Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor installatiewerk en tegelwerk in de badkamer:

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatiewerk en tegelwerk in de badkamer uit heel Nederland:

Verbouw en aanbouw woning

Ivm mogelijk aankoop andere woning oriënteren we ons op de kosten van verbouw/aanbouw. Dit om haalbaarheid te bepalen. Hieronder een indicatie van de werkzaamheden inclusief Hoeveelheden sloop. Sloop bestaande uitbouw 25 m2 en sloop bestaande garage vast aan uitbouw 17 m2 Bestaand huis: - Isoleren bestaande wanden 90 m2 - Vervangen en isoleren bestaand pannendak 93 m2 - isoleren bestaande vloer 48 m2 - installatiewerk nieuwe badkamer boven. Aan- en afvoer is al boven. in de juiste kamer komt bubbelbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet - vervanging elektra bestaande woning - vervangen kozijnen voor kunststof 7 stuks / 18 m2 - nieuwe kunststof voordeur - vervanging huidige dakkapel (circa 1.2 meter) voor nieuwe circa 4 meter - stucwerk wanden totaal inclusief Aanbouw 280 m2 - stucwerk plafonds inclusief Aanbouw 150 m2 Aanbouw: - Totale vierkante meters (daarin eetkamer, bijkeuken, slaapkamer en kleine badkamer) 50 m2 - Schuifpui ca. 4 meter tbv eetkamer - installatiewerk nieuwe badkamer in aanbouw (ca. 2 m2) komt inloopdouche en wastafelmeubel - bijkeuken incl. Aansluiting wasmachine in aanbouw - kunsstof deur naar buiten - kunststof kozijnen in aanbouw exclusief pui (4st) 9 m2 Overig: Plaatsen zonnepanelen 18 stuks Plaatsen warmtepomp (bodem/water) aanleg vloerverwarming in hele woning (bestaand, aanbouw, boven) 150 m2 Niet mee te nemen: - Vloerafwerking door hele woning (zoals tegels / laminaat) - eventuele verdere wandafwerking na stucen - tegelwerk (badkamers / bijkeuken) - plaatsen bad / wasmeubels etc. Toilet begane grond - keuken incl. Installatiewerk keuken

Sanitair-en leidingwerk in een bedrijfsunit

Wij willen in week 31 graag installatiewerk laten verzorgen in een bedrijfsunit. Wij willen een Geberit (cp100) inbouwunit laten monteren met een toilet en een fonteintje. De basisaansluitingen zijn al in de toiletruimte aanwezig. We hebben de inbouwunit, het toilet en fonteintje al gekocht. De overige materialen moeten door de vakman worden geleverd. Verder willen we in de keuken ook het leidingwerk laten voorbereiden voor de plaatsing van een nieuwe keuken. De toiletruimte heeft overigens 1e prioriteit. Er moet daar ook wat tegelwerk worden geplaatst. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Installatiewerk in de badkamer en toiletruimte

Ik laat binnenkort mijn toiletruimte en badkamer opnieuw betegelen over het bestaande tegelwerk heen. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij het installatiewerk kan verzorgen. Er moet een toilet worden gemonteerd, een badkamerkast met wastafel en kraan en een douche. Ik koop deze spullen zelf in, de aansluitmaterialen niet. Ik ontvang graag uw offerte.

Appartement woonklaar renoveren

Ik heb een 2-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1982 van ongeveer 58 m², gelegen op de 3e verdieping in een complex zonder lift. Ik krijg daarvan op 10 mei de sleutel en wil de woning woonklaar laten renoveren. Er moet een niet-dragende muur worden verwijderd en de badkamer moet worden gesloopt. Ik wil leidingen in de vloer laten frezen ten behoeve van vloerverwarming. Er moet installatiewerk worden verzorgd voor de plaatsing van de keuken. Ook wil ik een verlaagd plafond met LED-verlichting door de hele woning. Op de wanden moet renovlies worden aangebracht. Ik wil een nieuwe badkamer met een hangend toilet en nieuwe tegels. Ook op enkele andere wanden in de woning wil ik tegelwerk. Er moeten kozijnen worden geschilderd en als afronding moet er laminaat worden gelegd. Ik wil na de overdracht een afspraak maken om de woning te bezoeken, zodat het werk ter plaatse kan worden ingemeten en besproken. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte met afzonderlijke posten voor de diverse onderdelen en materialen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Renovatie van een badkamer

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Er is daar een badkamer van 216 x 225 cm die wij willen renoveren en vergroten. Wij zullen zelf de oude badkamer verwijderen. Daarbij wordt ook een muur verwijderd. We willen de badkamer met 50 cm laten vergroten en daarvoor moet er een nieuwe muur van 220 cm breed worden geplaatst. Ook de vloer moet worden aangestort of geheel opnieuw worden gestort. In overleg met de vakman kunnen we bepalen of het oude tegelwerk kan blijven zitten. Wij hebben inmiddels tegels en sanitair gekocht, lijm en aansluitmiddelen kunnen door de vakman worden geleverd. Er is nu een bad/douche en we willen een aparte douche en bad in de vernieuwde badkamer. We kunnen vanaf 20 maart de ruimte met u bekijken en ontvangen dan graag uw advies en uw offerte. We zijn op zoek naar bedrijven die de totale klus kunnen uitvoeren, inclusief installatiewerk en elektra, zodat we daarvoor geen andere partijen hoeven te zoeken. Bij voorkeur laten we de klus voor half april afronden.

Badkamer betegelen en sanitair bevestigen

Wij willen in september 2017 onze badkamer laten renoveren. Ik zal zelf het bad verwijderen en een stukje tegelwerk achter het bad. Verder kan er vermoedelijk over de bestaande tegels heen betegeld worden. De vloer is 220 x 207 cm en daar willen we houtnerftegels op van 22,5 x 60 cm. Die tegels willen we ook tegen de achterwand van de inloopdouche en de achterwand van het hangend toilet. Op de wanden van 247 cm hoog en 875 cm breed willen we tegels van 30 x 60 cm. Rondom komt ook een strook van 875 x 65 cm met tegels van 15 x 15 cm. Er moet voor het creëren van een inloopdouche misschien een wandje worden gemaakt. Ons huidige staande toilet willen we vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moeten de aansluitingen worden aangepast. Er moet ook een extra stopcontact worden geplaatst. Divers sanitair en kranen moeten afgemonteerd worden. We nodigen bedrijven graag uit om de ruimte te beoordelen en onze wensen met ons te bespreken. We staan open voor uw advies. De materialen zullen wij zelf aanschaffen, behalve de noodzakelijke aansluitmaterialen voor het installatiewerk. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Tegelwerk en installatiewerk in de badkamer

In de badkamer dienen er 2 wanden betegeld te worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 12 m2. Daarnaast moet er een onderkast en een kolomkast in de badkamer bevestigd worden aan de wand.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten tegelen, een nieuwe douchecabine laten plaatsen (zonder bak) en ook nieuwe badkamer meubels plaatsen. Specifieke informatie: de vloer en wanden betegelen, de wanden zijn nu tot halverwege betegeld, nieuwe tegels tot aan het plafond aanbrengen. Hiervoor moeten oude tegels verwijderd worden, ook de douchecabine verwijderen. Een nieuwe douchecabine plaatsen. Het toilet kan behouden worden, dit is een staande pot. Wel een nieuwe wasbak met bijpassend meubel plaatsen. De badkamer ruimte is ongeveer 5 vierkante meter. Vervolgens graag op de begane grond de toiletruimte vernieuwen. Dit betreft nieuwe tegelwerk en een nieuwe wasbak, de toiletpot is nog in orde.

Tegelwerk en installatiewerk in de toilet

Ik wil mijn toiletruimte laten renoveren, hierbij te denken aan het volgende: - Tegelen (vloer + wand) over het huidige tegelwerk met tegels die ik in overleg wil laten leveren. - Toiletpot vervangen, deze is beschadigd aan de binnenkant. - Wastafel opnieuw plaatsen. Er zijn foto's beschikbaar.

Verbouwing op een particulier woonadres

Voor renovatiewerkzaamheden in mijn aangekochte woning in Rotterdam ben ik op zoek naar de juiste vakman. Het gaat om een klus van 4 a 5 dagen beginnend op 5 maart. De werkzaamheden bestaan uit sloopwerkzaamheden, elektra, loodgieter en CV installatiewerk; - Slopen van het vloer- en wandentegelwerk, dit is ongeveer 30 m2 vloertegels en 30 m2 wanden tegelwerk. - Slopen van een houten voorzetwand, afmeting: 600 cm x 250 cm. - Slopen van een stenen wand, 100 cm x 300 cm. - Slopen van een gipswand achter de trap, 100 cm x 200 cm. - Vervangen van 2 radiatoren, waarschijnlijk moet u de leidingen verleggen. - Extra groep aanleggen in de meterkast. - Aanleggen 3 stopcontacten op de begane grond op 30 cm hoog. - Vervangen van de huidige CV ketel. - Schuren van de trap, dit zijn ongeveer 22 treden die in een bocht lopen. - Afvoeren van het puin.