Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor complete doucheruimte renovatie:

Complete doucheruimte renovatie

Bestaande douche renoveren op 1e verdieping van woning. Afm. Netto 86 x 110 cm. Zit in betegelde nis achter glazen douchedeur. Bestaande douchedeur slopen, nieuwe plaatsen (als laatste) in draaideurprofiel (rechtsdraaiend) afm. 82-85 x 200-220 cm. Bestaande douchekraan en stang demonteren en later bestaande kraan met nieuwe stang met regendouche (aan stang) tegen nieuwe wand monteren. Bestaande douchebak met cellenbeton/tegelwerk slopen, nieuwe composiet douchebak (afm. 85 x 120 cm) waterdicht aansluiten en composiet/glazen wanden over bestaande tegels plaatsen (afm. ca. 85 x 220, 116 x 220 en 116 x 220 cm). Tegen achterzijde in midden een douchezitje/-stoeltje monteren. Alle sloopwerk afvoeren en schoon opleveren. Kleuren en materiaalkeuzes na overleg.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete doucheruimte renovatie uit heel Nederland:

Montage complete badkamer en toilet

We willen graag een offerte opvragen voor het plaatsen van de badkamer en toilet in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt in de tweede week van september opgeleverd. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd. Toilet heeft een standaard ruimte van 122 cm bij 92 cm, de badkamer 264 cm bij 232 cm. In de badkamer gaat het om plaatsen van bad, doucheruimte, aansluiten badkamermeubel, radiator en betegelen ruimte, inbouwkranen, inbouwtoilet, maken van een nisje in doucheruimte. Voor het toilet gaat het om inbouwtoilet, inbouwkraan, toiletmeubeltje en betegelen plus nisje maken boven toilet voor opbergruimte. Kortom voor beide ruimtes gaat het om plaatsen van complete badkamer en complete toilet met alles wat daarbij komt kijken. Ik zorg zelf voor de badkamer en toiletmaterialen. Die schaffen we zelf aan, het gaat dus puur om het plaatsen, ook als er leidingwerk gedaan moet worden, dat dan ook, alles is casco opgeleverd en netjes afgedopt. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Badkamer is 264 cm bij 232 cm.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn (kleine) doucheruimte verbouwen tot een complete badkamer. Toilet, bad, wastafel en douchecabine. De lengte van de ruimte 230,00 cm en breedte 160,00 cm. Er is nog geen afvoer voor het toilet en dit zal ook gerealiseerd moeten worden. In overleg kan worden gekozen voor passende artikelen dit in verband met de beperkte ruimte. Module, kleur en leveranciers zijn al gekozen. De leidingen zullen verplaatst moeten worden. De vloer en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

Ik wil graag 4 kleedkamers laten bouwen in een bestaande gebouw. De afmetingen van de kleedkamers moeten 5 bij 5 meter zijn inclusief de doucheruimte erin (douches met sensor). Graag een offerte voor de kosten van het complete plaatje wat nodig is bij de bouw.

Complete badkamer en toilet renoveren

Badkamer met douchecabine (90 bij 90 cm) zonder douchebak, badkamermeubel (80 of 90 cm) inclusief wastafel, een spiegel met lampen, design radiator (hangend, 60 cm bij 100 cm - kleur zwart), compleet alles betegeld. De muur van het douchegedeelte wordt antraciet 60 bij 30 cm. Alle andere muren worden wit glans ook 60 bij 30 cm. De vloertegels moeten vierkant worden in het antraciet. De achterzijde van het muurtje voor het zwevend toilet wil ik graag net zo hebben als de doucheruimte. Met op de vloer ook dezelfde vloertegels en de rest van de wanden net zo wit als in de badkamer. De badkamer is 2 meter bij 2.10 meter en 2.40 meter hoog.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Complete badkamer vervangen

Ik zou graag de badkamer willen renoveren. De ruimte is 2,20 bij 2,40 meter met een aparte inham van 80 bij 80 cm wat nu de doucheruimte is. De volgende opties zijn mogelijk: Optie 1: De indeling blijft zoals deze is en het bad, de douche en wastafel dient te worden vervangen. De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. In een aparte ruimte wat vroeger een badkamer was dient een toilet gemaakt te worden. Optie 2: Ligbad verwijderen en een grote inloopdouche creëren. Verder zal er een toilet geplaatst moeten worden in de oude doucheruimte en de wastafel vervangen.De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. Kunt u het sanitair en de tegels separaat offreren?

Complete douchecabine vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen mijn douche cabine. Het gaat er om dat de huidige compleet wordt verwijderd en dat daarna de nieuwe douchecabine (moet ik nog kopen) wordt gemonteerd. De nieuwe douchecabine (120x85x210), is een bouwpakket inclusief mengkraan, body jets, douchekop et cetera. Complete douche cabine. het gaat om een standaard douche cabine en deze moeten worden. Mijn doucheruimte is 181x93x236 (lxbxh in cm). Kunt u een offerte verzorgen, waarbij alle risico's (bijvoorbeeld beschadiging door montage) ingecalculeerd zijn? Dus volledige montage (op de bestaande buizen) en afvoer van de oude. Ik hoor graag van u.

Nieuwe CV-installatie installeren

Nieuwe CV-installatie installeren. Er komt een tuinhuis met open verdieping (vide) bestaande uit woonkamer en open keuken, 1 slaapkamer, doucheruimte met toilet. Oppervlakte circa 50 m2. We willen iets van zonnecellen op het dak voor de elektrovoorziening van de ketel. Kunt u dat aanraden? Complete levering en installatie inclusief ketel en radiatoren. Kunt u mij dit mailen?

maken van een doucheruimte cq ruimte voor wasmachine en droger

In een drive-inn woning is op de tweede verdieping een badkamer. Op de begane grond is een garage met daarachter een tuinkamer. In de tuinkamer willen wij een douche annex wasruimte laten maken die in de garage wordt gesitueerd en vanuit de tuinkamer te bereiken is. In de garage wanden zetten en dan leidingwerk, tegelwerk, douche en aansluiting wasmachine. Betreft een natte cel en niet complete badkamer.

Complete renovatie van circa 20 jaar ...

Complete renovatie van circa 20 jaar oude badkamer. Alle sanitair en tegelwerk moet worden vervangen. Verleggen van leidingen en electra wordt in eigen beheer uitgevoerd evenals sloopwerk. Nieuwe badkamer heeft bad, wastafel, hangend toilet en door muurtje afgescheiden doucheruimte. Geen douchebak maar aflopende tegelvloer.