Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoeven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Hoeven heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Hoeven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Hoeven of directe omgeving.

45 klanten uit Hoeven bevelen een bij Casius in Hoeven aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoeven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Hoeven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoeven:

Slaapkamer in badkamer veranderen

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken. De leidingen kunnen van boven naar beneden gebracht worden en de afvoer naar de wc welke naast de kamer ligt. De slaapkamer is 2,27 bij 2 meter.

Badkamer verbouwen

Badkamer

Badkamer uitbreken

Ik wil de badkamer, douche en toilet uitbreken op de 1ste verdieping. Daarna wordt overloop gestuct. De badkamer is 8 m2. De badkamer moet eruitgehaald worden dus ook het muurtje. Deze is geen draagmuur. De vakman moet het puin afvoeren.

Wc duoblok installeren

Ik wil een wc duoblok laten installeren, dat ik bij de Gamma heb gekocht.

Toilet in voormalige slaapkamer plaatsen

Een extra toilet boven plaatsen. Naast de badkamer. De aan- en afvoer via de badkamer laten lopen. De ruimte hoeft niet gecreëerd te worden. We willen het toilet plaatsen in een slaapkamer die niet meer als slaapkamer gebruikt wordt.

Douchedeur en douchewand installeren

Installeren van douche deur/wand combinatie. Plaatsing op de vloer. Materialen verzorg ik zelf.

Douchedeur en -wand plaatsen

Het gaat om het aanbrengen van douche deur/wand combinatie. Hoeveel gaat dit mij kosten.

Bad is voorzien van UITKLAPBAAR glazen ...

Bad is voorzien van UITKLAPBAAR glazen spatscherm. tengevolge van recente knie-operaties moet scherm vervangen worden door een UITSCHUIFBAAR glazen spatscherm.

Ons nieuwe huis heeft geen badkamer ...

Ons nieuwe huis heeft geen badkamer boven wel een badkamer beneden. Wij willen een nieuwe badkamer boven geplaatst hebben. Wij willen een toilet, wastafel, bad en douche in onze badkamer. Alles moet getegeld worden en het plafond boven stucwerk gedaan. Momenteel er is geen sanitair boven.

Bestaande badkamer bestaat uit ligbad, ...

Bestaande badkamer bestaat uit ligbad, douchecabine, wastafel met ombouw, toilet, verwarming. Badkamer is 15 jaar oud. Ik wil graag de badkamer anders indelen met de mogelijkheden die ik nu heb maar ik wil ook hierbij een kleine saunacabine plaatsen. Er zal enig leidingwerk verlegd moeten worden omdat de huidige opstelling niet past in het idee wat ik in mijn hoofd heb. Tevens zal een afzuiginstallatie, die is nu niet voorhanden, aangelegd moeten. worden.