Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ligbad door douche vervangen:

Ligbad door douche vervangen

Van lichtbad douche maken
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ligbad door douche vervangen uit heel Nederland:

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, iets groter maken door een muurtje te verplaatsen. Ik wil een apart Ligbad en een aparte douche. Tevens toilet en wasbak.

Badkamer in nieuwbouw

Wij zoeken een badkamer voor ons nieuwbouwhuis. De afmetingen zijn 2,17 x 2,80 x 2,70 meter. We willen een douche, toilet, badkamermeubel met 2 kranen en een ligbad laten plaatsen. Ook wil ik het laten betegelen door de vakman. De wanden moeten ook betegeld worden.

Vloertegels verwijderen met behoud van vloerverwarming

Het gaat om ongeveer 70 m2 vloertegels verwijderen. Hieronder ligt vloerverwarming die moet intact blijven. Separaat zou ik een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van de badkamer. Hier gaat het om het ligbad, de douche, de wastafel, tegels van de wanden en de vloer en een verlaagd plafond. De badkamer is 1.80 bij 3.53 meter groot.

Badkamer en aparte WC verbouwen

De oude badkamer dient te worden verwijderd. De indeling van de ruimte van 3.55 bij 3.39 meter zal het zelfde blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en het sanitair, ligbad, douche, toilet, wastafel en radiator geplaatst. In het separate toilet op de begane grond dient alles ook verwijderd te worden en een nieuwe toilet en fonteintje geplaatst. De wanden en vloer moeten ook betegeld worden. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Nieuwe badkamer installeren

Het sanitair en de tegels in de badkamer dienen te worden verwijderd. De ruimt is 2.30 bij 2.25 meter groot. Op de plek van het ligbad zal er een inloopdouche geplaatst gaan worden, de indeling verder zal het zelfde blijven. Naast de douche zal er nog een wastafelmeubel met spiegel en een designradiator geplaatst moeten worden. De wanden en de vloer moeten worden betegeld. De tegels en het sanitair is al besteld

Nieuwe badkamer installeren

Installeren kompleet nieuwe badkamer met ligbad, douche, toilet, niet zwevend, en wastafel. En eventueel plaatsen nieuwe badkamer deur.

Douche vervangen door ligbad

Het gaat om een badkamer waarin een douche zit, maar waar een bad onder moet komen te staan. Het mag om een eenvoudig bad gaan.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. De ruimte is ongeveer 160 cm breed en 260 cm lang. Er staat nu een ligbad in, maar we willen dat eruit en er een douche laten maken. Ik kan zelf het sloopwerk verzorgen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Dan hoor ik ook graag of er over het bestaande tegelwerk kan worden betegeld. Op het plafond zitten schroten en ik wil er graag een plafond met stucwerk in. Ik wil de klus na carnaval laten starten. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer laten renoveren

Wij hebben op dit moment een lekkage in onze badkamer, vermoedelijk aan de afvoer onder de douchebak. Dit is voor ons mede de reden dat wij op korte termijn onze badkamer willen renoveren en moderniseren. De badkamer is ongeveer 187 x 360 cm groot met een aparte doucheruimte van 90 x 90 cm. We willen ook het leidingwerk laten moderniseren. Er is een nieuw toilet, wastafel en ligbad nodig en een nieuwe douche. De ruimte heeft aan 1 kant een schuin plafond, waaronder nu het ligbad staat. We willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte voor de levering van alle materialen en uw arbeidskosten. In verband met de lekkage zoeken wij een vakman die deze klus op korte termijn kan starten, in elk geval binnen een maand.

Badkamer veranderen

Wij willen ons ligbad laten verwijderen met de douche die er boven hangt. In de plaats daarvoor moet er een inloopdouche komen. Daarvoor moeten ook de badkamerkastjes verwijderd worden en een nieuwe geplaatst.

Partners

Partners van Casius