Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor installeren/aansluiten van quooker en kraan:

Installeren/aansluiten van quooker en kraan

Installeren van quooker fusion combi+, 7 liter in gootsteenkastje en ook aansluiten van de bijbehorende kraan. Er is een stopcontact aanwezig in het kastje.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren/aansluiten van quooker en kraan uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een hybride warmtepomp laten installeren om mijn bestaande CV te vervangen. De woning is deels gerenoveerd. Graag de warmtepomp aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Het gaat om een rijtjeswoning van 150 m2. De leidingen zijn flexibel.

Waterput slaan in tuin en eventueel aansluiten op w.c. + wasmachine

Ik wil graag een waterput laten slaan en installeren in mijn tuin. Deze tuin is 35 m2. Ik wil graag leidingen laten leggen vanuit de waterput naar wc, wasmachine. De tuin is te bereiken via een achterom.

Nieuwe groepenkast laten installeren

We beschikken over een meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Omdat we de afgelopen jaren een aanbouw hebben geplaatst en inmiddels veel meer elektrische apparatuur hebben, zou ik de groepenkast graag vernieuwen. Hierbij overweeg ik de volgende aspecten: * Uitbreiding aantal groepen van 6 naar 8 (of eventueel 10). * Aparte groep voor tuinapparatuur * Aparte groep voor TV apparatuur (4 stopcontacten) * Aparte groep voor keuken apparatuur (4 stopcontacten + aangesloten apparaten en verlichting) * Aparte groep voor zonnepanelen (is reeds het geval) * Beschikbaarheid over 2 of meer aardlekshcakelaars (bijv 1 voor begane grond, 1 voor bovenverdiepingen, en 1 voor buiten) * Uitbreiding van 2 naar 4 stopcontacten in de groepenkast voor aansluiten modem etc. * Monitoren energieverbruik per groep (om risico op overbelasting te kunnen meten) * Beltrafo We beschikken momenteel over (ongeveer) 36 stopcontacten begane grond: 18 (veel hardware voor geluid en beeld, aquarium, keuken, vloerverwarming) 1e verdiep: 13 (beperkt aantal apparatuur) 2e verdiep: 3 (wasmachine, meerdere computers, zonnepanelen) tuinhok: 2 (fontein voor aquarium) Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bijhorende kosten. Een foto van de huidige situatie is toegevoegd als bijlage.

Prikkraan installeren

Ik wil graag een toiletdouche installeren maar ik heb geen aansluiting er voor in mijn badkamer. Daarom heb ik gelezen over de prikkraan die ik kan aansluiten op mijn koperen waterleiding naast mijn toilet. Ik zou het het liefst zelf willen plaatsen maar ik heb geen idee wat ik hier voor nodig heb en hoe ik dit moet doen.

Klep voor stadsverwarming en thermostaat plaatsen

Ik wil graag een thermostaat klep laten plaatsen bij de ingang van mijn stads verwarming, zodat ik een thermostaat hierop kan aansluiten. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de klep, het installeren van de thermostaat kan ik zelf.

Warmtepomp voor zwembad en eventueel voor vloerverwarming installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren en deze laten aansluiten op het zwembad en eventueel aan de vloerverwarming. Ik denk dat ik een capaciteit van 10 kW. De installatie zou denk ik op het dak komen en we hebben geen oude installatie die verwijdert moet worden. We hebben een bungalowwoning met een vloeroppervlakte van 200 m2. We zijn met 2 personen. Het zwembad is ongeveer 30 m3. Niet alles hoeft tegelijk verwarmt te worden.

Installeren badmeubel set incl spiegel en kolomkast

Graag wil ik het badmeubel, de spiegel en kolomkast laten installeren. Het gaat hierbij om een badmeubel van 1,0m met 1 wasbak en 2 kranen. De spiegel is voorzien van een lichtpunt. De kolomkast is een hoge kast. De installatie zal plaatsvinden in een nieuwbouwwoning en voor het aansluiten van de diverse onderdelen zijn voorzieningen meegenomen in de bouw zoals afvoer, waterleidingen en elektra. De installatie vind bij voorkeur plaats in de periode 8 - 15 mei.

Motor knikarmzonnescherm installeren en aansluiten

Ik wil mijn bestaande manuele knikarmscherm laten voorzien van buismotor. Scherm is 4m50 breed en een uitval van ongeveer 2m. Het liefst met een afstandbediening. Graag in offerte zowel materiaal als montage meenemen.

Cv ketel plaatsen voor heteluchtverwarming

Verwijderen Ketel heteluchtverwarming + boiler en vervangen door een CV ketel van Remeha Talenta. Eveneens het aansluiten van de te leggen vloerverwarming op de ketel. Installeren van de badkamer.

Waterput slaan in een particuliere tuin en aansluiten

Ik zoek een installateur die een waterput inclusief goede pomp kan leveren en installeren bij mijn woning. De put moet een tuin van ongeveer 300 m2 van schoon/helder water kunnen voorzien. Exacte wensen bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius