Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecel vernieuwen in stacaravan:

Douchecel vernieuwen in stacaravan

Over een lengte van 2.00 meter moet komen: Een inloopdouche met glazen wand (max 90 cm), wastafel met ladekastjes en een toilet. Wanden gedeeltelijk met betegelen, de rest waterafstotend behang en de vloer voorzien van tegels. Oud sanitair afvoeren.
Onze klant uit Heeze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecel vernieuwen in stacaravan uit heel Nederland:

Douchecel vernieuwen

Er dient een nieuwe douchebak geplaatst te worden en 2 wanden van 1 meter breed en 2.30 meter hoog betegeld te worden. De douchestand wil ik dan ook gelijk laten vervangen.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

Wand en plafond in de badkamer vernieuwen

Ik zoek iemand die het dakbeschot/plafond in de badkamer & douche kan vervangen. Deze is door de vorige bewoner gemaakt van een soort gelamineerd mdf planken/ rabatdelen, waarmee zowel de zijwand als plafond is bekleed, ook in de natte cel. Maar die zijn natuurlijk niet waterbestendig en zijn dus gaan schimmelen. We willen op dit moment nog niet de hele badkamer gaan vernieuwen, maar wel deze schimmelende delen laten vervangen door een watervaste / waterwerende (gips)plaat. De badkamer zit aan 2 kanten onder een mansarde kap, dus met schuine wanden. Het plafond is ca 100 x 225 cm, de grote schuine wand ca 200 hoog x 225-250 lang, en schuine wand in douchecel ca 100 x 125-150 cm. In de zijwand zit een dakraam, in dak een ventilatiekoker. Er zitten al latwerk met isolatie van steen- of glaswol onder dus alleen nieuwe platen bevestigen lijkt voldoende. De vraag is wie dit op korte termijn kan uitvoeren, en wat de kosten dan zijn. Graag contact per e-mail.

Voeg- en kitwerk in de douchecel vernieuwen

Wij hebben lekkage in onze badkamer. Wij hebben er zelf een beetje last van, de buren middels de gezamenlijke muur hebben wel erg veel last. Gebleken is dat in onze badkamer ondeugdelijk voegwerk is en slecht kit werk. Ook is er een plancet welke niet goed is aangebracht en waardoor het kan lekken door de voegen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen.

Badkamerwand betegelen en douchecel vernieuwen

Eén van de wanden van mijn badkamer lekt (is reeds vastgesteld!), en dat wil ik gerepareerd hebben (er zal dan waarschijnlijk ook een eenvoudige nieuwe douchecel moeten komen). Het gaat om een wand van ongeveer 2 meter lang waarin tot ongeveer 2.20 meter hoog betegeld moet worden.

Voegwerk in de douchecel vernieuwen

Er moet opnieuw gevoegd worden in de douchecel. Oude voegen verwijderen en opnieuw invoegen.

Diverse klussen en onderhoud

Ik heb een aantal klussen in huis: * Oplossen scheuren in binnenmuren van huis. * repareren hang/sluitwerk 3 kasten * stukje muur bij keuken/kamer weghalen + elektra en cv bediening verplaatsen * tapijt halletje 1e verdieping repareren (indien niet meer mogelijk, dan vervangen) * Douchecel vervangen en kit-randen in badkamer vernieuwen. * vervangen trapleuningen En daarnaast tips hoe zelf het binnenschilderwerk van plafond en diverse muren aan te pakken om weer mooie gladde muren te krijgen (soms muur van stucwerk, soms latexverf, soms gelakt hout).

Voeg- en kitwerk douchecel vernieuwen

In onze douchecel is het voeg- en kitwerk over een oppervlakte van circa 1 m2 niet meer op orde waardoor de muren vochtig zijn. Er is lekkage geweest en met de detectie is eruit gekomen dat er veel vocht in een wand zit, een buitenmuur naar de buren toe. De lekkage is verholpen, nu het vocht nog. We willen het voeg- en kitwerk laten herstellen. Ik wil graag weten wat dit gaat kosten.

Voegen tussen tegels vernieuwen

De voegen van de douchecel moeten worden vernieuwd. Ongeveer 3 m2. Vanwege lekkage.

Vernieuwen badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwd hebben: de bestaande douchecel, bad, wc, wastafel, planken en betegeling vervangen voor nieuws sanitair en tegels. Dat moeten we nog uitkiezen. De badkamer is klein: ongeveer 3 bij 2 meter. Graag een offerte voor het vervangen (oud weghalen, nieuw plaatsen), dan orienteren wij ons inmiddels op de nieuwe zaken. Uitvoering in overleg, mag eventueel eerder.