Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

650 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oosterhout:

Badkamermeubel ophangen en kitten, kraan en afvoer aansluiten

Ik wil een badkamermeubel laten ophangen en kitten, kraan en afvoer aansluiten.

Douchedeur plaatsen

Wij zouden graag een douchedeur willen plaatsen van 90 cm breed. Er hoeft niks te worden verwijderd.

Toiletreservoir vervangen en tegelwerk toilet herstellen

In verband met lekkage in ons inbouwreservoir dient deze zo snel mogelijk vervangen te worden. Tegels verwijderen, reservoir vernieuwen en opnieuw tegelen.

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een douchedeur van Aqua Vive willen laten plaatsen. Graag een offerte per telefoon.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. De cabine is 90 bij 90 cm en 185 cm hoog. De oude verwijdert de woningbouw.

Complete douche renoveren

De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter groot. Het oude sanitair dient te worden verwijderd en over de oude tegels komen nieuwe tegels van 60 x 30 cm, vloer tegels 60 x 60 cm. Verder zal de elektra aangepast moeten worden, er zal een stopcontact en lichtschakelaar moeten komen. De douche cabine komt op de vloer te staan, de douchebak moet worden verwijderd, een zwevend toilet, radiator en badmeubel geplaatst. Ook de dorpel bij de deur moet worden vervangen. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het afvoeren van het afval.

2e WC in de woning bouwen

Heb een vraagje, Hoeveel zou het ongeveer kosten om een 2e WC in een woning te laten inbouwen? Meeste woningen hebben beneden een wc maar ik wil vanwege medische redenen ook 1 wc boven in de badkamer.

Badkamer vernieuwen

Het monteren van nieuw Praxis sanitair in de bestaande badkamer. De klus betreft het monteren van een dubbele wastafel, hangend toilet en een douchebak met wanden. Het bestaande bad moet verwijderd. En wij willen nieuwe vloertegels laten plaatsen (8 vierkante meter). Dit alles met behoud van de wandtegels.

Badkamer aanpassen

De klant wil graag haar gehele badkamer laten verbouwen (vloertegels, bad en de douchewanden). De klant vermoedt dat er onder het bad het een en ander fout zit. Nadat alles is verwijderd moeten er nieuwe vloertegels (5 vierkante meter) worden gelegd en op de oude plek van het bad wil de klant een inloopdouche laten maken. Al het materiaal worden door de klant aangeschaft.

Monteren van een douchecabine in een nieuwbouwappartement

Ons appartement is net opgeleverd en ik wil daar nu in de badkamer een glazen douchecabine laten monteren, rechtstreeks op de tegelvloer. Ik zal de materialen zelf inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Badkamer renoveren

Renoveren van badkamer. Naar douche toilet en wastafel afmeting 180 x 200

Glazen douchewand en deur monteren

Nadat mijn badkamer is gebouwd moeten er nu alleen nog een glazen douchewand met deur worden gemonteerd op een douchebak van 90 x 90 cm. Ik ga die zelf aanschaffen en wil graag van de vakman horen wat de montage zal kosten. De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamer veranderen

Veranderen van de badkamer. Dubbele wasbak, inloopdouche met twee kranen. Binnenkant van de douche en de vloer betegelen. Wij hebben nog geen tegels aangeschaft. Wij willen graag 80 x 80 cm natuurtegels, donker grijs. De inloopdouche helemaal betegeld. De ruimte is 2.30 x 3.40 meter. De badkamer wordt volledige gestript opgeleverd zodat u de werkzaamheden vanaf daar kunt uitvoeren. Wij zouden graag met u de opties doornemen.

Badkamer met nieuw sanitair laten opknappen

Graag het oude wastafel afbreken en het nieuwe badkamermeubel plus de spiegelkast monteren. Daarbij wil ik een douchescherm laten plaatsen. Alle zaken zijn al aanschaft.

Douchewand en douchedeur plaatsen

Het plaatsen en monteren van een bij de Gamma gekochte douchewand en douchedeur. Op de vloer plaatsen. Degene die de badkamer voor mij doet, wil geen materialen van Gamma monteren. Wat zou dat ongeveer kosten?

Bad vervangen door douche en toilet vervangen

Wij hebben een betrekkelijk ruime badkamer waar wij het ligbad willen vervangen door een douche. Er is daar ook een staand toilet en we overwegen dat ook te laten vervangen. Ook is er nog een 2e toilet dat even moet worden beoordeeld. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en de mogelijkheden te beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw voorstel en prijsopgave.

Slaapkamer tot badkamer ombouwen

Ik wil graag een kleine slaapkamer van 2.75 meter x 1.75 meter met houten vloer ombouwen naar badkamer met douche, toilet en wasmachineaansluiting.

Toiletmeubel plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een toiletmeubel laten plaatsen. De klus bevat het demonteren en afvoeren van de oude fontein, het plaatsen van een nieuwe meubelcombinatie, het plaatsen van een spiegel boven het toiletmeubel, de kraan aansluiten, een sifon plaatsen en de nieuwe afvoer op de bestaande leiding koppelen. Zie de foto van het aangeschafte toiletmeubel. Bij voorkeur binnen enkele weken maar iets later zou ook kunnen.

Toiletruimte renoveren

Ik laat mijn toiletruimte van 91 x 123 cm graag renoveren. De ruimte is 246 cm hoog. Al het sanitair en tegelwerk moet verwijderd worden. De muur moet worden vlak gestuukt zodat er nieuwe wandtegels tot aan het plafond geplaatst kunnen worden. Boven de oude tegels zit nu Spachtelputz. Ik heb voor de wanden tegels van 60 x 30 cm uitgezocht en voor de vloer tegelstroken van ongeveer 15 x 40 cm. Er moet een nieuw inbouwtoilet en fonteintje geplaatst worden, op precies dezelfde plaats. Er hoeven daarom geen aansluitingen aangepast te worden. Ik ontvang graag uw offerte voor alle arbeidskosten, de materialen koop ik zelf in.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 2 x 2 meter en 2.30 meter hoog. Aanwezig : douchecabine - hangend toilet - wasbak en wasmachine. Het toilet en de wastafel kunnen hergebruikt worden. De rest moet vernieuwd worden. Ik wil een douchegedeelte met glazen panelen. Er zitten nu kunststof panelen over tegels tot 2/3 hoogte op de wanden en ook kunststof panelen aan het plafond. Op de vloer liggen 10x10 cm met daarover grotere tegels. De wanden tot aan het plafond tegelen. De vloer mogelijk alleen de bovenste laag tegels verwijderen en nieuwe aanbrengen. De kunststof panelen van het plafond verwijderen. De materialen graag mee aanbieden.

Nieuwe douchecabine laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen en me oude er uit halen die is kapot. Ik heb nog geen nieuwe, maar die moet ik nog kopen. Als ik weet wat voor maat dat ik moet hebben want mijn douche loopt schuin aan de boven kant.

Badkamer slopen en afvoeren

Het slopen en opruimen van een badkamer. 2 bij 3 meter. 1 bad, 1 fonteintje. Tegels 2 meter hoog, rondom de gehele badkamer.

Herstelofferte voor badkamer

De douchedeur in de badkamer is gesprongen en dit heeft voor erg veel schade gezorgd. We hebben voor de verzekering een herstelofferte nodig en wij willen het uiteraard laten 'maken'. Het gaat om schade aan de vloertegels, de wastafel en het bad. Er zitten overal putjes in en we hebben nu geen douchedeur meer. Hopelijk kunt u ons helpen met een herstelofferte.

Hoekinstap douchecabine plaatsen

Een douchecabine met hoekinstap plaatsen op een hoge, vaste douchebak. De wanden en de bak zijn betegeld. Ik heb nog geen douchecabine in bezit. Kunt u die eventueel voor mij ophalen?

Douchecabine waterdicht kitten

Glazen douchecabine moet opnieuw waterdicht kitten worden. Het gaat om een douchecabine met een bak. Het gaat om een vierkante bak waarvan 2 delen muur met tegels zijn, een deur en een glazen wand.