Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Goirle of directe omgeving.

125 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer plaatsen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Goirle:

Nieuwe douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine en 1 deur is kapot gevallen. Daarom heb ik een nieuwe douchecabine nodig van 90 x 90 x 185 cm. Het gaat alleen om het plaatsen van een nieuwe douchecabine, de huidige haal ik zelf weg. De huidige douchebak is nog heel, dus de nieuwe douchecabine moet hierop geplaatst worden.

Jacuzzi verwijderen

Graag wil ik een jacuzzi laten verwijderen uit de tuin. Deze kan door de poort en dus als een geheel verwijderd worden. De jacuzzi is 2x2 meter groot.

Ligbad door douche vervangen

Van lichtbad douche maken

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het gaat om een badkamer van 210 cm bij 220 cm, met de deur in het midden en een breed raam er tegenover. Inloopdouche, toilet en badmeubel met twee wastafels nodig.

Toiletruimte vernieuwen

Het bestaande toilet met een staande pot volledig vervangen door een toiletruimte met een zwevend toilet. Werkzaamheden: Oude materialen (toiletpot, tegels en dergelijke) eruit halen en afvoeren. Ombouw voor zwevend toilet maken. Zwevend toilet plaatsen. Muur en vloer betegelen. Fonteintje plaatsen. Het materiaal koop ik zelf (tegels en fonteintje).

Douchebak plaatsen en afkitten

Het demonteren en monteren van nieuwe douche bak stellen en afkitten

Douchewand en badkamermeubel plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt rond half december opgeleverd. Wij willen er daarna in de badkamer wat montagewerkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om het plaatsen van een doucheschuifwand (Duscholux Bella Vitta 3 van 140 cm) in een nis. Verder moet er een badkamermeubel met dubbele wastafel en 2 kranen worden gemonteerd en aangesloten. De breedte is 120 cm. Het gaat om een Linie Plus Sensa onderbouwkast met Linie Milio composietblad. De douchewand, het badkamermeubel met blad, kranen, afvoerpluggen en sifons worden door ons gekocht, de overige aansluitmaterialen hebben wij niet. Wij nodigen bedrijven die rond half december tijd hebben graag uit om te reageren met een offerte.

Badkamer helemaal verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Toilet moet verplaatst worden maar andere hoek (ook vervangen van een staand toilet naar een zwevend toilet). Badmeubel ophangen plus water verleggen. Muurtje metselen voor een inloopdouche. Water verplaatsten douche. Waterafvoer douche. Elektrische radiator hangen en diverse stroom punten. Badkamer is 2 bij 2 en 2.30 meter hoog. Inrichting is reeds gekocht. Er zal ook gesloopt moeten worden. Ook zal er betegeld moeten worden. De wand is nu 3 kwart betegeld en daar kan overheen betegeld worden.

Badkamer laten opknappen

Graag wil ik de badkamer laten renoveren. De ruimte is ongeveer 3.5 bij 3.5 meter. Het ligbad wil ik laten verwijderen en hiervoor dient er een inloopdouche met glazen wand geplaatst te worden. Het staande toilet zal moeten worden vervangen door een zwevend toilet, een badkamermeubel geplaatst en de wanden en vloer betegeld. Verder dient er een radiator verwijderd te worden.

Toilet in de badkamer renoveren

Ik wil graag een staand toilet vervangen naar hangend toilet. Ik wil graag de vloer en muren opnieuw laten betegelen. Het gaat om de badkamer. De rest van de badkamer is in prima staat, het gaat alleen om het toilet en het betegelen. Graag ter plekke even komen kijken naar de mogelijkheden.

Gehele toilet renoveren

Ik wil graag mijn toiletruimte laten vernieuwen. Alles vervangen (toilet, tegelwerk en fonteintje). Toilet vervangen voor een nieuw.

Badkamer

Schilderwerk/badmeubel en cv plaatsen en wand van laminaat voorzien. Tekening aanwezig. Betegelde wanden, vloer en zijkant bad schuren/hechtprimer/schilderen Badmeubel plaatsen op bestaande plaats dus leidingen aanwezig. Verwarming plaatsen, leidingen op juiste plaats aanwezig. Beide eerst afdoppen. Cv en badmeubel zelf aangekocht. Primer en verf in overleg zelf of door u aan te schaffen (kan eventueel door voor ons bekende schilder worden uitgevoerd, prijs met en zonder schilderwerk a.u.b.). Wand beplakken met pvc laminaat 2,35 b x 1,46 h meter plus klein gedeelte bij bad, materiaal wordt aangeleverd (tekeningen aanwezig) vloeroppervlakte badkamer ongeveer 2,38 x 2,25 meter met schuin dak. Alleen per mail reageren tekening opvraagbaar.

Douchecabine plaatsen en afkitten

Wij hebben een nieuwe douchecabine gekocht bij praxis die geplaatst moet worden in onze badkamer en vervolgens waterdicht moet worden afgekit. De ondergrond is een tegelvloer (geen douchebak) en de zijwanden zijn ook betegeld.

Badkamer renoveren

De badkamer is 2.98 x 2.10 meter en op dit moment zit er een toilet, een bad, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine in. We zouden graag een nieuwe badkamer willen in een modern jasje waarbij er een losse douche en een los bad naast elkaar staan. De nieuwe wastafel moet 2 wasbakken hebben en er dient een toilet geplaatst te worden. De wanden en de vloer moeten worden betegeld.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer verbouwen, er moet een inloopdouche komen met een ingebouwde stortdouche, de wanden en het muurtje van de inloopdouche moeten betegeld worden. Er moet ook een afscheidingsmuurtje komen naast het toilet. Deze moet ook betegeld worden. Verder indien mogelijk een nieuw meubel om de bestaande wastafels. Materialen leveren we zelf. Het zou alleen om de arbeidskosten gaan. Afmeting van heel de badkamer is 2.90 bij 2.30.

Douchecabine laten vervangen

Wij willen graag onze douchecabine laten vervangen.

Toilet opknappen

De toiletruimte op de begane grond dient gerenoveerd te worden. De oude toiletpot en tegels zal ik zelf verwijderen. De riolering en de waterleiding dienen verlegd te worden en er dient een zwevend toilet te worden gepast. Daarnaast dienen de wanden en de vloer betegeld te worden en het fonteintje geplaatst. De tegels en het sanitair schaf ik zelf aan.

Badkamertje op zolder maken

Graag willen wij weten of en hoe het mogelijk is op zolder een badkamer bij te maken. Het gaat om een ruimte van 3 bij 2,5 meter. Leidingen/afvoeren aanleggen. Wanden en de vloer betegelen. Plaatsen wastafel, toilet en douche. Wasmachine aansluiting zit wel in de buurt. Levering materialen in overleg met de vakman.

Toilet plaatsen

Bestaande duo closetpot verwijderen en nieuwe plaatsen op bestaande wateraansluiting en afvoer. Het betreft een staand toilet.

toilet verbouwen

Bestaande toiletruimte (2 m2) verbouwen: nieuwe tegels op vloer en muur, hangend toilet inbouwen, nieuw fonteintje en radiator. Evt. ook materialen leveren.

In de huidige ruimte moet een ligbad ...

In de huidige ruimte moet een ligbad verwijderd worden. Verder weinig sloopwerk. Lege ruimte moet betegeld worden. Instalatie van nieuw badkamermeubel en douchecabine. Aansluitingen water blijven op dezelfde plaats. Tegel tot aan plafond, en op de vloer. Aan plafond hoeft niets te gebeuren. Verwarmingsradiator blijft dezelfde, en ook op dezelfde plaats. Maten van de ruimte: 2,60 X 1,60 mtr.

Badkamer moet geinstalleerd worden + ...

Badkamer moet geinstalleerd worden + wanden gesloopt 'elektra verlegd tbv keuken

Tijdens het de verbouwing moet het ...

Tijdens het de verbouwing moet het leidingwerk naar de douche en bad in de muur weggewerkt worden, en aansluitingen in de muur gemaakt worden. Dit tevens voor de verwarming. Verder moet de vloer en wand betegeld worden, en eventueel het plafon opnieuw gestuced.

Badkamer uitbreiden. Het gaat om een ...

Badkamer uitbreiden. Het gaat om een bestaande badkamer (L-vorm) van ongeveer 4 m2, waar een gedeelte van de overloop bij getrokken moet worden (1m breed en 2m lang). Werkzaamheden: -Muur maken, (schuif)deur erin plaatsen -Plafond vernieuwen en spots plaatsen -Leidingen verplaatsen -Afvoer WC aanleggen -Aansluiten sanitair (bad, dubbele wastafel, WC) -Aansluiten radiator -Tegelen wanden en vloer. Wasmachine-aansluiting en -afvoer verplaatsen naar een aangrenzende kamer.

Verwijderen van het oude sanitair en ...

Verwijderen van het oude sanitair en tegelwerk. Op dezelfde plaats als waar het oude sanitair was aangebracht dient nieuw (reeds gekocht) sanitair: ligbad, douchemengkraan, zwevend toilet, wastafel met dubbele kraan en zwevend kastje geplaatst te worden, ook het tegelwerk van de bedakamer dient te gebeuren. De verwarming komt wel op een andere plaats in de badkamer. Tevens dient de verwarmingsleiding doorgelust te worden in de tegelvloer (soort vloerverwarming).