Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe badkamer aanleggen :

Nieuwe badkamer aanleggen

Ik wil in mijn nieuwe woning een badkamer realiseren in een van de slaapkamers, afmeting 3. 55 x 2. 45. Daar is nog geen afvoer e.d. Mijn budget is maximaal 10. 000. In de badkamer wil ik een ligbad, hangtoilet, inloopdouche, dubbele wasbak, vloerverwarming en designradiator, verlichting en elektra. Ik wil graag een offerte en indruk van mogelijkheden (materialen etc.). Zie bijlage voor situatieschets.
Onze klant uit Geertruidenberg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe badkamer aanleggen uit heel Nederland:

Elektra aanleggen, repareren of nakijken

Ik wil graag een stopcontact in de garage installeren. Verder is er een defect met waarschijnlijk de dimmer in de keuken. En in de badkamer zitten het licht en de ventilator op een knop. Dit moet naar twee knoppen omgezet worden. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen.

Douchecabine aanleggen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine is 2 meter hoog en 1,10 meter breed.

Heteluchtverwarming vervangen door CV installatie

Onze Brink heteluchtverwarming is recent kapot gegaan. Nu ben ik aan het onderzoeken of het wellicht interessant is om dit systeem te vervangen in een CV systeem. De aanschafkosten hiervoor zijn vele malen lager dan heteluchtverwarming. Wel moeten er dan leidingen door het hele huis worden gelegd. Deze hoeven wat mij betreft niet in de muur weggewerkt te worden. Indeling van het huis: Begane grond: woonkamer met open keuken, gang en toilet. 2 radiatoren in woonkamer/keuken en 1 in de gang. Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer(tje). Alle kamers een radiator, op de overloop niet nodig. 2e verdieping 1 kamer, en dus 1 radiator. Kunt u mij een richtprijs doen voor het aanleggen van CV installatie, inclusief leidingwerk, en alternatief van alleen het aanleggen van het leidingwerk? Ik hoor graag van u.

Complete cv installatie aanleggen

Betreft een hoekwoning uit 1969 verwarmd door gaskachels. Warmwater word geleverd door een geiser hangt op zolder met dakdoorvoer afvoer,gasleiding,warm en koud. Woning heeft houten verdiepingsvloeren. Maten woonkamer 725*359*260 Keuken*224*260 Badkamer*171*260 slaapkamer*341*260 slaapkamer*220*260 slaapkamer*220*260 hal*150*Zolder

Complete verwarming aanleggen

Wij zijn opzoek naar offertes voor het aanleggen van verwarming in ons nog nieuw te bouwen woning. De start van de bouw zal maart worden en de oplevering in september. Op de begane grond dient er een vloerverwarming van 70 m2 geplaatst te worden. Op de eerste verdieping wil ik lage temperatuur radiatoren laten plaatsen in de 3 slaapkamers. In de badkamer wil ik graag vloerverwarming laten aanleggen. Deze ruimte is 12 me groot.

Badkamer en toilet aanleggen

Gehele badkamer 6 m2 volledig nieuw aanleggen en idem toilet 2 m2 aanleggen , tegels, sanitair, elektrische vloerverwarming en kranen zijn aanwezig

CV in bestaande woning aanleggen

Aanleggen CV in bestaande woning. 3 slaapkamers, badkamer, gang en woonkamer. Als optie graag meenemen vloerverwarming. 94 m2.

Afvoer- en aanvoerleidingen aanleggen

Er komt op de 2e verdieping een badkamer met douche en toilet. Hiervoor moeten de aanvoer- en afvoerleidingen worden aangelegd. Er zijn op de zolder wel leidingen voor de wasmachine. Ik hoor graag een prijsindicatie voor deze klus.

Leiding- en vloerwerk in de badkamer

Ik heb mijn huidige badkamer gesloopt tot op de houten vloer en ben op zoek naar iemand die de afvoeren van de wc douche wasmachine en wastafel kan aanleggen. Daarnaast wil ik een zwaluwstaartvloer gelegd hebben met opstaande randen. De vloer is circa 2 x 2.5 meter. Graag zo snel mogelijk.

CV systeem aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van een CV systeem in een oudere woning. Het gaat om woonkamer, keuken, aparte ruimte, hal, 3 slaapkamers en badkamer.

Partners

Partners van Casius