Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Klundert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Klundert heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Klundert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Klundert of directe omgeving.

36 klanten uit Klundert bevelen een bij Casius in Klundert aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Klundert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, bathroom renovation, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen, leiding- en aansluitingswerk nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Klundert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Klundert:

Douchecabine plaatsen en badkamer kitten

Nieuwe douchecabine (van Praxis) plaatsen en alle naden in de badkamer opnieuw kitten.

Badkamer vernieuwen inclusief wanden

Er staat een kleine woning te koop waar ik interesse in heb. Ik zit nog niet in het aankooptraject maar wil wel weten wat het zou kosten om de badkamer wat te moderniseren. Het is een ruimte van 248 x 337 cm. Er staan dunne gipswandjes met tegelwerk en ik vraag mij af of die vervangen moeten worden door steviger materiaal. Ik wil graag een globale indicatie van de kosten.

Lekkage in de badkamer

We hebben in onze badkamer (2,5x1) aan de leiding kant een lekkage, aangezien we op de slaapkamer een lekkageplek hebben en het soms zelfs de huiskamer in druppelt. Aangezien de badkamer sowieso gedateerd is willen we ook graag nieuwe tegels etc en uiteraard een badkamer die niet meer lekt. De oude tegels zullen er dus af moeten het lek opgespoort worden en gemaakt worden en we willen simpele nieuwe witte tegeltjes. Graag willen we wat offertes per email.

Plaatsen toilet in badkamer

In bestaande badkamer installeren van een nieuw toilet inclusief het aanleggen van een afvoer leiding die aangesloten moet worden op afvoer van toilet op de begane grond. Nieuw aan te leggen afvoer zal waarschijnlijk geboord moeten worden door de 20 cm dikke beton vloer naar de verdieping op de begane grond. Er is alleen een afvoer in de badkamer voor de wasmachine. Wil een degelijke afvoer door de betonvloer. Materialen kunnen ook geleverd worden door de vakman. Graag komen kijken.

Badkamervloer storten

Het plaatsen van een lewisvloer over 9 m2 en storten van lichtgewicht beton. Zijkanten netjes voorbereiden voor tegelwerk. Kimband aanbrengen. Rvs doucheput van 15 x 15 cm aansluiten en aan/afvoer wastafel.

Badkamer installeren en betegelen

Nieuwbouw. Badkamer casco opgeleverd. Toilet en douche moet verplaatst worden. Badkamerspullen en tegels aanwezig.

Van slaapkamer een badkamer maken

Een slaapkamer ombouwen tot badkamer. Ruimte is 2,75 bij 2,20 meter. Betreft een houten ondervloer. De ruimte ligt boven de keuken. Wij willen er graag een bad en badmeubel in.

Badkamer installeren

Ik heb een nieuwbouwwoning waarvan een badkamer moet worden betegeld. Het gaat om vloer en wanden. In de badkamer moet komen. * een op afschot betegelgde douchevloer met douchegoot van 90 x 120 cm. * een inbouwtoilet. * een glazen douchewandcombinate met scheufdeur van Huppe Badkamer moet dus volledig worden betegeld en gemonteerd, alle leidingen zijn al op de plek aanwezig. Materialen verzorgen we zelf. Oplevering van het huis is rond November 2011. Afmeting: 220 x 220 x240?? (standaard hoogte nieuwbouwwoning)

Badkamerverbouwing

Badkamer, BxLxH ca.175 x 196 x 220. Slopen wand- en vloertegels, wastafel, ligbad, toilet(vloerafvoer) en radiator. Nieuwe tegels, inloopdouche, wastafel(meubel) ca. 90 cm breed, designradiator, zwevend toilet, omleggen leidingen (water-, elektriciteit-, water/toiletafvoer), tevens aansluiting verlichting boven wastafel. Levering materialen eventueel door opdrachtgever (in overleg).

Badkamer, toilet en hal verbouwen; ...

Badkamer, toilet en hal verbouwen; Doelstellingis: een nieuwe gelijke vloer badkamer, hal en een apart toilet. Er zal een nieuwe vloer moeten worden gestort, een muur moet verwijderd worden en een raam moet verwijderd worden. Daarna nieuwe badkamer en toilet plaatsen en installeren. Het gaat dan om tegelwerk van wanden en vloeren en al het sanitair. Ook verlaagd plafond en vloerverwarming. Basis: De aannemer is verantwoordelijk voor de maatvoering. Tijdens de verbouwing worden alle voorziening in huis aan geraakt; Onder andere: cv, warm en koud water, gas en elektra. Zodra de bouw onderbroken wordt ( elke avond) dienen alle voorzieningen in huis weer te werken. De muur waar momenteel de cv / ww installatie hangt blijft gehandhaafd.