Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen van toilet:

Plaatsen van toilet

Mijn toilet is stuk, ik ga een nieuwe kopen, ik moet hulp hebben bij het plaatsen van dit toilet.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van toilet uit heel Nederland:

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. - Oude toilet + stortbak verwijderen - Afvoerbuis toilet naar achter verplaatsen (houten vloer) - Leidingen verleggen - Hangend toilet plaatsen - Afwerken met hout zodat het klaar is om te tegelen Overige dingen doen wij zelf in het toilet. 10/7 is de overdracht en het moet in week één geplaatst worden.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer met de maat 300 cm x 235 cm laten vernieuwen. Er moet een bad in, een douchecabine, wastafel en hangend toilet. Muren en vloer betegelen. Tevens een toilet vervangen op de beneden verdieping door een hangend toilet, een fonteintje plaatsen en de wanden betegelen (maat ongeveer 100cm x150 cm) (reacties in eerste instantie graag per mail)

Granitovloer met zwarte rand

Hal, toilet en keukenvloer met granito en zwarte rand. Betreft ongeveer 50m2. Liggen nu plavuizen in. Verwachting dat er eerst een dekvloer overheen moet. Plaatsen tussen 7 september en 15 oktober.

Stalen portaal laten plaatsen

Wij willen de keuken bij de woonkamer betrekken en daarvoor moet er een draag muur worden open gebroken en een stalen portaal constructie geplaatst worden, ook moet het plafond opnieuw geïsoleerd worden en inbouwspots gemaakt worden. ook het toilet moet op nieuw gedaan worden en het toilet hebben we al aangeschaft.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het plaatsen van een nieuw douchecabine, wastafel, toilet en bad, alles op dezelfde plaats waar het nu zit. Nieuw tegelwerk(mag over de bestaande tegels) afmetingen van de badkamer zijn: l 3,6 breedte 2,1 diepte en h 2,4m hoogte

aquaclean plaatsen in toilet

Het is de bedoeling dat er een aquaclean wordt geplaatst op toilet. Ik heb graag een offerte inclusief de levering van de materialen. Waarschijnlijk moet er nog wel elektra voor verlegd worden.

Badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen

Gehele badkamer vernieuwen en de oude verwijderen. Er zit alleen een douche in en een badkamermeubel. Er zit een combiaansluiting voor was en drogen. Dan nieuwe tegels en sanitair plaatsen, zoals douche, geen bad. In principe willen wij graag een toilet hebben, maar dat kan krap worden en er moet een afvoer komen. De badkamer is zo een meter of 3 diep bij ongeveer 1,5 m breed in begin en waar de douche zit 2.60 m. Gaat om vloer en wanden. Plafond loopt schuin, gemiddeld is dit rond de 2.20/2.30 m. Interesse in een landelijke stijl.

Badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk

Wij hebben een huis gekocht. Nu zit er behang, wat wij eraf gaan halen. In totaal moeten er rond de 208 m2 aan muren worden glad gestuct. Ook moet de badkamer en toiletruimte worden gerenoveerd. Het betreft de volgende werkzaamheden: Badkamer: Tegels leggen (in badkamer en toilet): - vloertegels 60 x 60 cm voor 4.45 m2 - wandtegels 30*60 cm voor 24.36 m2 Douche - glaswand voor inloopdouche 110 x 200 x 8 mm - aanbrengen van een Regendouche - plaatsten van douchegoot (80 x 7 cm) Wastafel - plaatsen van wastafel (80cm) - plaatsen van onderkast (80cm) - installatie wastafelkraan - plaatsen van spiegel (80cm breed, 80 tot 100 cm hoog) - plaatsen van hang WC met inbouwreservoir WC - plaatsen van hang WC met inbouwreservoir - plaatsen van wastafel (33.cm) en installatie wastafelkraan in de badkamer zit nu een aansluiting (stroom en water) voor een wasmachine. Wij zouden deze graag naar de kamer ernaast verplaatsen (leidingen zitten waarschijnlijk in de muur tussen deze 2 ruimtes) In de Badkamer en het toilet zijn nu een WC (staand) , wastafel en tegels aan de muren. Wij zouden ook graag weten, wat het kost om deze te laten verwijderen.

Infraroodpanelen plaatsen badkamer

Om schimmelvorming in mijn kleine badkamer (1,5 à 2 m2) tegen te gaan is het plaatsen van een kleine infrarood verwarming noodzakelijk. Er is in de badkamer op de 2 plaatsen ruimte voor plaatsing van de verwarming. 1. Onder de wastafel is stroom aanwezig en er is plaats voor een infrarood verwarming maximaal 35 cm breed en 40 cm hoog. of 2. Naast het toilet is er een lichtschakelaar en is er ruimte voor een infrarood verwarming maximaal 40 cm breed en 100 cm hoog. Als u er bent kunnen we de situatie nog even door bespreken. Als dat mogelijk is zou ik graag in de mei vakantie (zo rond eind april begin mei) willen beginnen. Maar het is niet erg als het later wordt, als ik maar een afspraak heb staan.

Badkamer renovatie: inloopdouche + hang toilet plaatsen, radiator, leidingwerk, vloer werkzaamheden

Geachte heer/mevrouw. Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze badkamer kan renoveren. Wij hebben zelf al de badkamer spullen aangeschaft. Kranen, wastafel, regendouche, inloop douche wand, complete hang toilet, elektrische radiator etc. etc. Wij willen graag dat het warm- koud leidingwerk, vloer werkzaamheden afvoer van douche - toilet en al het vloer en wand tegelwerk, elektra etc. uitgevoerd kan worden. Het sloopwerk kunnen wij eventueel vooraf zelf doen. Ik lever de muur en de vloer kaal op. Daarnaast willen wij ook graag een verlaagd plafond met spots en afzuiging. De badkamer is 2300 x 1900 en hoog 2300 cm (zie foto). Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten.

Partners

Partners van Casius