Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oss of directe omgeving.

369 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oss:

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. Het gaat om: verwijderen van oude douchecabine, plaatsen nieuwe inloop douche inclusief afvoer / douchebak Vervangen hangend toilet + drukplaat. Verwijderen van oude wastafel, plaatsen nieuw meubel / plank inclusief wastafel. Nieuwe tegels op vloer (over oude tegels) +/- 8 m2. Wanden Beton Cire +/- 20 m2. Wanden van wastafel meubel betegelen +/- 1,5 m2. Materialen (wastafel enzovoort) verwijderen, afvoeren doen we zelf. Rond half juni-half juli willen we beginnen.

Badkamer renoveren

Ik wil de huidige bad vervangen door een inloopdouche. Verwijderen en afvoeren van het bad is in overleg.

Toilet verwijderen en nieuwe inbouwen

Ik wil mijn huidige toilet laten vervangen door een nieuwe met reservoir. Betreft een staand toilet. Toilet mag in overleg geleverd worden door de vakman.

Douchebak voegen opnieuw kitten

Ik wil graag in de douchebak de oude kit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Badkamer renoveren plus toilet begane grond

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 2,40 bij 1,80 meter. In de badkamer komt een douche, geen bad meer, een toilet en een badmeubel. Het gaat om een totaal tegeloppervlak inclusief wanden van 25 m2 (20,8 wanden en ongeveer 4 m2 vloer). Eventueel ook het toilet verbouwen. Daar zou ik meer informatie over willen.

Badkamer aanpassen voor invalide

Ik zou graag mijn badkamer willen renoveren, zodat mijn moeder op een veilige manier gebruik kan maken van de badkamer. Zoals de douche en wc. Het is erg van belang dat er een stoel is bij het douche. Ook gaat lopen heel moeizaam dus er moet door de badkamer heen wel hou vast zijn. Ik weet niet wat de oppervlakte precies is.

Douchebak verstevigen en opnieuw kitten

Wij zijn op zoek naar iemand die onze douchebak kan verstevigen en nieuwe kitranden kan plaatsen. Doordat de douchebak (kunstof) niet goed genoeg ondersteund is staan de kitranden onder druk. We hebben een hele grote lekkage hierdoor gehad in ons nieuwe huis. Helaas worden de kosten hiervoor niet gedekt. Het heeft nogal wat spoed omdat er een extreme schimmellucht hangt en de overloop en muur naar beneden vervangen moeten worden. Dat kan niet totdat de douchebak gerepareerd is en alles heeft kunnen drogen. Daarnaast hebben we een baby. We zijn op zoek naar iemand die dit zsm kan uitvoeren.

Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen

Mijn oude toilet moet eruit en een nieuw toilet moet geplaatst worden. De toiletruimte is erg klein, jaren '50 huis. Eventueel met afvoeren (dit ligt aan de meerprijs).

Badkamer renoveren

Ik wil graag een badkamer van 2,60 bij 3 meter renoveren. Daar moeten alle tegels voor gesloopt worden, de wasbak moet eruitgehaald worden. Dan moet er een nieuwe geplaatst worden. Er zit een toilet in de badkamer en die mag blijven. Alleen de afvoer van de douche dient verplaatst te worden. Er moet dus ook een nieuwe douche in. De wanden dienen ook betegeld te worden. Het plafond is ongeveer 2,60 meter hoog.

Kleine renovatie van badkamer

Ik wil de douchebak (90 x 90 cm) met de deuren eruit laten halen en daar antisliptegels laten leggen. Ook is ooit het toilet eruitgehaald en deze wil ik graag terug, de aansluiting zitten er nog, maar zijn wel dicht gemaakt en betegeld. Spiegelkastje moet vervangen worden en eventueel de wasbak met onderkast, afhankelijk of de huidige onderkast nog past met een toilet ernaast. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verwijderen en verbouwen

Badkamerverbouwing (6 m2): douche, toilet, wastafelmeubel. Vloer-en wandtegels. Verwijderen en afvoeren. Vervangende sanitair plaatsen en installeren.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Tegels, plafond, bad eruit en douchen erin, nieuwe radiator, wc en wastafel, de ruimte is nog 3 bij 2,3 meter

Douchebak repareren

We zijn van plan te gaan verhuizen. Appartement staat in de verkoop. Gelukkig/helaas zijn we erachter gekomen dat de bouwer van het appartement half werk heeft verricht bij de plaatsing van de douche bak. Op een of andere manier lijkt er vocht onder de douchebak te zijn gekomen. Het ondersteunend houten frame is gaan rotten en de kit tussen bak en muurtegels lijkt los te laten. Bij de boven buren is de bak eruit gehaald en is deze diagnose bevestigd. We hebben sterke aanwijzingen dat bij ons het zelfde is als bij de bovenburen. We zijn met garantie bezig maar het kan zijn dat een snelle en goede reparatie nodig is in verband met met de verkoop. De douch bevindt zich tussen de muur en wordt aan drie zijden omsloten door de muur van de douchekamer. Aan de voorzijde is een glazen/kunststof schuifdeur de douch bak is iets verhoogd ten opzichte van de vloer. Aan de voorkant benden afgeschermd met betegeling. Hoelang zou zo'n reparatie kosten en tegen welke prijs? Leeftijd van de woning circa 5 jaar en pas 3 jaar bewoond.

Installatieklussen in huis

Ik wil een aantal zaken vervangen: Badkamer: wc-pot,kraanwasbak, douchekraan. Keuken: keukenkraan. De wc pot heb ik al maar weet niet of deze past. Andere materialen in overleg met monteur voor mogelijkheden.

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer laten verbouwen.

Nieuwe WC plaatsen

Graag wil ik de nieuwe wc plaatsten op de plaatst van de bestaande wc. Alleen de wateraanvoer moet een klein stukje verlegd worden, momenteel zit hij recht en nieuwe aanvoer in onderkant stortbak. Foto van nieuwe wc is als bijlage verstuurd.

Lekkage in de badkamer verhelpen

Betreft een offerte voor de verzekering. Heb al enkele maanden last van schimmel op de schroten tegen het plafond in de badkamer. Om de enkele weken goed schoongemaakt maar telkens komt de schimmel terug. Terwijl het raam altijd open staat in de badkamer, dus aan het ventileren zal het niet liggen. Besloten om de schroten eraf te halen. Bleek dat het plafond nat was door een lekkage. Graag zou ik een klusbedrijf willen inschakelen maar wil graag weten wat de kosten zijn hiervoor. De badkamer is ongeveer 3 bij 4,5 meter groot, in een hoek blijkt het te lekken. Recht boven de lekkage zit het washok. Het plafond moet dus worden verwijderd, vervolgens de lekkage opsporen/verhelpen en een nieuw plafond plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer laten verbouwen

Graag wil ik de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 170 cm bij 205 cm. Graag wil ik de vloer en alle wanden laten betegelen. Er zit nu oud tegelwerk, graag aangeven mét en zonder sloopwerk. Een douche, een glazen wand met douche bak, een hang-wc, radiator en wasbak. De wc, wastafelmeubel en radiator komen op dezelfde plaats. De douche aansluiting moet ongeveer 10 cm verplaatst worden. Ik koop zelf alle badkamermeubels en tegels. We hebben een plat dak, graag wil ik een lichtkoepel laten plaatsen 30x80 cm / 40x90 cm.

Badkamer renoveren

Ik wil graag het bestaande bad verwijderen en een inloopdouche plaatsen. Ik wil graag een cabine laten plaatsen. We willen graag een hele lage instap. Ik wil graag dat de vakman alles aanbiedt. Ook zou ik willen dat het binnen een dag gebeurd zoals op de website van Kinemagic.

Badkamer renoveren

Renovatie van onze badkamer

Douchebak plaatsen en douchegordijn ophangen

Een halfronde douchebak met stelpoten en sifon moet in de badkamer worden geplaatst in een hoek. De sifon zit er al aan. En een douchestang en -gordijn bevestigen. Alle materialen zijn al in huis.

Badkamer verbouwen met behoud van tegels

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. De WC vervangen, een nieuwe douche op dezelfde plaats als nu en een hoekbad. Tegels kunnen blijven.

Badkamer uitbreiden en vernieuwen

We willen graag een offerte voor twee verschillende opties: Badkamer uitbreiden: ik wil de badkamer uitbreiden met 2 m2. Hiervoor moet een klein muurtje gesloopt worden en een nieuw muurtje gebouwd worden. Ook moeten er leidingen worden verlegd en schakelaars en wasmachine aansluiting worden toegevoegd. Ook moet er een wasbak worden geplaatst en betegeld worden. En er moet een toilet komen. Graag in augustus werkzaamheden uitvoeren. De huidige badkamer is nu 2.3 m2 en we willen graag naar ongeveer een breedte van 1.80 meter. We hebben een slaapkamer die omgebouwd kan worden tot badkamer. Al het leidingwerk zal aangelegd worden. Er zal betegeld moeten, de volledige badkamer zal geïnstalleerd moeten worden. De slaapkamer is 5.2 m2 met een groot raam.

Douchewand Get Wet 150 plaatsen

Ik wil graag een douchewand geplaatst hebben. Het betreft de inloopdouche "Get Wet 150" van Gamma. Deze dient rechtstreeks geplaatst te worden op vloer, met 1 wandprofiel en steunbalk. Ik laat het geheel graag netjes afkitten. Er hoeft geen oude wand verwijderd te worden, het gaat alleen om het plaatsen.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij willen in onze toiletruimte het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Daarbij moeten ook de leidingen en het tegelwerk worden aangepast. Wij hebben inmiddels een Grohe inbouwreservoirset Serel gekocht bij Praxis. Dit is een complete set voorzien van een wandcloset, een witte zacht sluitende toiletzitting, een Grohe inbouwreservoir en een chromen dualflush bedieningspaneel. Wij ontvangen graag een offerte.