Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Prinsenbeek of directe omgeving.

178 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Prinsenbeek:

Montage toilet inbouwreservoir

Graag wil ik een inbouwreservoir laten plaatsen en aansluiten op mijn toilet.

Badkamer verbouwen

De badkamer is ongeveer 3 x 2 meter. Eventueel met sloop oude badkamer. Graag ontvangen we offertes met de specificatie lijst van X2O. A) Het glas van de douchewand moet worden aangepast zodat het op de badrand kan rusten. B) Vloerverwarming elektrisch (nog niet aangeschaft in overleg met vakman) C) Tegel aanschaf en betegelen D) Infraroodlamp (warmte) in douche E) Leeslampje bij bad F) Eventueel met sloop oude badkamer.

Renovatie badkamer en toilet

Voor een toilet en badkamer renovatie zijn wij op zoek naar een allround klusbedrijf. Werkzaamheden zijn onder andere het beenedentoilet deels opnieuw te laten betegelen, stuken en het plaatsen van een hangend toilet. Verder moet de badkamer uitgebouwd worden en compleet opnieuw betegeld worden, verder moet er in deze ruimte leidingen en afvoeren verplaatst worden. En een toilet gerealiseerd worden.

Plaatsen badmeubel Fiesta

Plaatsen en aansluiten van het badmeubel Fiesta van 126 cm breed, met een dubbele wasbak. Zie Bijlage.

Badkamer renoveren

Ik heb een badkamer die gerenoveerd moet worden. Twee halfhoge muurtjes slopen en ongeveer 1 m2 van de tegels weghalen en aanhelen. De wanden zijn nu niet tot aan het plafond betegeld dus dat deel, circa 40 cm hoogte, aanhelen zodat de tegels tot aan het plafond gezet kunnen worden. Het gaat dus om het betegelen van wanden tot aan plafond en de vloer. Alles over bestaande tegels heen. Ook een douchewand plaatsen. Douchedrain plaatsen, wastafel(meubel) plaatsen, eventueel een nieuw plafond en afwerking. Afmeting badkamer is 230 x 220 cm en 230 cm hoog. Ik hoor het graag.

Gedateerde badkamer verbouwen

Ik heb een redelijk kleine badkamer, maar deze is oud en versleten. Alles zou moeten worden gestript. Nieuwe wandtegels, vloertegels, een inloopdouche met muur of glazen wand/deur. Ook het plafond moet worden vervangen.

Badkamer plaatsen

Uitvlakken badkamer. Muurtje plaatsen bad en douche. Reservoir omtimmeren. Uitvlakken vloer. Kimband plakken ( douche waterdicht maken) Sausklaar stucen gedeelte wanden. Tegelen en voegen wanden. Tegelen en voegen vloer. Afkitten inwendige hoeken. Afmonteren kranen, wastafelkast, toilet en radiator Afmeting badkamer is 2 meter bij 2.50. Sanitair en tegels kopen we zelf. Uitvoering in augustus. Uitgebreide tekeningen aanwezig.

BADKAMER VERNIEUWEN

Badkamerrenovatie: betreft 22 m2 wandtegelwerk en 6 m2 vloertegelwerk. Plaatsen van een ligbad. Douche plus wandjes plaatsen. Toilet plus afvoer aanleggen. Wastafelkast plaatsen. Eventueel wat electra en leidingwerk. Sanitair en tegels hebben wij besteld.

Hangtoilet plaatsen

Zwevend toilet plaatsen op 1ste verdieping. Reservoir en tegels zijn al aanwezig. Liefst met spoed.

Demonteren en monteren wastafel + kraan

Oude wastafel demonteren en nieuwe wastafel monteren. Nieuwe wastafel hoeft niet vast aan de muur, staat op kastje. Nu kraanleiding gesoldeerd, nieuwe kraan d.m.v. knelkoppeling. Wastafel en materialen aanwezig. Zo mogelijk eind deze week/begin volgende week.

Badkamer van 4,5m2 welke betegeld moet ...

Badkamer van 4,5m2 welke betegeld moet worden. Daarnaast een bad, hangend toilet, enkele wastafel en designradiator. De huidige douche, toilet, wastafel en tegels ook afbreken en afvoeren. Sanitair zijn al gekocht bij Jan van Sundert. We vinden het erg belangrijk dat de vakman goed (lees netjes) kan tegelzetten!

Badkamervloer opnieuw betegelen ...

Badkamervloer opnieuw betegelen (+uitbikken oude vloertegels). Afm 1,66x1,72 mtr. Nieuw WC (duo)blok plaatsen in badkamer.

Betegelen van de vloer, de wanden, ...

Betegelen van de vloer, de wanden, verplaatsen radiator, installeren van een inloopdouche en plaatsen van een hangend toilet, ophangen van een wastafel.

Toilet vernieuwen,oud toilet en ...

Toilet vernieuwen,oud toilet en wasbakjeverwijderen. maat van toilet ruimte 95x1.25 2.50 hoog. nieuw hangtoilet met inbouw van geberit ophangen,kan eventueel via droge kruipruimte .en fontijntje met kraan ophangen,oude leidingen zijn goed en ongeveer op de juiste plaats Itho afzuiger ophangen Gipsplaat plafonnetje kan overhouten latjes heen wandtegels 10x10 kan over bestaande goed vastzittende tegels heen .moet nog wel een plaat watervast mulipleks komen voor inbouwreservoir .en vloertegels 30x30 ook op de oude vloer.dat gaat goed met de deur,alleen moet de drempel dan iets hoger of vernieuwd

Gaarne indicatieprijs voor vernieuwen ...

Gaarne indicatieprijs voor vernieuwen van een badkamer afm 220X410 cm. Betreft: ligbad-toilet-douchecabine-dubbele wastafel (meubel)-kranen etc. Ook betegeling wanden en vloer.

Er is een bestaande badkamer, wij zorgen ...

Er is een bestaande badkamer, wij zorgen voor het sloopwerk. Er moet een inloopdouche gemetseld worden, badmeubel en wc's geinstalleerd worden, kranen gemonteerd, vloer en wanden getegeld, wellicht een verlaagd plafond met spots. Sanitair en tegels zijn al besteld.

Ik wil mijn huidige badkamer laten ...

Ik wil mijn huidige badkamer laten opknappen. - Inloop douche vervangen - Tegelen van vloer en wanden, nadat oud muurtje en tegels zijn verwijderd ( moet ook gebeuren ). - herplaasten wandmeubel (eenvoudig) - Aanpassen plafond ( bv. gipsplaat en afwerking ) Geen toilet, geen grote loodgieters werkzaamheden.

Het weghalen van de wastafel. Het ...

Het weghalen van de wastafel. Het plaatsen van een badmeubel(2wasbakken en 2 kranen), onderkast, zijkast,spiegel en verlichtingshemel. Heden aanwezig wastafel,spiegel en lamp boven de wastafel. de muur is van gipsplaten. Het betreft badmeubel type Arco 125. Het geheel is geschikt voor hangende montage.

Badkamer helemaal vervangen. Oude ...

Badkamer helemaal vervangen. Oude badkamer is al uitgebroken. Leidingen verleggen, water en verwarming. Afvoer toilet moet nog aangelegd. Plaatsen inloopdouche, kranen, stortdouche, hangend toilet, wastafel, tegelen vloer en wanden. enkele nisjes maken en tegelen. spiegel en radiator plaatsen.

De toekomstige badkamer heeft inmiddels ...

De toekomstige badkamer heeft inmiddels een nieuw kozijn de leidingen zijn grotedeels aangelegd, de materialen zijn al in huis; alles zou alleen geplaatst moeten worden en betegeld.

Badkamer is 2x2 meter met ligbad. ...

Badkamer is 2x2 meter met ligbad. Verandering betreft het creeeren van meer ruimte dmv het plaatsen van een douchekabine ipv een ligbad.. Tevens een 2e toilet plaatsen. Dit brengt verplaatsen van aan en afvoeren en verwarming met zich mee. Tevens het verwijderen van het tegelwerk en opnieuw aanbrengen hiervan, wastafel en wasmachine plaatsen en eventueel deur andersom open laten gaan. Graag willen we ook geadviseerd worden over deze verandering.