Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor complete badkamerrenovatie:

Complete badkamerrenovatie

Renoveren badkamer van bad naar douche incl. Sanitair en tegelwerk afmeting ca. 2 x 2,5 meter
Onze klant uit Hoeven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete badkamerrenovatie uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tegelen van 6m2 vloer en mogelijk ook ongeveer 18m2 op de muur. Misschien in plaats van tegels op de muur gestuct en gladde waterdichte wanden. Plaatsen van douche van 110x90 cm(inloopdouche of lage douchebak). Ophangen wasbak en mogelijk badkamer meubel. Vervangen toilet en mogelijk ook bad.

Volledige badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Indeling wijzigen, Complete badkamerrenovatie en nieuwe badkamermeubels plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 2 bij 1,60/1,80 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ligbad en toilet plaatsen. Misschien is verplaatsing van de wastafel nodig.

Badkamer renovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 30 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een zolder . Deze bestaat uit een ruimte van 9.40 m bij 5.45 m hiervan wordt een deel gebruikt voor 2 slaapkamers en de overige 30 m2 will ik een hammam realiseren met bubbelbad, infrarode sauna, stoomruimte mer stoomgenerator en betegeling dus geen stoomcabine, wc kortom alles in een echte hammam style betegeld met mozaiek tegels en togen. Plafond begint van 144m naar 210m

Complete badkamerrenovatie

Werkzaamheden bestaan uit: • Badkamervloer en wand betegelen • Plaatsen badmeubel, hoekdouchecabine, ophangtoilet • Afmonteren douchekraan, wastafelkraan • Aanleggen van elektriciteit • Betimmering wand en toilet • Vloer egaliseren • Aanbrengen drain in de vloer • Aanleggen leidingwerk en riool t.b.v. wasbak en douche • Demonteren oude badkamerspullen • Afvoer van de verwijderde oude badkamerspullen,bad, tegels, plafond • Voegen en kitten • Slopen tegels van de wanden en vloer

Complete badkamerrenovatie

Badkamer renovatie 3 x5 meter.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet compleet gedaan worden: Tegels aan de wand en de vloer. Douche, wastafel, wasmeubel, toilet. Totale oppervlakte is circa 4.50 m2. Wanden zijn ongeveer 21 m2, de vloer is ongeveer 5 m2.

Badkamer-, toilet- en keukenrenovatie

Complete badkamerrenovatie. Badkuip en toiletmeubel verwijderen en afvoeren. Ook de vloer verwijderen. Het plaatsen van elektrische vloerverwarming. Het plaatsen van een nieuwe douchecabine, op de vloer. Dus geen douchebak maar alleen een grote douchekop aan het plafond, glazen scherm en thermostatische kraan. Toilet, badmeubel en bijbehorend sanitair installeren. Een verlaagd plafond maken. Het maken van 2 aansluitingen in de muur naast de spiegel voor 2 lampen. Een stopcontact verleggen. Het verleggen van enkele aansluitingen voor water en afvoer. Tevens een radiator hangen. Vloer: 5,2 m2 Tegels : 120 x 25 cm. Wanden totaal oppervlakte 22 m2. Tegels : 60 x 30 cm. De tegels en het meeste sanitair zijn al uitgezocht. Na de badkamer en het toilet wil ik mogelijk ook de keuken laten doen.

Complete badkamerrenovatie

Ik heb een badkamer van 2 bij 3.50 meter. Waar de badkuip is moet een inloopdouche komen en waar de douche nu staat wil ik graag een wasbak met meubel. De CV blijft op de oude plaats. Let op: oud huis! De vloer moet waterpas gemaakt, zo ook de muren en een nieuw plafond! En er moet alles betegeld worden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een compleet nieuwe badkamer laten renoveren. Wij willen een douche cabine met een tegelwand en glazen deur,een bad en een ophang toilet. Ook willen wij tegels op de vloer,en aan de wanden in. De douche.

Partners

Partners van Casius