Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor glazen douche(schuif)deuren monteren:

Glazen douche(schuif)deuren monteren

Ik wil voor de woning van onze zoon een offerte aanvragen. Hij heeft een douchebak met hoekinstap en willen daar graag profielen met schuifdeuren laten monteren. Hij weet zelf nog niet dat wij dit voor hem regelen, contact over de klus loopt daarom via mij. Ik koop de materialen zelf en zoek een vakman voor de montage.
Onze klant uit Heusden gem. Asten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen douche(schuif)deuren monteren uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 250 x 350 cm laten renoveren. We hebben al sanitair en tegels gekocht. We zoeken nu een vakman voor het slopen van de badkamer en afvoeren van het afval. Er moet een wandmeubel, bad, douche en toilet worden verwijderd. We hebben wandtegels van 60 x 30 cm gekocht en vloertegels van 60 x 60 cm. Het elektra moet worden aangepast. Verder laten we graag alles betegelen en het nieuwe sanitair installeren. We hebben ook een glazen scherm op maat gekocht, maar dat wordt door de leverancier geplaatst. We willen de klus laten starten in januari. We willen een afspraak maken, zodat u de ruimte even kunt beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Douchedeur repareren of vervangen

Een klant ondervindt hinder van haar douchecabine. Haar douchecabine wordt afgeschermd door een schuifbare glazen deur maar één van de wieltjes is kapot waardoor de deur niet meer lekker schuift. Ze is bang dat de deur binnen een korte tijd los raakt en dat het glas hierdoor breekt. Tevens is het niet meer mogelijk om haar douchekop op te hangen aan de muur. Ze moet de douchekop vasthouden tijdens het douchen, niet ideaal dus! Nu vroeg ik mij af of jullie bepaalde onderdelen van de douche kunnen vervangen. Het merk is onbekend voor de klant. Wel zijn fotootjes toegevoegd die hopelijk meer duidelijkheid kunnen geven. Mocht dit niet lukken dan wenst de klant de rail van de douchecabine geheel of de douchedeur in zijn geheel te laten vervangen. Klant wenst graag een oplossing voor 14 oktober daar er op die datum gasten komen die gebruik dienen te maken van deze douche.

Douchecabine plaatsen

Ik heb 'n instapdouche van Sanitairkamer (90x90) besteld en geprobeerd te installeren maar al 2 keer barst de glazen tzijwand uit elkaar. Er moet 'n nieuw stuk glas komen (187 x 38. 5 x 5 mm) en daarna moet de douche in elkaar gezet worden.

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil graag de badkamer verbouwen, de lengte is circa 4 meter en breedte 2 meter. Zou graag een grote glazen douche wand willen en een 2 wasbakken. En graag betegeling van de badkamer.

Bad, wastafel en douchepaneel en deur plaatsen

Heer/mevrouw, Ik en mijn partner krijgen een standaard nieuwbouw badkamer opgeleverd waar wij het 1 en ander aan willen wijzigen. Alles is betegeld en al de aansluitingen zijn aanwezig. Wij kopen zelf een wastafel, bad, een glazen wand voor de douche en een glazen deur voor de douche. De ombouw van het bad moet betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van deze onderdelen. De opleverdatum is derde kwartaal 2018. Graag een prijs per mail.

Inloopwand in de douche plaatsen

Ik wil een glazen douchewand laten plaatsen. De douchewand is 90 cm breed.

Badkamer en WC laten installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer en w.c. kan installeren. Graag kopen wij materialen zelf. Evt. Kan dit in overleg met de vakman (wij nemen graag adviezen over). Gaat om de installatie van: - Regendouche met afvoer - Glazen douchescherm/klapdeur naar de douche - Dubbele wastafel met meubel onder en boven - Radiator (aansluitingen door de loodgieter al klaargelegd) - Plafondlamp en stroom naar meubel boven wastafel (elektricien heeft kabels klaargelegd boven plafond) - WC pot - Fonteintje bij WC (is nu niet aanwezig) Een deel van het plafond (links op bijgevoegde tekening) is onder de trap naar de bovenburen, en als zodanig met rondingen. Dit zal niet betegeld kunnen worden, denken wij. Wij zijn benieuwd naar andere opties, zoals beton ciré. Heeft u hier ervaring mee? Wij horen dat graag. Het zou fijn zijn als de vakman binnenkort langs kan komen om de zaak op te nemen en een prijsopgave te doen. Uitvoer van de werkzaamheden kan aanvangen in de week van 2 oktober. We zijn ook benieuwd hoe lang de totale installatie zal duren. de klant wil graag voordat hij toezeggingen doet contact met de vakman.

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Douchedeur en wand plaatsen

Op dit moment zit er alleen een glazen wand in mijn douche. Deze zou eraf gehaald moeten worden en een nieuwe wand te plaatsen met een douchedeur. En daarbij het waterdicht afkitten, of wat er ook noodzakelijk is daarbij. Graag 90 bij 90 cm.

Partners

Partners van Casius