Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Helmond of directe omgeving.

681 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Helmond:

Badkamer aanpassing

Douchebak en bad verwijderen en inloopdouche maken, indien mogelijk met uitbreiding van de vloerverwarming en rolstoeltoegankelijk! Tegels om een en ander aan te helen zijn nog aanwezig. Uitvoering in overleg, kan ook op korte termijn.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Ik wil graag een nieuwe douche cabine en nieuwe wasmeubel/wastafel. Graag verwijderen en afvoeren.

Drie kranen vervangen

Ik wil 3 kranen vervangen: Het zijn alle 3 Hans Grohe kranen. * Fonteinkraan * Badkraan * Keukenkraan

Badkamer vervangen

Graag wil ik een bestaande badkamer vervangen (5,5m2). het gaat om het slopen van het bad, de douche, het toilet en de wastafel. Dan wil ik graag de inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en zwevend toilet laten plaatsen. Het tegelwerk van de vloer en muren wil ik opnieuw gedaan hebben. De tegels moeten eerst verwijderd worden voordat de nieuwe tegels geplaatst kunnen worden. De tegelformaat van de vloer is: 60 bij 60 centimeter. De afmeting van de vloer zelf is 3 bij 1,80 meter. De tegelformaat van de muur: 40 bij 40 centimeter. De afmeting van de muur is: 3 bij 2,43 meter. En graag ook aanleg/ verplaatsen van leidingen.

Badkamer en wc ruimte opnieuw kitten

Er is een lekkage ontstaan bij de wasbak. Oorzaak is dat de kit versteend/afgebrokkeld is. Om deze reden besloten we meteen vrijwel alle randen opnieuw te willen laten doen. Het gaat om ongeveer 63 meter en rondom de kit voegen van de draingoot/douche putje. Ik wil dan speciale epoxy (2 componenten) kit hebben voor de badkamer.

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen om een complete douchecabine te plaatsen zonder bak. De oude douchecabine is al verwijderd. De nieuw cabine is half rond en 90 bij 90 cm groot.

Badkamer laten verbouwen

Badkamer verbouwen afm. 2. 15 x 2. 80 en afm. Wasmachinehok 1. 18 x 1. 25 Betegelen, plaatsen douche paneel en douche wand + meubel.

Douchewand voor inloopdouche leveren en plaatsen

Ik wil een douchewand voor een inloopdouche kopen en laten plaatsen. Deze is 200 bij 125 cm ongeveer.

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een nieuwe douchecabine kan plaatsen en aansluiten in de badkamer. De woning is goed bereikbaar.

Inbouw wc plaatsen

Ik wil graag een inbouw wc tegen de muur laten zetten en de oude (geen inbouw) moet er dan uit. Het toilet dient ook betegeld te worden.

Doucheslang en douchekop monteren

Ik wil een doucheslang en een douchekop monteren. De oude moet verwijderd worden.

Badkamermeubel en douchewand plaatsen

Wandmeubel met dubbele wastafel moet gehangen worden en kranen installatie ook moet de douchewand nog geplaatst worden ook nog de badkamer afkitten

Badkamermeubelset monteren en aansluiten

Het betreft een montage-aansluiting van een complete Bruynzeel badkamermeubelset van 120 cm nr. 466924 inclusief een 3 deurs panelenspiegelkast van de GAMMA. Ook moet de eenvoudige wasbak gesloopt worden en deze zal zelf afvoeren.

Vonato stoomcabine met massagebad installeren

Installeren stoomcabine met massage bad. Alle onderdelen nieuw in doos. Er staat nu nog een oud bad en cabine die eerst verwijderd moeten worden. Ik voer het zelf af.

Douchecabine inmeten en plaatsen

Ik wil graag de douchecabine Riga met hoekinstap laten plaatsen. Er hoeft niks gesloopt te worden, want er staat nu niks. Het gaat om een badkamer van 3 bij 4 meter.

Glazen douchewand plaatsen

Graag wil ik een douchewand laten plaatsen. Deze glazen douchewand met flexibel glazen paneel, heb ik op afroep staan in het magazijn. Graag wil ik deze zo snel mogelijk laten plaatsen. Het betreft een douchewand van 120 cm welke op badkamertegels moet worden bevestigd.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen afmeting 2.20 x 2 meter

Plaatsen van kwartronde douchecabine op douchebak

Ik heb iemand nodig die een kwartronde douchecabine met de afmeteing 90 x 90 x 185 meter kan bevestigen aan een tegelwand op een bestaande douchebak.

Douchecabine monteren

Ik wil een nieuwe douchecabine gaan kopen van 90 x 90 cm met een geïntegreerde douchebak. Ik zal zelf de oude douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik zoek een vakman voor de montage van de nieuwe douchecabine en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Toiletpot duoblok vervangen

Er is een nieuw duoblok van GAMMA geplaatst. De vorige montage is echter niet volledig correct afgerond. De boel moet nog vastgezet worden en misschien iets verplaatst worden omdat hij wat dicht op de wasbak staat.

Nieuwe spoelbak voor toilet monteren

Nieuwe toiletspoelbak monteren. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval moet eerst worden overlegd.

Douchecabine plaatsen

Een aantal weken geleden heb ik een douchecabine (De Get Wet van Sealskin 90x90 cm) besteld bij en laten bezorgen door Praxis. Deze zou ik graag laten installeren.

Inloopwand in de douche plaatsen

Ik wil een glazen douchewand laten plaatsen. De douchewand is 90 cm breed.

Toiletpot vervangen

De oude toiletpot laat in het vulreservaat heel langzaam water door. Ik wil een nieuwe plaatsen van de Gamma. Een duoblok. Hij is al in huis.