Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer vervangen:

Badkamer vervangen

Graag wil ik een bestaande badkamer vervangen (5,5m2). het gaat om het slopen van het bad, de douche, het toilet en de wastafel. Dan wil ik graag de inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en zwevend toilet laten plaatsen. Het tegelwerk van de vloer en muren wil ik opnieuw gedaan hebben. De tegels moeten eerst verwijderd worden voordat de nieuwe tegels geplaatst kunnen worden. De tegelformaat van de vloer is: 60 bij 60 centimeter. De afmeting van de vloer zelf is 3 bij 1,80 meter. De tegelformaat van de muur: 40 bij 40 centimeter. De afmeting van de muur is: 3 bij 2,43 meter. En graag ook aanleg/ verplaatsen van leidingen.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer vervangen uit heel Nederland:

vervanging toiletpot en radiator

In de badkamer moet de handdoek radiator (45x160: aansluiting onderkant) vervangen worden inclusief knop (roest) en ook de staande toiletpot. Inclusief materiaal en installatie. Ik laat mij wat betreft het materiaal graag adviseren door een vakman, deze mag u ook leveren.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Badkamer verbouwen, bad verwijderen en een douche plaatsen

Ik wil graag het bad laten verwijderen en er een douch laten plaatsen. Vroeger stond er een douche met een deur en dit heb ik laten vervangen door een bad. Het is de vraag of ik er een soort inloopdouche wil hebben met een muurtje of dat het weer soort van twee kamers worden. Er moet ook een stuk betegelt worden, ongeveer 2 x 1 meter. Het bad zou door de vakman afgevoerd moeten worden. Graag laat ik iemand langskomen om alles door te bespreken.

CV installatie vervangen van jaren 30 woning

Ik wil graag een prijsindicatie voor het vervangen van een cv ketel en nieuwe radiatoren. Het huis uit de jaren 30 heeft een woonoppervlak van 251 m2, 9 kamers in totaal, 3 slaapkamers en badkamer eerste verdieping en 3 slaapkamers nop de tweede verdieping.

Muur doorbreken badkamer en toilet, keukenblok vervangen + uitbreiding groepenkast

Het verbouwen van keuken en badkamer van mijn koop appartement. Het keukenblok is vrij klein en deze wil ik vervangen voor een grotere keukenblok. In de nieuwe zou apparatuur moeten komen (vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en koelkast met vriesvak). De keuken is 2.10 m bij iets meer dan 3 m. Voor de keuken zou er ook een uitbreiding van de groepenkast moeten gebeuren. Ik geloof dat er nu 2 zijn en er moet iets bijkomen voor de wasmachine en de oven. De badkamer is 1.94 m bij 1.20 m en hierin zou ik de muur van 1.20 m willen doorbreken, zodat het toilet (1.20 m bij 1 m) en de badkamer 1 ruimte worden. Wellicht kan de afbraak van de muur niet in zijn geheel door leidingen. De deur vanuit de keuken naar de badkamer moet weg, zodat de badkamer via het toilet bereikbaar is. Wellicht moet er een vloer gelegd worden tussen badkamer en toilet. Graag afvoeren van het materiaal. Graag het nieuwe materiaal in offerte meenemen. Graag zou ik rond 2 januari willen beginnen.

Opnieuw inrichten badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 3.3 m x 2 m. Het huidige bad moet er uitgesloopt worden en in de plaats daarvan moet een inloopdouche geplaatst worden op de plaats waar het bad stond. Verder willen wij het oude badkamermeubel vervangen door een nieuw meubel. Er hoeven geen leidingen verplaatst te worden. Bijgevoegd een plattegrond, foto's zoals de badkamer nu is en een 3d foto hoe wij hem graag zouden willen.

Monteren badkamer meubels en accessoires

Ik wil de volgende taken laten uitvoeren door een vakman: Plaatsen badmeubel 100 cm breed met 1 porseleinen wasbak met 2 kranen plaatsen hoge kast plaatsen spiegel met verlichting badkraan vervangen douchekraan vervangen

Bad opnieuw inzetten na vervangen balken

Wij hebben bad in onze badkamer en de balken waar de bad op rust zijn helaas verrot. Het bad zelf is helemaal in orde. Wij moeten het bad eruit halen, nieuwe steun balken eronder en bad opnieuw plaatsen. Ik zou graag ook meehelpen met klussen.

Vervangen van toiletten en een douche

Wij zijn opzoek naar iemand voor: Toilet 1: vervangen van een staand toilet door een hangend/inbouw toilet en installeren van sanitair knijpdouche. De douche is er al. De rest van het materiaal niet. Dat willen we graag in overleg regelen. De toiletpot zou afgevoerd moeten worden. Toilet 2: Vervangen van staand toilet door hangend/inbouw toilet op andere plek in die ruimte, de leidingen verleggen en tevens aansluiting aldaar aanpassen van de was- en droogmachine. Badkamer: vervangen huidige douche (90/90 cm) door inloop douche (90/120 cm) en tevens plaatsing van een design radiator. Alles zou afgevoerd moeten worden en we ontvangen graag advies over welk materiaal waar het beste aangeschaft kan worden.

Het isoleren en vervangen van het platte dak in verband met een subsidie

Het gaat hier om isoleren en vervangen van bestaand plat dak (boven garage, badkamer en eetkamer), ca. 50m2. Huidige situatie: 40 jaar oud bitumen met grind, geschakeld dak met buurman (reeds vervangen, geen isolatie). Gewenste situatie: 12 cm PIR schuimplaten met EPDM folie. Afvoeren grind/bitumen door mijzelf. Het is in verband met de subsidieregeling qua energiebesparing dus het gaat om de complete afwerking.

Partners

Partners van Casius