Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Dongen of directe omgeving.

127 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer plaatsen, inbouwen badkamer + 2 toiletten in nieuwbouw, renovatie badkamer + toiletruimte, badkamer renovatie, nieuwe badkamer maken, badkamer installeren in een nieuwbouwwoning, badkamer realiseren, badkamer verbouwen, bad verwijderen en een douche plaatsen, badkamer plaatsen nieuwbouwwoning, verbouwing van de badkamer, geheel nieuwe badkamer plaatsen, badkamer en apart toilet vernieuwen, verbouwing Badkamer + Toilet, badkamer renoveren, betegelen badkamer + leidingen aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dongen:

Badkamervloertje betegelen

Ik wil graag een offerte om mijn badkamervloertje 3 x 1.5 m te laten betegelen over de bestaande tegels heen kleur tegels zwart of houtlook.

Bestaande douchecabine vervangen

Bestaande douchecabine vervangen. De huidige heeft een te hoge instap. De cabine van 90 x 90 cm staat naast een bad. De afvoer van bad en douche lopen samen, boven de vloer naar de afvoer. De vloer is 18 cm dik. Ik wil een inloopdouche van zo'n 3 cm ongeveer. De oude mag afgevoerd worden.

Fontein wc plaatsen

Er dient een fonteinmeubel geplaatst te worden in een wc. Inclusief kraan en aansluiten op bestaande leidingen (zie foto). Het meubel is van Praxis.

Stoomcabine repareren

Ik ben de bezitter van een stoomcabine type relax circle plus. Deze heeft een service beurt nodig waarbij het binnen werk van de mengkraan vervangen en ingeregeld moet worden.

Badkamer vernieuwen

In de huidige badkamer zit een bubbelbad maar dat willen we vervangen door een inloopdouche. De afwatering moet opgevangen worden door een gootje. Het plafond is betimmerd en de wanden betegeld. In principe willen we nieuwe grote tegels en een glad plafond. Mogelijk vloerverwarming erin en nieuw meubel. De badkamer is ongeveer 2.5 bij 3.5 meter.

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer wijzigen: douche en bad eruit. Inloopdouche maken en toilet daarnaast. Daarvoor moeten het leidingwerk omgegooid worden. Verder het geheel opnieuw betegelen over de huidige tegels heen. De badkamer is 3 bij 2 meter. De wanden moeten ook betegeld worden.

Badkamer renoveren

Badkamer verbouwen. 3,20 bij 2 meter

Douchecabine met bijbehorende douchebak vervangen

Ik wil de bestaande hoek douchebak 80 x 80 cm met glazen wand (schuifdeuren) (zie foto)vervangen door een lagere douchebak met daarop een nieuwe vaste glazen wand en een draaideur. Materialen niet super deluxe maar wel goed in kwaliteit .... De betegelde wanden van waterdichte vinyl (zie bijv. Grossfilex), voorzien , dit om veel breek en hak werk te voorkomen. Volgens de site van Grossfilex is dit geen moeilijke klus..... En het vervangen van de huidige thermostaatkraan met handdouche door een nieuwe thermostaatkraan met regen en handdouche (montage daarvan op exact dezelfde plaats) en geheel afwerken (kitten e.d.).

Flux douchecombinatie monteren

Ik wil graag mijn oude douchecabine en douchebak laten demonteren en een nieuwe douchecabine plus douchebak laten monteren. Afmeting van de douchebak is 90 bij 90 cm. De huidige en nieuwe cabine zijn slechts douchewanden. Artikelgegevens te plaatsen artikelen: - Flux douchecombinatie (artikel nummer 339792); - Douchebak Bruynzeel 90 bij 90 cm (artikel nummer 11-309498).

Badkamer laten renoveren

In de badkamer hebben wij last van schimmel. Het ligbad dient te worden verwijderd en de wanden en de vloer opnieuw betegeld. De douche zal door de vakman terug geplaatst moeten worden en het toilet mag blijven staan. Het badmeubel zal ik zelf terug plaatsen. De badkamer is 4 bij 1.98 meter groot en 2.60 meter hoog.

Kwartronde douchecabine plaatsen

Graag een offerte voor het monteren van de douchecabine Enjoy kwartrond 90 bij 90 cm en bijbehorende douchebak (eventueel ook demonteren van de oude cabine en bak).

Compleet nieuwe badkamer plaatsen

De klus betreft het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. Wij hebben de oude badkamer zelf al gesloopt. Het gaat om het plaatsen van een bad, een inloopdouche en een wastafel. Er moet een wand geplaatst worden. Er moet een hangend toilet geplaatst worden (er stond een staand toilet). Er zullen leidingen verplaatst moeten worden. De badkamer moet betegeld worden (vloer en wanden). Er dient een elektrische afzuiging komen. De badkamer is ongeveer 2.50 bij 2 meter. Wij hebben alle materialen al aangeschaft.

Reparaties in de badkamer

Er dienen een aantal werkzaamheden in de badkamer verzorgd te worden. In de afvoer van de wastafel zit een afgebroken stuk slang van een hogedrukspuit. Dit na een eerder verstopping oplossen blijven zitten. Deze slang dient verwijderd te worden uit de afvoer. Daarnaast wil de klant een lekkende kraan op de wastafel laten repareren of vervangen, een dorpel laten aanbrengen in de inloopdouche, een douchedeur in de inloopdouche laten maken en de kraan van de wasmachine laten verzetten. Graag ontvangt klant daarvoor een offerte na een bezoek aan huis.

Verbouwing van de badkamer

Badkamer verbouwen, ligbad eruit /inloopdouche /hangend toilet en dubbele wasbakken. Aansluiting blijven op hun plek. Liever geen tegels maar gladde wanden en vloeren (beton stuc oid) Voorkeur voor roestvrij staal wasbakken. Afm badkamer c. A 2. 40 x 2. 20

Ventilator met hygrostaat in badkamer plaatsen

Ik wil in de badkamer een elektrische ventilatie laten aanbrengen. Er moet een gat worden geboord door het platte dak van de garage. Daarna moet een aansluiting naar de badkamer worden gemaakt en een ventilator met hygrostaat worden aangesloten.

Badkamer renoveren

Ik heb een lekkage in badkamer, wil alle leidingen en tegels vernieuwen.

Inloopdouche plaatsen in de badkamer

De bestaande douchecabine wil ik laten vervangen door een inloopdouche inclusief nieuwe douche-accessoires. Deze accessoires zijn deels aangeschaft. Overige materiaal aanschaf in overleg en de opties voor de inloopdouche bespreken.

Badkamer renoveren

Badkamer: oude eruit en nieuwe erin: Inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Formaat ruimte ongeveer 2.5 x 3 meter. Alles op dezelfde plek (bad komt niet meer terug), dus dat is handig in verband met de leidingen. Sanitair en wandtegels wit, vloer in grijze tegel. Kwaliteit van tegels en sanitair middenklasse. Materiaal graag opnemen in de offerte.

Vochtprobleem in de kast achter toilet

Achter ons toilet hebben we een inloopkast/kelderkast. Deze week ontdekten we een rand schimmel tegen de muur tussen toilet en kast. Lekkage toilet?

Complete renovatie badkamer

Alles wat in de badkamer staat, moet eruit. Voor de nieuwe situatie moet gekeken worden naar de mogelijkheid van een vast toilet zonder vergruizer. Ligbad moet vervangen worden door douchecabine en ik wil een nieuw badkamermeubel. Alle betegeling moet opnieuw gedaan worden, wanden en vloer. Materialen indien mogelijk ook via bedrijf, bouwtekening en ontwerp ook nog niet aanwezig. Standaard badkamer, afmeting weet ik niet precies. Graag contact over offerte.

Badkamer plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een badkamer van ongeveer 7.5 m2, 2.47 x 3.05 meter van a tot z kan plaatsen eind april. De meeste leidingen liggen al op hun plaats. Badkamer is geheel leeg (nieuwbouwwoning). Het gaat over tegelwerk, inloopdouche (glazen wand), wastafelmeubel en spiegel met verlichting en hangcloset, er is vloerverwarming. De toilet beneden van ongeveer 1.4 m2, hangcloset, fonteintje en tegelwerk. We hebben een tekening met de leidingaansluitingen. Wij kopen zelf de spullen. Graag hoor de kosten (uurloon en of u dan tijd hebt). Sleute. ongeveer half april.

Toilet renoveren en bijkeuken betegelen

Nieuwe wc plaatsen Nieuw fonteintje plaatsen. Vloer bijkeuken en wc betegelen. Wanden wc betegelen. Alle materialen al aanwezig. Vloer ongeveer 10 m2 en de wanden ook ongeveer 10 m2.

Realiseren badkamer in voormalige slaapkamer

Wij willen in een voormalige slaapkamer een badkamer realiseren. Het betreft een ruimte met een houten vloer als ondergrond. Verder loopt er een rookkanaal door de ruimte die verwijderd moet worden. De afwerking zal door ons zelf worden uitgevoerd. Er moet een betonvloer worden gemaakt. Afvoeren en leidingwerk aanleggen. Ruimte van 4 m bij 2.80. Wanden behandelen. Boven wil ik nog een muurtje laten verwijderen. Sanitair en tegelwerk doen we zelf.

Vloer gang en toilet opnieuw betegelen ...

Vloer gang en toilet opnieuw betegelen (ca. 6 m2), Muren toilet deels betegelen, inbouwreservoir betegelen, Leidingen in muur en vloer frezen, Nieuw fonteintje + kraan plaatsen, Hangend toilet plaatsen en aansluiten.

Verplaatsen radiator (omleggen flex. ...

Verplaatsen radiator (omleggen flex. leidingen) plaatsen elek. vloerverwarming tegelen wanden en vloer plaatsen inbouwtoilet en aansluitingen installeren drain tbv inloopdouche installatie regendouche met therm. kraan plaatsen wandmeubel incl spiegel met 2 kranen en aansluitingen GEEN SLOOPWERK (doe ik zelf)