Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Geldrop of directe omgeving.

255 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toilet verbouwen, inclusief krachtstroomgroep, badkamer + toilet, badkamer en toilet renovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, keuken afbreken en technische installatie, renovatie 1e verdieping, nieuwe (extra) badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Geldrop:

Badkamer tegels opnieuw voegen en kitrand douchebak vervangen

In de badkamer tegels in de douchebak opnieuw voegen, en kitnaad douchebak opnieuw kitten, in huiskamer in koof 2 gaten dichten en eventueel stucen of verven.

Douchecabine laten plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchecabine kan monteren. Het betreft een douchecabine van 80×80×180 cm.

Plaatsen nieuw toilet

Het huidige toilet in onze badkamer is verouderd en het doorspoel mechanisme is recent stuk gegaan. We willen kiezen voor een nieuwe praxis toiletpot. Graag zouden we weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van het oude toilet en plaatsen van een nieuw toilet. We willen gaan voor het Aquazuro duoblik toilet. -keuken-wonen/toilet/duoblok-toiletten/aquazuro-duoblok-savioBij het huidige toilet gaat de afvoer de grond in en ik begrijp dat dit toilet zo ook aangesloten kan worden (vloer- en muurafvoer).

Bubbelbad repareren

We een bubbelbad en welk merk, hebben we geen weet van. Bad zat er al in toen we t huis kochten. Draaiknop voor badstop doet het niet. Mogelijk nieuwe installeren. Tevens (lijken mogelijk de waterjets kapot waardoor er fliebertjes in het bad komen. (Althans dat denken wij). Bad geef ook bad vullen aan. Overigens hebben we geen toegangsluik ontdekt. Dus voorzichtigheid geboden betreft tegels. Vorige bewoner meende dat het een sphinx bad was, maar heb met hen gemaild en dat is het niet. Tevens standaard onderhoud nodig. Ik ontvang graag een opgave van uurtarief + eventuele voorrijkosten. Foto's bad toegevoegd. Graag eerst email contact.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer uit 1970 laten verbouwen omvang 2.85 x 1.86 meter nieuwe douche en hangend toilet en een wastafel. Tegels moeten vervangen. In overleg ook het slopen van de huidige badkamer.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer renovatie 3 x5 meter.

Douchecabine plaatsen

Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van een oude douchecabine en plaatsen van een nieuwe douchecabine. Het betreft een een kwartronde (90 cm) douchecabine met twee schuifdeuren.

Toiletpot vervangen

Ik wil een nieuwe toiletpot laten plaatsen. Oude is 30 jaar oud en kapot. Ik koop de toiletpot bij de Gamma, waarschijnlijk een Delta Amo duoblok. De leiding en afvoer hoeven niet verplaatst te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Klussen in de toiletruimte laten uitvoeren

Vernieuwen van de toiletruimte: Wanden en vloer betegelen. Duoblok en fontein plaatsen. Oude tegels verwijderen. Op de wand achter het duoblok een gipsplaat plaatsen en betegelen. Oude kraan boven fontein vervangen door nieuwe. De materialen, behalve het kleinmateriaal koop ik zelf.

Lekkage aan de afvoer in de badkamer

Ik heb een lekkage aan de afvoer in de badkamer. Er is een lekkage in het plafond, deze gaat naar de afvoer. We hebben nu al een stukje van het plafond open gekapt. Het is geen enorme lekkage, het druppelt niet, maar ik heb wel een vochtplek.

Badkamer compleet verbouwen

Wij willen graag een complete verbouwing realiseren van het toilet beneden (hangcloset plaatsen en nieuw tegelwerk) en de badkamer. Ik wil graag een ligbad (kan eventueel opnieuw gebruikt worden) en ruime douche, ook graag nieuw tegelwerk. Sloopwerkzaamheden doen we zelf. Afmetingen badkamer ongeveer 4 bij 2.50 meter.

Badkamer helemaal renoveren

We willen graag de badkamer gaan renoveren. Oppervlakte 2 x 2 meter. Al het oude er uit en nieuw voor terug. Afvoer en toevoer + elektra moeten deels verlegd worden. Het sanitair kunnen we zelf aanleveren. Het betreft bad, (inloop) douche en wastafel meubel en radiator. En nieuwe vloer en wandtegels. Het plafond vervangen door een gips plafond (plafond eruit halen, regelwerk maken, platen erop zetten en stuken). De uitvoering rond maart of april 2017.

Badkamer slopen en renoveren

In het weekend van 29 en 30 oktober dient de badkamer verwijderd en afgevoerd te worden. De ruimte is 1.85 bij 2.31 meter groot en het zal gaan om een ligbad, toilet, wastafel, vloertegels en de wandtegels tot de helft van de wand.

Complete badkamer vernieuwen

Compleet nieuwe badkamer Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Toilet betegelen en monteren van het toilet

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van ons toilet inclusief het plaatsen/monteren van een nieuw toilet. We hebben nu een zwevend toilet, dit blijft een zwevend toilet. Het toilet en de vloer- en wand tegels zijn reeds aanwezig. Over de huidige wandtegels kan betegeld worden. De vloertegels moeten eruitgehaald worden. De afmetingen van de diverse wanden zijn (alles in cm, breedte * hoogte): 15*223, 97*223, 120*176, 98*223, 14*223, 120*19. Het vloeroppervlak is 120*97 cm. Dank voor uw offerte.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen, deze is ongeveer 2. 5 bij 2 meter. Het oude moet gesloopt en afgevoerd worden. Wij willen graag alles laten vernieuwen; de vloertegels, wand tegels, plafond met verlichting, toilet, badkuip/whirlpool, badmeubel, afvoer, luchtcirculatie, verwarming. Eventueel het extra aanleggen van leidingwerk om de wasmachine naar de zolder te brengen. Riolering en waterleiding zijn boven beschikbaar. Deze verbouwing word verwacht in de winter van 2016-2017.

Badkamer- en toiletruimte renoveren

Wij willen de badkamer boven en de toiletruimte beneden laten renoveren. De badkamer is 2.82 bij 1.80 meter. Wij willen een bad, een inloopdouche en een hangtoilet laten plaatsen en daar in de zijgevel van onze hoekwoning een raam laten plaatsen. Verder is de wens een verlaagd plafond met inbouwspots en de plaatsing van een designradiator. Sanitair, tegels en meubels schaffen we zelf aan. De toiletruimte beneden is 1.10 bij 1.10 meter. Daar willen we het staande toilet en fonteintje laten vervangen. We willen er een hangtoilet, een verlaagd plafond, een toiletventilator en inbouwspots laten plaatsen. Ook hiervoor schaffen we het sanitair en de tegels zelf aan. Graag ontvangen wij een opgave van de kosten. We willen dit in het najaar van 2016 laten uitvoeren.

Verbouwen van de toiletruimte

Ik wil graag het toilet laten wijzigen van een staand toilet naar een hangend toilet. Er moet een inbouwreservoir worden geplaatst met een ombouw. De afvoer zal waarschijnlijk iets naar achter verplaatst moeten worden. Op dit moment hebben wij geen fonteintje en ik wil graag een nieuwe laten plaatsen. Hiervoor moet ook een afvoer en watertoevoer worden aangelegd. Graag ontvang ik een offerte.

Toilet vervangen en badkamer opknappen

Ik wil een vervanging van het toilet naar een zwevend toilet. In de badkamer wil ik een douchecabine met badmeubel en nieuwe tegels gelijmd over oude tegels. Het gaat om het betegelen van zowel de vloer als de muren. Er is nu nog geen douchecabine aanwezig. Ik wil niet dat er teveel gekapt wordt, omdat het een senioren appartement is. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. Ik wil zelf graag het materiaal regelen.

Bad in een douche veranderen

Ik wil de badkamer laten veranderen d.m.v. het verwijderen van het zitbad en aanleggen van een inloopdouche met zitje voor mijn alleenstaande Oom van 81 jaar

Badkuip plaatsen en aansluiten

Graag ontvangen we een indicatie voor het plaatsen van een badkuip en het aansluiten ervan op een bestaande bouw doucheput.

Badkamer aanleggen op de 1ste verdieping

Wij willen van een kamer op de eerste verdieping een badkamer laten maken. De kamer is ongeveer 2 x 4 meter. In de badkamer willen wij een toilet, wasbak(meubel) en een douchecabine. Er moet eerst water en riolering aangelegd worden. De riolering moet ofwel naar de andere zijde van het huis doorgetrokken worden ofwel via de voortuin naar de voordeur recht naar boven naar de aankomende badkamer. Het betreft een oud huis met gresbuis riolering. Het water kan rechtstreeks vanaf zolder naar beneden doorgetrokken worden, vanaf de CV ketel. Daarnaast willen we de vloer en 2 muren laten betegelen. We zijn op zoek naar een betrouwbare partij die alles in 1 keer kan doen/ regelen.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten verwijderen, afvoeren en een nieuwe badkamer laten plaatsen. De badkamer is 2.38 bij 2.40 en de indeling zal veranderen. De leidingen en elektra dienen dus te worden verlegd en indien noodzakelijk volledig vervangen. De wanden en vloer moeten worden betegeld en sanitair geplaatst. Dit betreft een zwevend toilet, douche, ligbad en wasbak met ombouw.

Complete badkamer vernieuwen

- slopen en afvoeren materiaal - egaliseren muren en vloer - verleggen elektra en water - nieuw plafond (van de oude materiaal afvoeren) - centraal afzuigpunt van rond naar rechthoekig maken, verloopstuk plaatsten - advies over inloopdouche of standaard douche - advies over zwevend toilet Optioneel kosten tegelen vloer en muren, tegels koop ik zelf. De koof moet gesloopt worden en verkleind als dat mogelijk is, daar het zwevend toilet plaatsen. Optioneel 32 m2 plafond in woonkamer stuken. Gedurende de werkzaamheden dient het toilet zo kort mogelijk buiten gebruikt te zijn. Graag ontvang ik een uitgebreide offerte voor arbeid en optioneel de materialen.

Complete badkamer renovatie

Verwijderen: ligbad, wc, badkamermeubel, plafond (kunststof schroten) en een radiator. Plaatsen: hang wc, nieuw badkamermeubel, douchewand ,kraan, drain en nieuwe radiator. Betegelen van wanden tot aan het plafond en vloer. Tegel op tegel. Waterleiding en afvoer moet naar een andere muur verplaatst worden. Het badkamermeubel blijft op dezelfde plek. En een nieuw plafond met spotjes. Afmeting badkamer: lengte 2.65 breedte 1,90 hoogte 2.40. Materialen schaffen we zelf aan. Het meeste sanitair en de tegels zijn al besteld.