Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer plaatsen

Ik wil graag een badkamer laten plaatsen. Is een badkamer van 210 bij 220 cm. Moet een nieuwe betonvloer in, bad aparte douche douchewand en wc geplaatst (een zwevend toilet) en aangesloten op riool, wanden betegelen voegen en afkitten. Materiaal is al besteld. Moet nog wel voeg/kitmateriaal gebruikt worden en afwerken hoekprofiel met aluminium. Ik doe het sloopwerk zelf. We willen graag ook vloerverwarming, deze willen we graag aangesloten op de CV. Graag via mail antwoorden.

Badkamer helemaal renoveren

We willen graag de badkamer gaan renoveren. Oppervlakte 2 x 2 meter. Al het oude er uit en nieuw voor terug. Afvoer en toevoer + elektra moeten deels verlegd worden. Het sanitair kunnen we zelf aanleveren. Het betreft bad, (inloop) douche en wastafel meubel en radiator. En nieuwe vloer en wandtegels. Het plafond vervangen door een gips plafond (plafond eruit halen, regelwerk maken, platen erop zetten en stuken). De uitvoering rond maart of april 2017.

Badkamer en toilet installeren in nieuwbouw

Badkamer: Wanden betegelen Leiding verplaatsen tbv vrijstaand badkraan Wand met nisje tussen wc en douche Plaatsen: Bad Kranen (bad, douche en wastafel) Wc ( hangpot + drukpaneel) Wastafel meubel Zand cement vloer 6m2 Hoogte is 2,70 m Toilet: Wanden tegelen Koof met nis Plaatsen complete toilet Fontein

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. Hier moeten inzitten: een badmeubel, een douche en/of bad, een toilet en de badkamer zal ook betegeld moeten worden. De afmetingen zijn circa 2.05 x 2.25 meter. Het sloopwerk zal ik zelf doen. Er staat nu een staand toilet in, ik wil graag een hangend toilet voor in de plaats, ik zou ook graag instapbad willen.

Verbouwing in een woonhuis

In onze bestaande woning willen wij het een en ander gaan laten verbouwen. Daarvoor oriënteren wij ons voor ideeën en wat er kan. Wij willen het volgende doen: * Op de 1e verdieping willen we een bestaande badkamer van 3 x 2 meter groot verbouwen met in ieder geval: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel; - Spiegelkast; - Wasmachine- en droger aansluitingen; - Sierradiator; - Vloerverwarming; - Afzuiging. * Op de zolder van ongeveer 8.5 x 4 meter groot; - Aan de straatkant een dakkapel met maximale afmetingen; - Van de enkele kamer, 2 slaapkamers maken met schotten bij het lage gedeelte tbv kastruimte; - Van een kleine kamer een badkamer maken met: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel, als niet mogelijk een enkele wastafel; - Spiegelkast; - Een wc (eventueel een sanibroyeur); - Vloerverwarming; - Sierradiator; - Afzuiging; - Airconditioning: * Doortrekken kabels tbv internet en eventueel ook tv van beneden naar zolder zodat er een router op de 1e verdieping en 2e verdieping aangesloten kan worden. Doet u dit en wilt u een afspraak maken om te kijken en een offerte maken?

Verouderde badkamer renoveren

Wij hebben een ander huis gekocht en aangezien halverwege de badkamer de vloer is verhoogd (waar de douche en bad opstaan) past mijn vriend niet onder de douche. Ook is het een ouderwetse stijl. De afmeting van de ruimte is 2 x 2.90 meter. Graag willen we een ligbad, douche wc en badmeubel erin. De tekeningen van het huis gaan we nog krijgen.

Nieuwe CV-ketel monteren

Wij zoeken een CV, inclusief montage voor 2-onder-1-kap van 660 m3 uit 1992 met redelijke isolatie, overal dubbel glas, geïsoleerde spouwmuur. We hebben een douche en bad, die we gelijktijdig willen kunnen gebruiken. Er is sprake van ongeveer 12 m² vloerverwarming. We willen primair een zuinige (doorstroom)ketel zonder boiler met zeker CW5 en indien mogelijk HR107-keurmerk. Er zit nu ook een CV in.

Badkamer waterdicht stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en denken eraan om de badkamer te laten stuken. We vragen ons wel af of het verstandig om het natte gedeelte, douche en om het bad, ook te laten stuken of gewoon te laten betegelen? Graag horen we jullie advies met daarbij een indicatie van de kosten. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Partners

Partners van Casius