgeleverd. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd. Toilet heeft een standaard ruimte van 122 cm bij 92 cm, de badkamer 264 cm bij 232 cm. In de badkamer gaat het om plaatsen van bad, doucheruimte, aansluiten badkamermeubel, radiator en betegelen ruimte, inbouwkranen, inbouwtoilet, maken van een nisje in doucheruimte. Voor het toilet gaat het om inbouwtoilet, inbouwkraan, toiletmeubeltje en betegelen plus nisje maken boven toilet voor opbergruimte. Kortom voor beide ruimtes gaat het om plaatsen van complete badkamer en complete toilet met alles wat daarbij komt kijken. Ik zorg zelf voor de badkamer en toiletmaterialen. Die schaffen we zelf aan, het gaat dus puur om het plaatsen, ook als er leidingwerk gedaan moet worden, dat dan ook, alles is casco opgeleverd en netjes afgedopt. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Badkamer is 264 cm bij 232 cm.

Partners

Partners van Casius