Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchedeur plaatsen:

Douchedeur plaatsen

Wij zouden graag een douchedeur willen plaatsen van 90 cm breed. Er hoeft niks te worden verwijderd.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchedeur plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.

Plaatsen douchedeur

Ik zou graag een offerte willen ontvangen met betreft vervangen van een bestaande douchecabine. Ik heb de oude deur al verwijderd.

Sanitair badkamer vervangen en stompe + opdekdeur inhangen

Ik wil 2 stompe deuren, een opdekdeur, een douchedeur, en een wastafel plaatsen. Verder een hangend toilet vervangen.

Douchedeur plaatsen

Douchedeur plaatsen, foto is oude situatie. Douchedeur vervangen. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Plaatsen hoekinstap douchedeuren Sealskin

In november is er bij ons douchedeur en wand geplaats van sealskin get wet I Am geplaatst. Helaas is bij het stellen van de deur, de douchedeur in duizenden stukjes gebroken. Wat een ravage. Douchebak beschadigt en we konden opnieuw beginnen. Inmiddels zijn er 2 nieuwe deuren besteld omdat we hebben gekozen voor een hoekinstap. Nu zijn we op zoek naar een klusbedrijf die de hoekinstapdeuren wil plaatsen. Graag zouden wij in contact komen met een klusbedrijf die bekend is met dit systeem, al ervaring heeft met plaatsen en stellen en een offerte ontvangen. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 meter breed.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen

In bestaande badkamer met glazen douchewand een aansluitende deur van 2000 x 620 inmeten en plaatsen. Lastig punt hierbij kan zijn het kozijn van de badkamerdeur. We willen opties en prijzen bespreken. Zie foto.

Plaatsing van douchedeur

Plaatsing van een douchedeur. Het gaat om een 2-delige pendeldeur. De deur wordt geplaatst in een (betegelde) nis van 93cm breed. De douchedeur wordt direct op de tegels geplaatst, er is geen douchebak aanwezig. Er zit een klein verloop in de vloer; links is de vloer 5 mm lager dan rechts. Daar moet bij het plaatsen van de deur en met de afwatering rekening mee gehouden worden.

Plaatsen douchewand en douchedeur

In de badkamer moet een douchewand en een bijhorende deur geplaatst worden. De wand en deur zijn al gekocht en worden deze week geleverd.

Douchedeur plaatsen

Ik wil graag de douchedeur laten plaatsen. Het gaat om onderstaande deur met afmetingen: Revital Pasa Linea nisdeur vast deel + deur 89,5-91,5 cm messing chroom, helder glas 8 mm incl antikalk coating.

Douchedeur plaatsen

Ik wil een enkele douchedeur plaatsen op bestaande douchebak (90 cm breed, 2 meter hoog), tussen 2 betegelde muren. Ik ontvang graag een offerte exclusief de douchedeur.

Partners

Partners van Casius