Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchebak plaatsen:

Douchebak plaatsen

Oude douchebak verwijderen, nieuwe plaatsen, oude bak afvoeren. Afmeting 80x80, 15 cm diep. Kleur wit.
Onze klant uit Gilze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchebak plaatsen uit heel Nederland:

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een nieuwe 90 x 90 douchecabine gekocht, bestaande uit 1 zwenkdeur en 1 vaste wand, zelfde soort als huidige. zie foto, bij praxis en zou deze graag gemonteerd hebben. Deze wordt 22 november 2019 geleverd. Van de huidige 90 x 90 is de douchedeur afgebroken. Er staat nu alleen nog een profiel en een zijwand. Deze huidige douchecabine moet eerst verwijderd worden en afgevoerd. De nieuwe kan op de huidige douchebak gemonteerd worden. wat gaat mij dit kosten?

Douche reparatie en herstel

Ivm lekkage moet bij mij het volgende in de badkamer gebeuren. Sifon plaatsen en afvoer douche vervangen in plastic. Reparatie en herstel douchebak waarbij twee rijen tegels zijn weg gehakt om lekkage vast te stellen. Het gaat om 2 m2 wandtegel en 3 m2 vloertegels repareren. Plus nieuwe douchebak verhoogd plaatsen ,omdat oude douchebak is verwijderd. Graag hiervoor offerte voor reparatie en herstel douche. Verder moet er 4 m2 plafond gestuct worden en 8 m2 wand gestuct worden omdat water langs de muren naar beneden is gaan lopen. Graag hiervoor een verblijvende offerte.

Douchecabine van GAMMA laten plaatsen

Nieuwe Douchecabine plaatsen met Douchebak heeft al een douchecabine gestaan moet alleen een nieuwe geplaatst worden.

Douchecabine plaatsen

We hebben een koophuis, onze douchecabine willen we vervangen, bij Praxis hebben wij de serie 105 gevonden van Sealskin Nog niet gekocht. De douchebak laten we zitten en er komt weer een kwart ronde cabine op van 90x90x195 cm. Dit past op de huidige douchebak. Nu is de vraag kunnen wij de montage service gebruikten hiervoor? En wat zijn de kosten. Als bijlage voeg ik een foto van onze huidige cabine toe.

Huidige douchebak verwijderen en inloopdouche realiseren

Momenteel is er links achter in de hoek van de badkamer een douchebak met aan zijkant en voorkant een glaswandje. De bedoeling is om de douchebak te verwijderen met de glaswanden die aan de muur zijn bevestigd. Er zal dus in ieder geval een vloertegel moeten worden aangebracht, schuin aflopend en een oplossing worden gevonden voor het aanhelen van de plek waar de douchebak heeft gestaan. Allereerst willen wij graag weten of het geheel kan worden gerealiseerd zonder het opnieuw hoeven te betegelen van een deel van de badkamer door daar waar de douchebak heeft gezeten een zelfde tegel te plaatsen als de nieuwe vloertegel. Daarnaast willen we één glaswand die scheiding aan zal brengen tussen douchehoek en toilet. De breedte van de badkamer is 2.7 m

Douchedeuren plaatsen

Ik heb voor badkamer nieuwe douchedeuren nodig. Douchebak is aanwezig.

Douchecabine plaatsen

Ik heb de wanden, stortdouche en douchebak geplaatst. Nu wil ik graag dat een vakman mijn douchecabine plaatst. De douchecabine is al ter plaatse.

Bestaand bad verwijderen, douchebak met cabine plaatsen

Wij hebben problemen met ons bad. Tijdens het douchen in bad lekt er water onder het bad en door naar de benedenverdieping. Er zijn al diverse lekdetecties/ reparaties gedaan zoals nieuwe kit. Maar telkens komen de problemen terug. Wij zien het bad nu liever verwijderd en willen daar een douchebak met cabine voor terug. De opdracht is het verwijderen van het bestaande bad. Het vernieuwen van de onderliggende kitranden. Het plaatsen van de douchebak met cabine. ansluiten en afwerken. Graag zien wij een offerte voor het materiaal en arbeid.

Douchecabine plaatsen

Graag laat ik een douchecabine van ongeveer 90 bij 90 cm plaatsen en afkitten etc. Deze zonder douchebak op tegels plaatsen. De douchecabine heb ik een tijdje geleden al gekocht bij de Praxis, de bon heb ik er niet meer van ik weet niet of dit erg is? De oude douchecabine heb ik er al uit gesloopt.

Partners

Partners van Casius