Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer maken

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe badkamer van 1. 90 x 3. 41 waar een bad, douche en kleine wastafelkast in is verwerkt. Op de muren 30 x 60 tegels, op de vloer 60 x60.

Probleem met warm water oplossen

We hebben een geiser, die warm water levert aan de badkamer. Er is warm water in de wasbak en in het bad. Echter niet in de douche. Wij hebben de thermostaatkraan al vervangen, dit verholp niet het probleem. Water uit de kant van de warme leiding van de douche, is lauw/niet warm. We zoeken iemand die kan achterhalen wat het probleem is en dit kan verhelpen. Ook hebben wij al gebeld met de geiser service, zei zeggen niks te kunnen doen en raden een loodgieter aan.

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

We willen een aanbouw maken voor slaapkamer en badkamer. We hebben dan een ruimte van 3x3,5 meter. Vind het moeilijk hoe wij deze ruimte zo praktisch en efficient kunnen indelen. We willen een inloop douche, 2 wasbakken en toilet. Geen bad. Heluph

Slaapkamer verbouwen tot badkamer

Wij willen van een slaapkamer een badkamer maken. Dus zoeken wij iemand die leidingen wil leggen voor een vrijstaand bad, wastafel en een inloopdouche. In de hoek waar de douche komt moet er duma wall tegels geplaatst worden en laminaat gelegd worden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De ruimte is 1. 25 x 2. 00 ongeveer met een extra hoek van ongeveer 1 x 1 waar ik een inloopdouche wil hebben (met glazen deur). Nu zit hier een bad maar in het verleden schijnt hier een douche gezeten te hebben. De toiletpot wil ik vervangen door een hangend toilet (op zelfde plek). Het huidige wandmeubel kan terug gehangen worden incl kraan etc. Overal wil ik nieuwe wand en vloer tegels.

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil graag mijn bad laten verwijderen en vervangen voor een inloopdouche. Hiervoor moeten alleen twee waterleidingen en een afvoerleiding (PVC), die onder het bad lopen, naar beneden worden gebracht. En met de vloer worden ingefreesd. De afvoerput van de toekomstige douche moet omlaag worden gebracht en er moet een afvoergoot worden geinstalleerd. De aansluiting van de badkraan omhoog brengen tbv aansluiting douchekraan. Ondergrond gereed maken voor tegelen (water moet naar de goede kant aflopen). We willen de vloer doortegelen en gebruik gaan maken van een glazen douche wand zonder deur. Het plaatsen van deze douchewand wil ik misschien zelf doen, afhankelijk van in hoeverre dat mogelijk is. Al het loodgieterswerk wil in ieder geval eerst in orde laten maken.

Nieuwe badkamer plaatsen

De badkamer is 185 x 210 cm. Er moet een nieuwe douchecabine, hangtoilet en wastafel en spiegelkast geplaatst worden. Daarnaast een nieuw plafond met verlichting en vloerverwarming. De badkamer moet helemaal opnieuw betegeld worden. Wij halen zelf alle oude badkamerspullen (douche, bad, wastafel en toilet eruit). Tevens leggen we zelf de nieuwe leidingen. Voor overige bijkomstigheden is het handig even een afspraak thuis te maken, zodat men een goede indruk heeft van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. De meeste materialen hebben we al in huis (tegels en verlichting nog niet).

Badkamer vernieuwen

Ik heb een appartement gekocht uit bouwjaar 2001 en krijg daarvan op 23 mei de sleutel. Er is daar een geheel betegelde badkamer van 261 x 189 cm met een bad, wastafel en douche. De badkamer voldoet, maar ik wil deze graag naar mijn eigen smaak vernieuwen met nieuwe tegels en sanitair. Ik wil de klus graag eind mei al laten starten en verzoek bedrijven die dan ruimte in de agenda hebben om contact op te nemen, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor de materialen en werkzaamheden. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Het complex heeft een lift, mijn woning ligt op de 2e verdieping. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Aanbouw plaatsen en badkamer renoveren

Graag zouden wij een complete aanbouw aan een bijkeuken willen maken. De bijkeuken steekt nu achter en aan de zijkant een stuk uit. De nieuwe bijkeuken moet aansluiten op het platte dak van de keuken (eigen grond) en op het platte dak van de buren. Ook moeten er 2 of 3 licht koepels in geplaatst worden. Het moet eerst gefundeerd worden. Er moet circa 5.10 x 4 meter bijgebouwd worden. Een gemetselde aanbouw met een doorloop vanuit de keuken. Ook is voor ons de verbouwing van de badkamer een must. Alles wat er nu in zit moet eruit. Nieuw badkamermeubilair. Een bad, wc en wastafel moeten in komen. De badkamer 1.90 x 210 meter. Wat betreft de badkamer moet er een klein ''hokje'' bij aan getrokken worden waar (als mogelijk) de douche in komt te staan. Voor de verbouwing van de bijkeuken is een vergunning nodig welke aankomende week rond is. De woning zal over twee of drie weken worden overgedragen. Bij de verbouwing ben ik zelf 24/7 aanwezig. Elektra doe ik zelf.

Tegelen muur badkamer

De tegels in de badkamer laten los; verwijderen en opnieuw plaatsen nieuwe tegels. Aangezien het sanitair voor het zetten van de tegels van de wand gehaald moet worden, wellicht ook loodgieterswerkzaamheden. Het gaat om ongeveer 50 m². (dat is enkel voor de muur). Misschien moet de vloer ook. Er is een bad, douche, toilet, badkamermeubel en radiator.

Partners

Partners van Casius