Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gilze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Gilze heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Gilze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Gilze of directe omgeving.

46 klanten uit Gilze bevelen een bij Casius in Gilze aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gilze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: monteren 4 badkamers in nieuwbouwhuis, nieuwe badkamer in slaapkamer, nieuwe badkamer plaatsen, nieuwe badkamer, badkamer renoveren, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, badkamerinstallatie nieuwbouw, aanbouw badkamer op het balkon, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen, nieuwe badkamer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Gilze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gilze:

Douchebak plaatsen

Oude douchebak verwijderen, nieuwe plaatsen, oude bak afvoeren. Afmeting 80x80, 15 cm diep. Kleur wit.

Douchecabine op douchebak plaatsen

Plaatsen douchecabine op douchebak. -douchecabine-90x90-cm-schuifdeur/p/B598609

Plaatsen van een douchecabine

Plaatsen van een draaideur, zijwand en douchebak. De douchehoek en vloer zijn reeds betegeld. Geen voorwerk nodig.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil mijn badkamer renoveren. Afmeting van de badkamer is 2 x 1.95 x 2.40 meter. Breekwerk, afvoer, leidingen water in muur fresen, WC afvoer verplaatsen, hang WC plaatsen en aansluiten, wastafel: leidingen en afvoer verleggen. Nieuwe wastafel plaatsen en aansluiten. Douchewand en douchegarnituur plaatsen. Afvoergoot plaatsen. Gehele badkamer betegelen met 60 x 60 en voegen. CV terughangen. Plafond stucen. Stopcontact aanleggen. De tegels zijn 60 x 60 cm. Ik wil de badkamer helemaal betegelen. Er komt een hangend toilet en een inloopdouche. Er zitten 2 koofjes in de badkamer en een muurtje van 0.25 x 2 meter. Ik wil het plafond laten stucen en natuurlijk ook alles voegen.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

De badkamer tegelen muren en vloer. De badkamer is ongeveer 4 x 3.5 meter en 2.3 meter hoog. evt ook leiding verleggen en een muurtje plaatsen de rest ga ik proberen zelf er uit te halen of zeggen jullie we kunnen ook over deze vloer heen tegelen alleen even mailen wat die gaat kosten

Berging ombouwen tot rolstoeltoegankelijke natte cel

Graag willen wij vanuit de afdeling Wmo van de gemeente Gilze en Rijen een offerte aanvragen voor een cliënt voor een aanpassing in zijn woning. Deze meneer komt op zeer korte termijn in een rolstoel terecht. Meneer gaat binnenkort in de woonkamer slapen en via de keuken naar de berging, waar wij van hopen, dat u daar een badkamertje van zou kunnen maken. Er is nog geen leidingwerk aanwezig. Graag rolstoel toegankelijk maken. Er liggen in de gangen en de woonkamer nu drempels, als het mogelijk is, deze graag ook verwijderen.

Hangend toilet/bidet/wandje 'metselen' ...

Hangend toilet/bidet/wandje 'metselen' (ytong)/inbouwen kraan douche/badmeubel plaatsen/ water/afvoer omleggen/fonteintje plaatsen.

Seperate douche- en toiletruimte op de ...

Seperate douche- en toiletruimte op de 1e verdieping moeten samengevoegd worden tot 1 ruimte. Hier komt ook een stuk van de overloop bij. De huidige ruimtes moeten opengebroken worden, er moet een nieuwe binnenmuur geplaatst worden. Tevens moet er een deel van een andere muur naar de slaapkamer opengebroken worden, om een badkamer-en-suite te realiseren. De afvoer van de toilet is aanwezig, maar moet een meter verplaatst worden om een wandcloset te maken. De afvoer van de douche moet verplaatst worden naar de andere kant (dus vloer openbreken). Waterleiding idem verplaatsen. Electriciteit is aanwezig, maar moet worden uitgebreid voor extra lampen bij wastafel. Muren moeten deels betegeld worden en deels gestuct. Plafond moet gestuct worden. Douchecabine en douchebak plaatsen.