Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletruimte compleet renoveren:

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletruimte compleet renoveren uit heel Nederland:

Toiletruimte op de begane grond vernieuwen

Afmeting van de ruimte is ongeveer 150 x 200 cm. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd: 1. Slopen/afvoeren van oud materiaal 2. Montage van bij Gamma te bestellen Grohe compleet pakket hangend toilet (closet) met inbouw waterreservoir, duale spoelsysteem en isolatiemateriaal. Prijs EUR 379,00. 3. Montage van bij Gamma te bestellen hoek fontein set wit 'Differnz Keres' 12.5 x 32 x 32 cm/ Prijs EUR 109 4. Montage Plieger spiegel Charleston zilver 120 x 30 cm, plaatsing op hoek boven fontein. Prijs EUR 25,75 5. Montage/vervanging van oude ventilator. Huidige ventilator aangesloten op tijdsduur van lichtknop toilet. Bij installatie dient rekening gehouden te worden dat er maar 1 toilet in huis is. Dus van belang dat toilet binnen 1 dag geïnstalleerd /klaar voor gebruik is. Graag wil ik van u vrijblijvend een offerte ontvangen. Producten nog niet besteld. Kan dit tegelijk meegenomen worden in de totale prijs offerte (inclusief bezorgkosten)?

Toilet compleet verbouwen

Wij willen onze toiletruimte renoveren. De afmeting is ongeveer 100 x 120 x 260 cm. Echter naast het vlak maken en betegelen van vloer en wanden willen wij ook graag een nieuwe wastafel laten plaatsen (oude leiding in de muur frezen (circa 1 meter) en in plaats van een vast toilet een zwevend toilet geplaatst hebben (inclusief de nieuwe afvoer punt in vloer). Er moet ook betegeld worden.

Badkamer en toiletruimte compleet vervangen

Ik heb een appartement gekocht waarvan op 1 maart de overdracht zal plaatsvinden. Ik moet op 31 maart uit mijn huidige woning zijn. Ik wil in de nieuwe woning in de maand maart graag de badkamer en toiletruimte laten vernieuwen. Ik zal de sloopwerkzaamheden en het afvoeren van het puin zelf voor mijn rekening nemen. De badkamer is 180 x 270 cm, 245 cm hoog. De toiletruimte is 103 x 120 cm, 245 cm hoog. Ik wil al het tegelwerk vernieuwen. Ik heb daarvoor wand- en vloertegels van 60 x 60 cm gekocht. Verder wil ik een inloopdouche laten maken, een badkamermeubel en designradiator laten monteren en aan- en afvoerleidingen en elektra laten aanpassen. In de toiletruimte is nu een staand toilet, ik wil daar een hangend toilet laten plaatsen. De materialen zal ik zelf inkopen, op de aansluitmaterialen, kit, lijm en voegmateriaal na. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegelen van de toiletruimte en badkamer

Om onze verbouwing compleet te maken zoeken we een tegelzetter voor de toiletruimte en badkamer. Alle wanden zijn gestuukt en inmiddels droog. Op de vloer van 1 m² in de toiletruimte willen we tegels van 20 x 20 cm met een zwarte voeg. De wanden daar zijn 3,5 m² en daarop willen we witte tegels van 15 x 15 cm met een witte voeg en aan de bovenzijde een zwart sierlijstje (Listello). De vloer in de badkamer is 3 m² en daarop willen we dezelfde tegels als in de toiletruimte. Er is daar een douchedrain, dus de vloer moet enigszins op afschot. Op de vloer moet een kleine dorpel worden geplaatst. Op de wanden, 8,5 m² in totaal, komen tegels van 20 x 25 cm, liggend geplaatst, met een witte voeg. Aan de uiteinden komen 2 x RVS afwerkstrips van 260 cm. We hebben de tegels al in ons bezit, de overige benodigdheden laten we graag door de vakman meenemen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die op korte termijn tijd hebben voor deze klus. Er is al gelegenheid om hiermee te starten vanaf maandag 19 december.

Badkamer en toilet volledig renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toilet laten afbreken, afvoeren en compleet nieuwe installeren. De badkamer is 1.72 bij 2.50 meter. De toiletruimte is 1.34 meter bij 92 cm. De hoogte van de betegeling varieert. Een gedeelte van de tegels moet eruit, want deze zitten los. Er zal in de toiletruimte en in de badkamer een staand toilet voor een zwevend toilet vervangen moeten worden. Ik wil in de toiletruimte ook een fonteintje vervangen hebben. In de badkamer zit nu een groot badmeubel, een douchecabine en een staand toilet, dit moet verwijderd worden. De oude radiator moet er ook uit en de aansluiting moet verplaatst worden. Er moet een bad in. We hebben een bad met een schuine kant, een hangend meubel van 60 cm. De leidingen van de douche wil ik graag naar een andere muur verplaatsen. Ik wil graag twee kleine muurtjes laten maken (45 cm met een nisje en een muurtje van ongeveer 30 cm). Ik wil graag 1 gemetseld muurtje en 1 m,uurtje van glazen blokken.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte van ongeveer 116 x 95 x 260 cm graag helemaal laten renoveren. We willen de huidige vloer- en wandtegels laten vervangen. Nu hebben we een staand toilet en we willen er graag een hangend toilet. Verder moet er een fonteintje worden vervangen. Wij hebben nog niet echt een compleet beeld van wat we willen, maar weten wel zeker dat dit alles gedaan moet worden. We hebben wel een idee en bespreken dat graag even met u. Daarbij staan we open voor advies en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer en toiletruimte renoveren

De badkamer van ongeveer 5 m2 dient compleet te worden gerenoveerd, waarbij de volgende werkzaamheden benodigd zijn 1 marmertegelvloer op anhydriet ondergrond vervangen door natuursteen- / marmertegels 2 tegelwanden op gipswanden opnieuw betegelen, douche cabine vervangen door inloopdouche met drain 3 wastafel vervangen door wastafel(meubel) 4 mechanische ventilatie monteren 5 stopcontact monteren 6 wasmachine afvoer en cv overloop afvoer wegwerken 7 verzonken halogeen plafondverlichting aanbrengen. Toiletruimte, 1 bij 1 meter, dient compleet gerenoveerd te worden waarbij 1 marmertegelvloer vervangen dient te worden door natuursteen- / marmertegels 2 staand toilet vervangen door een zwevend toilet, betegeling op gipswanden vervangen. Tot slot dient marmertegelvloer, ongeveer 4 m2, in het voorportaal te worden vervangen aangezien de tegels doorlopen in de badkamer en toiletruimte.

Toiletruimte compleet vernieuwen

Toilet ruimte opnieuw installeren,ruimte 1,3m x 1,8m,nieuw toilet, nieuwe vloer en wandtegels, radiator, wasbakje met kraan op een blad, verlichting, koof om pijpen.

Toilet renoveren

Ik wil graag een compleet nieuwe toiletruimte.

Toiletruimte compleet vernieuwen

Toilet. Alles vervangen (toilet, tegelwerk en fonteintje). Een totaal vernieuwend wc.

Partners

Partners van Casius