Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

Nieuwe badkamer installeren

Installeren van bad, douche + cabine + badkamermeubel + hangend toilet op dezelfde aansluitingen als oude badkamer. Alleen normaal toilet wordt hangend toilet. Ook het opnieuw tegelen van de wanden en vloer. Badkamer is normaal formaat.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil de bad- en toiletruimte renoveren. Badkamer is ongeveer 3,5 bij 2,35 hier zou een nieuwe douche, fontein en betegelen van wand en vloer(30x60). De toiletruimte(ongeveer 2 bij 2,35), hangend toilet, fontein en ook betegelen van vloer en wand(30x60).

Badkamer maken

Badkamer maken: - verwijderen bad - vervangen wastafel en toilet. - aanbrengen douche - aanbrengen elektrische vloer verwarming en een radiator. Hiervoor voorzieningen treffen. - voorzieningen treffen voor een houten vloer. Het is een voormalige slaapkamer. De kamer is 3 x 4 meter. Materialen mee aanbieden. Graag maak ik met u een afspraak om het verder te bespreken.

Badkamer verbouwen

Op 30 september krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, waar we de badkamer willen verbouwen. We zoeken een vakman die voor ons deze verbouwing wil doen. Het verwijderen van de oude badkamer doen we zelf. In de badkamer moet geplaatst worden, deze materialen verzorgen wij zelf: 1 bad en badkraan. Het bad is een hoekbad zonder ombouw; 1 douche en douchescherm; 1 radiator; 1 wasmeubel met 2 waskommen, 2 kranen en 1 spiegel; 2 stopcontacten; wanden, 20 m2, en vloer, 7.5 m2, betegelen. Wij leveren zelf de tegels aan. Gewenste startdatum is 2 oktober.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,30 bij 3,40 meter. In de badkamer wil ik een douche, toilet, bad en wasmeubel met dubbele wasbakken en kastjes boven en onder. De wanden en vloer betegelen met 30 bij 60 tegels.

Badkamer en toilet installeren

De badkamer is 2,10 bij 2,30 meter en het aparte toilet 1 bij 0,5 meter. We hebben al een badkamer uitgezocht, het gaat alleen om het inbouwen/installeren. Er moet een bad, douche, toilet, wastafel, verwarming en muurtje tbv douche in de badkamer komen, inclusief betegelen. In het aparte toilet gaat het om een toilet en fonteintje. Er zullen ook een paar leidingen verlegd moeten worden.

Kit- en voegwerk badkamer herstellen

Lekkage vanuit de douche door gebreken aan kit- en voegwerk. Graag verwijderen kitwerk in de douche en rondom het bad, en opnieuw aanbrengen. Tevens afkitten rondom de s-koppelingen. Ook voegwerk tussen de wand- en vloertegels herstellen. Tussen enkele vloertegels is nu kitwerk aangebracht in plaats van voegwerk. In verband met het niet kunnen gebruiken van de douche willen we deze klus op zo kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Badkamer verplaatsen

Badkamer verplaatsen. Bad en inloop douche. 250cm breed , helft badkamer 425cm lang andere kant 335 cm.

Nieuwe badkamer installeren

Onze huidige badkamer met bad en douche en toilet en radiator vervangen door nieuwe versie met inloopdouche, geen bad meer, wel zwevend toilet en wastafel (enkel). Tevens wil ik een verlaagd plafond met inbouw spotjes, tegelwerk gehele badkamer. Grootte is in totaal nog 6 m2, (lange wand 2,70 meter en diepte 2,50 meter ene kant en 2,00 meter andere kant (inspringende deuropening). Heb al een 3D tekening van hoe we het nog willen hebben, gaat mij om de installatie van alles maar wellicht ook aanschaf van de producten indien prijstechnisch interessant. Radiator of vloerverwarming is nog een overweging. Zie voor ontwerp: http://viewer.Saninet.Eu/?Bathroom=2017.07.13-11.15-G2JPVFJISN&Language=nl

Partners

Partners van Casius