Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor aquavive zanzibar douchewanden plaatsen:

AquaVive Zanzibar douchewanden plaatsen

Ik wil 1 vaste wand en 1 draaideur (Aqua vive- Zanzibar) laten plaatsen van 90 x 90 x 190 cm.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aquavive zanzibar douchewanden plaatsen uit heel Nederland:

AquaVive douchedeur Zanzibar monteren

Douche deur plaatsen in een nis. Aquavive douche draaideur type Zanzibar, gezien bij Praxis. Breedte 90 cm, draait in een frame van chroom.

Douchecabine plaatsen van Aquavive

Er moet voor een klant een douchecabine geplaatst worden. Het gaat om een zijwand en draaideur van de serie Zanzibar van Auqavive.

Zanzibar douchecabine monteren

Ik heb een douchecabine gekocht en ik zou graag willen dat deze gemonteerd wordt. De medewerker in de winkel verwees me naar deze pagina. Het gaat om de montage van: - een douchewand (Aquavive douchewand zijwand Zanzibar chroom 90 cm) - draaideur (de Aquavive douche draaideur Zanzibar chroom 90 cm). Ik zou graag een offerte willen ontvangen.

Douchecabine installeren

Ik ga mijn huidige douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik wil er daarna door een vakman een nieuwe douchecabine laten monteren rechtstreeks op de tegelvloer en deze ook laten afkitten. Het gaat om een douchecabine van Aquavive type Zanzibar, een draaideur van 80 cm en een douchewand van 80 cm. Ik zoek een vakman die hier rond eind november tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.