Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Oisterwijk of directe omgeving.

181 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: dakopbouw plat dak, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, complete badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oisterwijk:

Douche renovatie

ik wil mijn douche met hoge instap renoveren naar een inloopdouche. Maat 90 x 90 cm. Als ik deze week nog een offerte krijg kan ik nog profiteren van korting op douchecabines uit de folder. Ik heb al een keus gemaakt voor de douchebak en cabine van Praxis. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Sanitair vervangen

Ik wil een inbouwreservoirset, inclusief watercloset, en achterwand verwijderen. Inbouwreservoirset plaatsen en achterwand afwerken met gipsplaatjes. Afwerking achterwand kan in overleg door vakman gebeuren. Oud materiaal afvoeren. Nieuwe spullen zijn aanwezig. Aanschaf benodigd klein materiaal iom vakman.

Badkamer in nieuwbouw

Wij zoeken een badkamer voor ons nieuwbouwhuis. De afmetingen zijn 2,17 x 2,80 x 2,70 meter. We willen een douche, toilet, badkamermeubel met 2 kranen en een ligbad laten plaatsen. Ook wil ik het laten betegelen door de vakman. De wanden moeten ook betegeld worden.

Badkamer verbouwen en betegelen

Ik wil de badkamer verbouwen met daarin een badmeubel en douchecabine en nieuwe betegeling.

Badkamermeubels monteren en aansluiten

Wij zijn ons huis na een verhuizing nu op orde aan het brengen. Wij hebben voor in de badkamer een wastafelmeubel met wasbak, een losse kast en een spiegel met verlichting gekocht, die wij graag op korte termijn willen laten monteren. Het staat hier allemaal behoorlijk in de weg en het zou fijn zijn als de meubels geplaatst kunnen worden. Bedrijven die hiervoor deze week of volgende week tijd hebben, vragen wij om even telefonisch contact met ons op te nemen.

Installeren en tegelen van badkamers en toiletruimte

Op 1 december wordt er gestart met de bouw van onze woning. In de afwerkfase wil ik graag medio 2017 een toiletruimte en 2 badkamers laten afwerken. Het gaat om een toiletruimte beneden, waar een toilet moet worden ingemetseld en wandcloset moet worden gemonteerd. Er moet 3 m² wandtegels tot 120 cm hoog worden geplaatst en 2,25 m² wandtegelstroken. Op de uitwendige hoeken moeten aluminium profielen komen. De vloer van 2,16 m² moet betegeld worden. Er moet een fonteincombinatie worden gemonteerd. De ruimte moet worden afgekit. In de badkamer beneden moet een wastafelcombinatie met onderkast, afvoer en kraan worden geplaatst en een losse kolomkast. Er moet een douchecombinatie met kraan en douchegarnituur worden geplaatst. Er moet een scheidingswand in komen van 120 cm breed en 210 cm hoog. Verder moet er een doucheput in. Aan 1 kant moet een zitbankje komen van 50 cm hoog. Er moet 28 m² wandtegels, 6,45 m² wandtegelstroken en 6,27 m² vloertegels worden geplaatst.De uitwendige hoeken van het tegelwerk afwerken met aluminium profielen. De ruimte moet afgekit worden. In de badkamer boven moet een ligbad worden ingemetseld, met thermostatische badmengkraan en badwaiste. Een doucheput, douchecombinatie met kraan en douchegarnituur geplaatst worden. Een inbouwreservoir met hangend toilet moet gemonteerd worden, een wastafelcombinatie met onderkast en kraan. Er moet 25 m² wandtegels, aluminium profielen en 4 m² vloertegels worden geplaatst. De ruimte moet worden afgekit. Tegelmaten zijn nog onbekend. We ontvangen graag uw offerte en zijn bereikbaar voor verdere vragen.

Douchewand en -deur plaatsen

Ik wil een douchewand en -deur laten plaatsen op de bestaande douchebak. De douchewand en -deur zijn al gekocht (merk Bruynzeel) dus het gaat alleen om het plaatsen. De oude wand haal ik zelf weg.

Gerberit toilet repareren

In het toilet blijft het water constant doorlopen. Graag zou ik het toilet laten maken. Het betreft het merk Gerberit.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 180 x 190 cm laten renoveren. De toegangsdeur draait naar buiten. Er is een raam op een hoogte van 165 cm. Het oude sanitair en tegelwerk moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook het bestaande gipsplafond moet worden verwijderd. Wij willen daar een plafond met houten schrootjes laten maken. Er is nu geen mechanische ventilatie, daarom willen wij er een badkamerventilator met hygrostaat laten aansluiten. De bestaande radiator moet worden afgekoppeld. Wij willen er daarna elektrische vloerverwarming laten plaatsen. Er is nu geen toilet, maar er zit al wel een aansluiting. In de nieuwe situatie willen wij daar een hangend toilet laten plaatsen. Verder moeten er een douche en wastafel komen en nieuw tegelwerk. Wij ontvangen graag een offerte voor levering van alle materialen en voor de arbeidskosten.

Badkamer verplaatsen in de woning

Voor een huis dat we willen gaan aankopen willen we de badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Op de eerste verdieping, net als de huidige badkamer. Het leidingwerk trekken en alles nieuw installeren: hangende wc, inloopdouche, wastafel en een designradiator. De vloer tegelen en e tegels op de wanden tot aan het plafond (2.40 meter) zetten. De ondervloer is van hout. Afmetingen zijn 2,6 x 2,1 meter. De huidige badkamer strippen wij zelf.

Douchecabine vernieuwen en een reparatie uitvoeren

Ik wil graag een nieuwe douchecabine en de knop van van het bad is stuk waar je het putje mee open kunt doen.

Douchebak, douchecabine en kraan vervangen

De huidige douchebak, douchecabine en kraan moeten vervangen worden. De materialen zijn aanwezig.

Betegelen en installeren badkamer

Ik heb een badkamer van 13 vierkante meter: Sanitair, verwarming e.d. verwijderen en later terugplaatsen. Tegels laten zitten, mogen de nieuwe tegels overheen gezet worden. Glazen wand voor douche monteren, heb ik zelf aangeschaft.

Douchecabine monteren

Douchecabine rechtstreeks op tegelvloer monteren. Twee rechte wandjes. Douchecabine wordt 16 augustus geleverd.

Douche cabine vervangen

De douchecabine dient vervangen te worden voor een nieuwe met hoekinstap, afmeting 90 x 90 cm. Deze zal van Sealskin Get Wet zijn. Wij zijn het beste per email te bereiken en anders telefonisch na 18 mei 2013.

Betegelen en plaatsen sanitair badkamer

Betreft het tegelen van de badkamer. De afmetingen zijn 1,30 meter bij 2.80 meter met een hoogte 2,30 meter. Deze moet betegeld worden en het sanitair mag terug geplaatst worden. Dit betreft een wastafel, toilet, douche stang en douchedeur. Aansluitingen zitten er al.

Badkamer renovatie

Badkamer 15 m2, alles eruit, afvoeren en opnieuw opbouwen, tegels vloer en wanden, nieuw plafond met verlichting en nieuw toilet en douche met cabine en drain. Dubbele of een lange wastafel met spiegel en kranen. Nieuwe radiator. Alles blijft op de plaats waar het oude sanitair, radiator en stroom al zat. Graag een offerte voor de werkzaamheden. Het sanitair en de tegels zijn in overleg.

WC renoveren

Renovatie van het toilet. Hangende wc installeren. Nieuw fonteintje, nieuwe tegels op vloer en wand, etc.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen van 10 m2 oppervlakte. Vloer en wanden betegelen. Wandbetegeling ongeveer 30 m2. Leidingwerk grotendeels op de juiste plaats, wat kleine aanpassingen waarschijnlijk. Plaatsen hangtoilet, badmeubel en douchecabine. We hebben nog geen sanitair, gaan nog bij een badkamerspecialist kijken. Materiaal dus in overleg.

badkamer betegelen (incl opbouw en electra)

Badkamer renoveren. Afmetingen 220 cm x 360 cm. Tegen de gehele wand zitten reeds tegels, dus nieuwe tegelwerk komt er overheen. * Bad plaatsen en stellen, aan- en afvoer aansluiten, bad bovenop tegelwerk plaatsen (randje onder bad), opbouw van badkraan. * radiator tegen muur plaatsen (leiding 20 cm verleggen), vloerverwarming aanbrengen na de radiator, cementen dekvloer aanbrengen. * douchedrain aanbrengen, opbouw douchekraan en glijstang, glazen douchewand en douchedeur aanbrengen. * klein beetje electrawerk * Loodgieter is dus: verleggen huidige aan- en afvoer bad, aanvoer douche, vloerverwarming aanleggen * Tegelwerk: 37 m2 wandtegels 45x30, 3 m2 mozaiek, 6 m2 vloertegel 45x45 * incl kitwerk. Materiaal hebben we zelf gekocht.

Renoveren van badkamer en 2 toiletten

Totale renovatie van badkamer en 2 toiletten.

Onze huidige badkamer moet verwijderd ...

Onze huidige badkamer moet verwijderd worden en een nieuwe geinstalleerd. Compleet met betegelen, electra, sanitair enz enz. Ook het toilet beneden moet vervangen worden door hangend toilet en ook moet daar betegeld worden.

Renovatie badkamer, zelf verwijderen we ...

Renovatie badkamer, zelf verwijderen we bad -plafond en wastafel we willen een inloopdouche, en betegelen tot aan plafond daarlangs, renoveren toilet ruimte, van staand tot hang wc, geheel betegelen. beide ruimtes ook vloertegels leggen

De douche moet gerenoveerd worden, de ...

De douche moet gerenoveerd worden, de douche cabine gaat eruit, en er komt een inloop doche, wordt betegeld tot aan het plafond, verlaagd plafond erin,wastafel vernieuwen, 2 lichtpunten langs de speigel, en 2 tot 3 contactdozen,een nieuwe design radiator.De wc komt een in bouw reservoir, en wordt betegeld tot aan het plafond.

De wastafel inclusief kraan vervangen, ...

De wastafel inclusief kraan vervangen, de spiegel boven de wastafel en de douchekraan/slang vervangen. Tegelwerk op de grond vernieuwen en tegelwerk tegen muur dicktkitten op sommige plekken. Een douchescherm/deuren op de douchebak plaatsen.