Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine monteren:

Douchecabine monteren

Ik wil een nieuwe douchecabine gaan kopen van 90 x 90 cm met een geïntegreerde douchebak. Ik zal zelf de oude douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik zoek een vakman voor de montage van de nieuwe douchecabine en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine monteren uit heel Nederland:

Wastafel en douchecabine

Ik wil graag een douchecabine en een wastafel in de douche laten monteren. De artikelen bestel ik en laats ik thuis afleveren.

Douchecabine vervangen

In opdracht van Praxis dient het volgende te gebeuren: Het betreft een douchehoekinstap waarvan het glas is gesprongen en de klant een andere hoekinstap van Praxis gaat krijgen. Deze moet nog uitgezocht worden, want de hoekinstap die de klant had is uit het assortiment. Concreet houdt de klus in: - demonteren van de huidige douchecabine; - monteren van de nieuwe douchecabine. Opdracht van Praxis voor deze klus volgt na ontvangst en goedkeuring van de offerte door Praxis.

Douchecabine monteren

Ik wil bij Gamma een Bruynzeel Solid inloopdouche van 120 x 90 x 200 cm gaan kopen. Ik zoek een vakman die deze rechtstreeks op de tegelvloer kan monteren en ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Douchecabine Riga plaatsen

Ik heb bij Gamma een douchecabine Riga gekocht van 90 x 90 cm en deze wordt op 9 december geleverd. Ik zoek een vakman die deze rechtstreeks op de tegelvloer kan monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Douchecabine, -kraan en toiletdeksel monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een douchecabine, douchekraan en een toiletbril met deksel. Er mag ook een aparte post worden opgenomen voor de levering van alle materialen. Voor verdere informatie mag u mij bellen.

Douchecabine monteren

We willen onze oude douchecabine plus de onderbak verwijderen en daarna een nieuwe douchecabine plus een onderbak monteren. Het gaat om een kwartronde douchecabine. Afmeting: 90 x 195 cm. Radius: 55 cm. Deze moet als hoekopstelling geplaatst worden.

Muur achter de douchecabine tegelen en douchecabine monteren

Wij willen een deel (hoek) muur (ongeveer 6 m2) achter de douchecabine laten betegelen. Wij willen hier graag een offerte voor inclusief het monteren en demonteren van de douchecabine. Er zitten nu al wel tegels op de muur, wij zouden graag geadviseerd willen worden of deze eerst verwijderd moeten worden of dat de nieuwe tegels hier overheen geplaatst kunnen worden.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine gekocht en wil die hier laten monteren. De oude cabine is al verwijderd. De nieuwe wand met deur moeten rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst, zonder douchebak. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Douchecabine met douchebak plaatsen

Ik heb een douchecabine met douchebak gekocht en wil die graag in mijn badkamer laten monteren. Ik heb alle spullen inmiddels in huis. Ik zoek een vakman die hier tijd voor heeft en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Bruynzeel Lino douchecabine installeren

Ik zou graag de douchecabine gemonteerd willen hebben. Hoeveel kost het monteren en het verwijderen van de oude douche cabine. Eventueel kan ik zelf de oude cabine verwijderen.

Partners

Partners van Casius