Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer opfrissen:

Badkamer opfrissen

Wij willen graag: -Douchestang vervangen voor stortdouche. -Glazen deur doucheruimte (is uit de sponning gevallen) vervangen. Waarschijnlijk moet er een nieuwe komen, maar als deze gerepareerd kan worden, dan graag. -Doucheruimte (2 m2) opnieuw voegen.
Onze klant uit Huijbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer opfrissen uit heel Nederland:

Badkamer, keuken en woonkamer opfrissen

Ik wil mijn badkamer, woonkamer en keuken een nieuwe, frisse look geven. Ik heb nog geen materialen gehaald, maar weet al wat ik wil en heb alles bij de Praxis al bekeken. Nu zoek ik hulp voor het uitvoeren van deze klus. Ik wil meer informatie over wat er allemaal gedaan zou kunnen worden, dit wil ik namelijk bespreken.

Badkamer opknappen

Nieuwe douchecabine plaatsen, nieuw wastafelmeubel en kraan plaatsen. Nieuwe radiator. Kitranden en voegen opfrissen. Plastic schrootjesplafond verwijderen. Badkamer is 2 x 3 meter. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Douche renoveren

Graag zouden wij onze pre historische badkamer willen laten opfrissen. Inclusief het wegwerken vd waterleidingen en vervangen van tegels . Max oppervlakte is totaal 10-12 m2

Granito vloer repareren en opfrissen

Ik heb een appartement gekocht en krijg op 26 juni de sleutel. Er ligt daar in de badkamer van ongeveer 4,5 m² een granito vloer die daar in 1960 of 1965 is gelegd. Bij de afvoerput is een afdichting gemaakt met snelcement, er zat daar kennelijk ook een scheur. Mijn wens is om de granito vloer op te schuren en daarmee een stuk te verlagen om er vervolgens een kleine laag granito overheen te plaatsen in een wat modernere kleur. Mijn vraag is echter hoeveel dit zal gaan kosten. Een andere mogelijkheid zou zijn om de vloer op te schuren en te polijsten indien mogelijk. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer opfrissen

Ik wil de badkamer na 5 jaar opfrissen. De tegels van de douchewand hebben wat vocht achter zich en de kit raakt daar los. Daarnaast is het plafond toe aan een nieuwe verfbeurt. De glazen douchewand zal even losgehaald worden zodat de vloertegels grondig gereinigd kunnen worden. De afmeting van de badkamer is ongeveer 3 x 2 meter. De gehele badkamer heeft dezelfde wandtegels. Bij voorkeur worden de tegels van de douchecabine, met daarachter vocht, dus hergebruikt. Het plafond graag ook herstellen (is verf losgekomen).

Badkamerwanden en -vloer betegelen en bad vervangen

Ik wil mijn badkamer laten opfrissen door nieuw tegelwerk op de wanden en vloer te laten plaatsen, over de bestaande tegels heen. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik wil ook het bad laten vervangen, verder moet al het sanitair herplaatst worden. Ik wil met de tegelzetter/badkamerspecialist graag overleggen over de keuze van de tegels en de beste tegelmaat. Er mag ook een aanbieding voor de materialen worden gedaan. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb geen haast met deze klus.

Woning herinrichten

Wij krijgen 7 april de sleutel en willen voor 1 juni verhuizen. Mijn vriend heeft alle maten dus zou het niet precies weten, eerst bekijken dus maar is veel schilderwerk. Het gaat om een huis en kantoor in Ulvenhout. Wanden, plafond, deuren, kozijnen allemaal binnen(voorlopig). Vloer laten we schuren en lakken door iemand anders. Is een woonboerderij dus allemaal houten plafonds met balken, 172M2. We willen de kelder laten opfrissen(stahoogte 150 cm). Badkamer ook evt(nog niet besteld), strippen en opnieuw opbouwen. Electrisch evt verplaatsen naar voor ons handige punten. Dubbelglas in de woonkamer, twee ramen met allemaal kleine ruiten:-) Keuken voorbereiding (evt water en gas wat omleggen voor de plaatsing). Mogelijk een hoogslaper maken op slaapkamer. Kasten handige indeling maken ivm schuine wand en herinrichten wasruimte (nieuwe ketel moet erin). We hebben nog ergens een bergkast zonder deur waar een deur in gemaakt moet worden. Waarschijnlijk ook nieuwe stoppenkast en evt ombouw? Daarnaast wat timmermanswerk als een hele hoge boekenkast maken op maat ed. Ik kan mij voorstellen dat jullie veel meer informatie willen en het pand ook willen zien. We hebben de sleutel nog niet maar veel foto's. Ook kunnen we op afspraak met de huidige bewoners een bezichtiging plannen. Dat zou heel fijn zijn om van vakmensen te horen wat wel en niet mogelijk is. En hoe lang eea gaat duren voor onze planning. Graag hoor ik of jullie daar tijd voor hebben.

Badkamer opfrissen

Ik heb in mijn huurwoning een verouderde badkamer van 6 m² die ik graag wil laten opfrissen. Ik wil hiervoor zelf wat materialen gaan kopen bij Praxis. Ik wil er nieuwe vloertegels laten plaatsen, een nieuw duoblok, een badkamermeubel met wastafel en een douchewand. Misschien ook een bad en een nieuwe doucheset. Ik nodig bedrijven graag even uit om de ruimte te bekijken en mij advies te geven over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer laten opfrissen

Ik wil de badkamer in een vakantiewoning opfrissen. Dit omvat: vernieuwen van spoelbak toilet en plaatsen van een douchedeur. Eventueel komt ook vervanging van de wastafel met kastje in aanmerking. De ruimte is 1.14 meter breed. De vloer in het douchegedeelte ligt 3-4 centimeter lager dan de rest van de badkamer.

Vloeren betegelen en douchecabine plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer van 239 cm lang en 200 cm breed laten opfrissen. Er zit nu een douchebak van 90 x 90 cm in en ik wil daar graag een douchecabine met hoekinstap op laten monteren. Verder wil ik op de badkamervloer ongeveer 5 m² tegels laten plaatsen en op de vloer in het toilet ongeveer 1 m². Ik wil hiervoor tegels van 30 x 30 cm kopen. Ik laat de ruimtes graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een offerte.