Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor complete badkamerrenovatie:

Complete badkamerrenovatie

Renoveren badkamer van bad naar douche incl. Sanitair en tegelwerk afmeting ca. 2 x 2,5 meter
Onze klant uit Hoeven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete badkamerrenovatie uit heel Nederland:

Complete badkamerrenovatie

Werkzaamheden bestaan uit: • Badkamervloer en wand betegelen • Plaatsen badmeubel, hoekdouchecabine, ophangtoilet • Afmonteren douchekraan, wastafelkraan • Aanleggen van elektriciteit • Betimmering wand en toilet • Vloer egaliseren • Aanbrengen drain in de vloer • Aanleggen leidingwerk en riool t.b.v. wasbak en douche • Demonteren oude badkamerspullen • Afvoer van de verwijderde oude badkamerspullen,bad, tegels, plafond • Voegen en kitten • Slopen tegels van de wanden en vloer

Complete badkamerrenovatie

Badkamer renovatie 3 x5 meter.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet compleet gedaan worden: Tegels aan de wand en de vloer. Douche, wastafel, wasmeubel, toilet. Totale oppervlakte is circa 4.50 m2. Wanden zijn ongeveer 21 m2, de vloer is ongeveer 5 m2.

Badkamer-, toilet- en keukenrenovatie

Complete badkamerrenovatie. Badkuip en toiletmeubel verwijderen en afvoeren. Ook de vloer verwijderen. Het plaatsen van elektrische vloerverwarming. Het plaatsen van een nieuwe douchecabine, op de vloer. Dus geen douchebak maar alleen een grote douchekop aan het plafond, glazen scherm en thermostatische kraan. Toilet, badmeubel en bijbehorend sanitair installeren. Een verlaagd plafond maken. Het maken van 2 aansluitingen in de muur naast de spiegel voor 2 lampen. Een stopcontact verleggen. Het verleggen van enkele aansluitingen voor water en afvoer. Tevens een radiator hangen. Vloer: 5,2 m2 Tegels : 120 x 25 cm. Wanden totaal oppervlakte 22 m2. Tegels : 60 x 30 cm. De tegels en het meeste sanitair zijn al uitgezocht. Na de badkamer en het toilet wil ik mogelijk ook de keuken laten doen.

Complete badkamerrenovatie

Ik heb een badkamer van 2 bij 3.50 meter. Waar de badkuip is moet een inloopdouche komen en waar de douche nu staat wil ik graag een wasbak met meubel. De CV blijft op de oude plaats. Let op: oud huis! De vloer moet waterpas gemaakt, zo ook de muren en een nieuw plafond! En er moet alles betegeld worden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een compleet nieuwe badkamer laten renoveren. Wij willen een douche cabine met een tegelwand en glazen deur,een bad en een ophang toilet. Ook willen wij tegels op de vloer,en aan de wanden in. De douche.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil mijn badkamer renoveren. Afmeting van de badkamer is 2 x 1.95 x 2.40 meter. Breekwerk, afvoer, leidingen water in muur fresen, WC afvoer verplaatsen, hang WC plaatsen en aansluiten, wastafel: leidingen en afvoer verleggen. Nieuwe wastafel plaatsen en aansluiten. Douchewand en douchegarnituur plaatsen. Afvoergoot plaatsen. Gehele badkamer betegelen met 60 x 60 en voegen. CV terughangen. Plafond stucen. Stopcontact aanleggen. De tegels zijn 60 x 60 cm. Ik wil de badkamer helemaal betegelen. Er komt een hangend toilet en een inloopdouche. Er zitten 2 koofjes in de badkamer en een muurtje van 0.25 x 2 meter. Ik wil het plafond laten stucen en natuurlijk ook alles voegen.

Complete badkamerrenovatie

Wij gaan de badkamer vernieuwen, echter moeten dan de waterleidingen voor de douche verplaatst worden en de radiator moet op een andere plek komen. Dit loodgieterswerk (aanleggen van de leidingen) durven wij niet zelf te doen. Alles wat áchter de muren moet gebeuren wil ik graag uitbesteden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen: - Ik wil graag nieuwe vloer- en wandtegels; - Een nieuwe douche, fonteinmeubel en toilet; - Ook wil ik graag de ruimte voorzien van goede ventilatie.

Partners

Partners van Casius