Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer compleet vernieuwen:

Badkamer compleet vernieuwen

Nieuw bad, regendouche en badkamer meubel met dubbele wastafel. Klein wandje zetten en alles betonsturen. Nieuwe vloer erin en wandkast maken.
Onze klant uit Liempde (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer compleet vernieuwen uit heel Nederland:

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebbak is lek en andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis Indoor duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, evtl vervangen met normale douche..

Badkamer en WC laten verbouwen

Wij willen de badkamer en wc compleet vernieuwen.. wel zelf slopen maar opbouwen en leidingwerk etc. Laten doen. Afmetingen zijn ongeveer 2. 10 meter x 2.50 meter

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Elektra in de woning compleet vernieuwen

Wij gaan onze woning verbouwen en willen een nieuwe keuken en badkamer. Tevens een airco in de slaapkamer. Het betreft een oudere woning (jaren '30) en weten we dat er in elk geval nieuwe groepen bij moeten worden gemaakt voor alle apparatuur en er elektra moeten worden gelegd naar boven. Wij zouden graag advies ontvangen hieromtrent en een gepaste offerte ontvangen.

Nieuwe badkamer laten installeren

Onze badkamer van 2 x 2,40 moet gedeeltelijk gesloopt worden, een hangend toilet geïnstalleerd worden verder helemaal opnieuw betegeld worden. Badkamermeubel en douchewand moet geïnstalleerd worden. Gewoon compleet. Wij zorgen zelf voor de tegels, badkamermeubel, kranen, douchewand en compleet toilet. Dus alleen oppassen met welke tegels verwijderd worden.

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Badkamer verbouwen

Badkamer plaatsen. 5m2 en er is een 3d tekening aanwezig. Bijna alles van de nieuwe badkamer komt op de zelfde plek als de oude. Dus geen compleet nieuwe leidingingen maar hoogstens verlengen ervan. Graag wilden we wel nog een verlaging van de van de badkamer om ventilatie te bevorderen. Volgend jaar zullen er meer klussen zijn om te doen dus bij tevredenheid zullen we u zeker hiervoor vragen.

Plaatsen nieuwe badkamer

Het gaat om het plaatsen van een badkamer van 5 m2 en er is een 3d tekening aanwezig. Bijna alles van de nieuwe badkamer komt op de zelfde plek als de oude. Dus geen compleet nieuwe leidingen maar hoogstens verlengen ervan. Graag wilden we wel nog een verlaging van de van het plafond badkamer om ventilatie te bevorderen. Volgend jaar zullen er meer klussen zijn om te doen dus bij tevredenheid zullen we u zeker hiervoor vragen.

Badkamer vernieuwen

De bestaande badkamer dient te worden verwijderd.Daarna zal het water, afvoer, cv leidingen en elektra leidingen verlegd moeten worden. Muurtje maken, tegelwerk aanbrengen en sanitair producten monteren en aansluiten. De badkamer is 1. 97 x 3. 58 m1 hoog 2. 45 m1 . Te maken: inloop douche, toilet, urinoir, wastafel meubel en compleet tegelwerk wanden en vloer.

Badkamer en wc ruimte renoveren

2 keer inbouw wc plaatsen,badkamer meubel ophangen,design radiator plaatsen,douch colom plaatsen,badwand plaatsen,badcakamer compleet strippenen op nieuw betegelen icl vloer,douch moet een doorloop douch worden,de aparte wc ruimte kompleet gestript en op nieuw betegeld icl. Vloer,wc meubel ophangen. De buizen moeten in de muur worden verlegd.

Partners

Partners van Casius