Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn bad eruit en daar een douche geplaatst. Nieuwe tegels en een nieuwe wc

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag onze badkamer en toilet laten betegelen, het is voor een nieuwbouw huis dat in januari 2018 wordt opgeleverd. Het meeste wordt casco opgeleverd. Badkamer: betegelen van wanden (2.7 x 2.2 x 2.6 meter) en vloeren (5.4 m2), verlagen van het plafond tbv spotjes het plaatsen van ophang toilet/wasmeubel/douche en douchewand/plaatsen van inbouw bad. Toilet: wanden (1.2 x 1.22 x 2.6 meter) en vloer(0.2 m2) betegelen/ophangen inbouw toilet/fontein wasbak. Spullen schaffen wij zelf aan.

Badkamer verbouwen

Ik wil badkamer verbouwen. Afmeting 2.40 meter bij 1.80 meter. Ik wil graag een nieuw toilet, nieuw douche, nieuwe tegels, nieuw plafond, kunststof raampje van 0.50 bij 0.70 meter. Geen bad. Nieuw tegels op de vloer.

Badkamer renoveren en gang- en keukenvloer betegelen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijgen daarvan eind februari de sleutel. Er is daar een verouderde badkamer van 220 x 152 cm met alleen een bad en wasmachine-aansluiting en radiator. We willen de badkamer laten slopen en weer helemaal laten opbouwen. Er moet nieuw tegelwerk worden geplaatst, een hangend toilet, een badkamermeubel met wastafel en een douche. Verder moeten de wanden en vloer opnieuw worden betegeld. De wasmachine-aansluiting kan voor het badkamermeubel worden gebruikt, wij zullen de wasmachine daar niet gaan plaatsen. Verder willen we de vloer in de gang en keuken opnieuw laten betegelen. Het gaat om ongeveer 746 x 261 cm. We zullen alle materialen naar onze eigen smaak gaan aanschaffen. Aansluitmaterialen, tegellijm, voegmiddel enz. kunnen door de vakman worden geleverd. Wij ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Renovatie van de badkamer

Wij willen onze badkamer renoveren. Totale badkamer moet leeg. Het volgende is nodig: betegeling, nieuw toilet, nieuwe douche, nieuw bad, nieuwe wastafel, spiegelkast en handdoekradiator. Krappe badkamer: 1. 71 meter bij 2. 50 meter.

Badkamer geheel renoveren

Afmetingen zijn 1.80 x 3.75 x 2.34 meter. Er bevinden zich 2 naar binnen openslaande deuren in de wanden van ca 88 centimeter breed. Wensen: inbouwtoilet, korter bad, inloopdouche ca 90 x 1.10 of 1.20 meter groot. Design radiator, elektrische verwarming in de nieuwe vloer en ingebouwde sunshower in douche van 2000W. Wastafelcombinatie met spiegelkast en dubbele wasbak. Huidig schrootjesplafond vervangen en LED spotjes inbouwen. De aanschaf van het sanitair en het sloopwerk van de oude badkamer in overleg, wellicht doen wij dit zelf.

Badkamer compleet plaatsen

De badkamer aanpassen. Afmeting 1.90 x 2.70 meter. In de badkamer heb ik een bad, douche en wastafel. Ik overweeg om het bad te laten verwijderen en er een inloopdouche te maken. Het bad is 75 x 180 cm en de douche is 90 x 90 cm. Ik zou een douche met een glaswand en een glazen deur willen hebben. Achter het bad is niet betegeld. Tussen het bad en de douche staat een muurtje, die kan eventueel ook afgebroken worden. Er is geen raam in de badkamer aanwezig. Kunt u een inschatting van de kosten geven? De materialen graag optioneel in uw offerte meenemen.

Badkamer vernieuwen en renoveren

Ik wil een badkamer laten renoveren en vernieuwen. Bad en wastafel eruit. Nieuw: douche op afschot, douchedeur, muurtje tussen wastafel en douche. Glazen douchedeur en verlichting. Eenvoudige basic tegels. Afmeting maximaal 3.20 bij 2.75 meter.

Badkamer laten slopen

Slopen badkamer afmeting ca 8 m2. Betreft douche, bad en tegelwerk

Sanitair in de badkamer plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor de volgende werkzaamheden: - een bad plaatsen (160x70 centimeter). - een badwand plaatsen. - een badkraan plaatsen. - een badkamermeubel plaatsen. - een kolomkast plaatsen. - een handdoekrek plaatsen. De badkamer is volledig betegeld, en is nu uitgerust met een douche (stang) en een wasbak. Dit is 3 maanden oud. De producten heb ik nog niet aangeschaft.

Partners

Partners van Casius