Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamerspiegel monteren:

Badkamerspiegel monteren

Wij zouden graag een offerte aanvragen voor het monteren in onze badkamer van: 1. Badkamerspiegel Bruynzeel 100 cm met verlichting (Artikelnummer: 521664). Lichtpunt is reeds aanwezig. 2. Een hoekzeephouder in de douche.
Onze klant uit Oud Gastel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamerspiegel monteren uit heel Nederland:

Sanitair, spiegel en kasten monteren

Ik wil een klein badkamermeubel plaatsen, badkamerspiegel ophangen, nieuwe wasbak in aanrechtblad plaatsen en ook een nieuwe sifon plaatsen.

Grote badkamerspiegel monteren

Mijn spiegel op de badkamer is nu al 2x losgegaan en ik wil hem nu degelijk laten monteren. Plakken lijkt mij niet genoeg

Badkamerspiegel monteren

Ik wil graag onze badkamerspiegel (met verlichting en verwarming) laten monteren en aansluiten. Elektriciteit is al aanwezig. Spiegel al in huis.

Badkamerspiegel met verlichting en kit vernieuwen

Ik wil een badkamer spiegel met verlichting laten monteren, de oude laten afvoeren en drie kitranden vernieuwen. Eventueel zou ik ook een offerte willen voor een wandlamp in plaats van deze badkamer spiegel.

Badkamermeubel plaatsen en wasbak monteren

Oude wasbak verwijderen en afvoeren vervolgens nieuwe badkamermeubel met wasbak plaatsen, monteren en aansluiten op waterleiding en kraan monteren. Afmetingen product: 62 cm hoog, 61.50 cm breed. Lengte: 39.40 cm Gewicht:25 kg. Badkamerspiegel ophangen. Afmetingen product: 60 cm hoog, 61,8 cm breed. Lengte: 12.90 cm. Gewicht: 8.5 kg.

Lamp monteren boven de badkamerspiegel

Lamp monteren boven de badkamerspiegel. Lamp heb ik al maar kom er zelf niet bij.

Grote badkamerspiegel plaatsen

Ik wil graag een grote badkamerspiegel van 140 x 70 cm laten monteren op de betegelde wand in onze badkamer. Er moet ook elektra worden aangesloten op een aansluitpunt dat al op die plek zit. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamer demonteren en monteren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het demonteren en het monteren van een complete badkamer. Het gaat om een simpele kleine badkamer van 1,75 x 1,75 meter. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde. De oude badkamer dient te worden verwijderd. Het zal gaan om het toilet + inbouwreservoir, de douchewand, de douchebak, de douchekraan + set, de douchebak van cement , wandtegels + vloertegels, het plafond, de wasbak, met badkamerspiegel en de elektrische radiator. Hierna dienen den wanden en de vloer betegeld te worden en het sanitair geplaatst. Dit gaat dan om een toilet + inbouwreservoir, een douchewand, de douchekraan + set, plafond + spots, een badkamermeubel + wasbak en badkamerspiegel en vloerverwarming. Ik zou graag willen weten wat de volgende onderdelen los kosten en op welke termijn dit zou kunnen gebeuren: - Demonteren badkamer; - Plaatsen tegels; - Monteren badkamer.

Badkamerspiegel opnieuw monteren

De badkamerspiegel hangt scheef doordat de linkerkant van de spiegel loslaat. De spiegel is gelijmd/gekit. Graag info van u betreft kosten van opnieuw lijmen/kitten door u. De spiegel is niet beschadigd alleen los en hang daardoor scheef. De spiegel is 1 meter bij 90 cm.

Inbouwspots vervangen en bedrading controleren

Ik wil graag 3 halogeeninbouwspots in de badkamer vervangen door led lampjes/spotjes. Nieuwe led-lamp op badkamerspiegel monteren en aansluiten. Tot slot wil ik de led-lampjes onder keukenkast vervangen. In de badkamer lijkt een spotje door gebrand, dus het kan zijn dat daar ook de bedrading van vervangen moet worden. In de keuken moet dit ook gecontroleerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.