Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Den Bosch:

Badkamer vervangen

Ik wil een badkamer laten verbouwen, inclusief compleet slopen van de huidige badkamer, installatie van een toilet, douche en wastafel-double, plus het in zetten van 2 nieuwe ramen en aanpassen van de metsel werk om heen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, iets groter maken door een muurtje te verplaatsen. Ik wil een apart Ligbad en een aparte douche. Tevens toilet en wasbak.

Douchewand in badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten inbouwen in de badkamer

Nieuwe badkamer installeren

Mijn badkamer (210 x 168) moet vernieuwd worden. Wat kost het om deze te slopen & opnieuw te plaatsen als ik zelf alles koop? Betreft flat.

Badkamer en toilet deels vernieuwen

Ik wil mijn badkamer voor een deel vernieuwen: een nieuwe douchecabine zonder bak, wastafel, spiegel en tegels op de muur en vloer. De badkamer is 4 m2, ongeveer 2 x 2 meter. De radiator, de kraan van de douche en het toilet blijven behouden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Er staat in de badkamer een klein muurtje wat eventueel verwijderd moet worden. De materialen schaf ik zelf aan. Eventueel de andere toiletruimte de vloer en muren betegelen. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Het toilet en het fonteintje blijven behouden. Het zal ongeveer 1.10 x 1.50 meter zijn. Dit graag apart aanbieden.

Cabine monteren in de doucheruimte

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen

Installeren van een douchecabine

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Totale badkamerrenovatie

Ik wil dat de badkamer van 179 bij 300 bij 250 een make-over krijgt. Deze moet opnieuw betegeld worden, leidingen moeten verlegd worden waaronder elektriciteit en afvoer. Het puin dient ook afgevoerd te worden. Een nieuwe douchewand en wasbak moet geplaatst worden. Er moeten 2 radiatoren verwijderd worden. Ik wil een verlaagd plafond met led verlichting geplaatst hebben. Het gaat om een woning op de 7e verdieping van een flatgebouw.

Toilet en keukenwand renoveren

Mijn toilet moet gerenoveerd worden. Schroten eruit, betegelen van de wand (er zitten tegels achter de schroten waar eventueel overheen getegeld kan worden), nieuwe toiletpot (staand toilet), oude fontein eruit en een nieuw fonteintje erin. Alles mag qua leidingwerk op zijn plek blijven. Ook moet de vloer opnieuw betegeld worden. Het toilet heeft gedeeltelijk schuine wanden en is ongeveer 1 x 2 meter. Ik heb ook een keukenwand die ik eventueel opnieuw zou willen laten betegelen. De wand is ongeveer 5 m2. Er zitten nu oude tegels op de muur, waar misschien overheen getegeld kunnen worden.

Toilet verbouwen

Ik wil mijn toiletruimte graag laten renoveren. Het oude staande toilet laat ik daarbij graag vervangen door een inbouwtoilet en ik wil er ook een fonteintje laten plaatsen, dat is er nu nog niet. De huidige lambrisering laat ik graag verwijderen en de zijwanden wil ik laten stuken. Op de vloer en de ombouw van de inbouwunit wil ik tegelwerk. De hoofdkraan van de waterleiding moet ook worden verlegd, want deze zit nu in de toiletruimte. Ik wil de klus graag binnen ongeveer 2 maanden laten uitvoeren, het liefst op korte termijn. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Badkamermeubels plaatsen

Op dit moment heb ik 1 wasbak wat dus in zijn totaal vervangen moet worden door bovenstaande producten. Het is een betegelde gipswand van 7 cm. Graag ook advies of dit wel mogelijk is met deze muur. Anders breng ik de boel gewoon terug als het niet kan. Zie bijlage voor huidige situatie. De afvoer etc. zal dus ook aangepast moeten worden op 2 wasbakken. Alle benodigdheden graag zelf leveren om het monteren mogelijk te maken.

Verouderde badkamer vernieuwen

Ik heb een heel verouderde badkamer die allang toe is aan vervanging. De staande toiletpot lekt, er is schimmel en het folie van het plafond laat los. Het huis is van 1988 en zo ook de badkamer. Ik heb echter een beperkt budget. Kunt u met mij meedenken? Er is nu een ligbad met douche, een wastafelmeubel en toilet. Ik zou graag een niet te groot (hoek)bad en een (inloop)douche willen hebben. Het toilet moet een hangend toilet worden. Alle tegels en het plafond moeten ook vernieuwd worden. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Ik hou van modern en vierkant vormen. Ik heb al eens bij SaniDirect gekeken voor materialen.

Badkamermeubel laten vervangen

Wij willen graag het oude badmeubel laten verwijderen door jullie en er het nieuwe op laten zetten en aan laten sluiten, ook door jullie. Graag zo snel mogelijk. Ik krijg volgende week maandag het meubel binnen (24.04.2017).

Potenset onder bestaande douchebak plaatsen

Bij de verbouwing van onze badkamer een aantal jaren geleden heeft het klusbedrijf geen 4-potenset onder de douchebak geplaatst, waardoor deze nu doorzakt, de kitranden constant loslaten en er lekkage ontstaat. Wij willen dat er alsnog een potenset geplaatst wordt voor de stabiliteit van de douchebak. Hiervoor moet vooraan een rijtje tegels verwijderd worden om deze te plaatsen. Daarnaast randen opnieuw kitten en nieuwe tegels weer plaatsen (tegels zijn aanwezig).

Verbouwing in de badkamer

Het deel dat verbouwd wordt is ongeveer 1.40 bij 2 meter. Er staat een hoekbad en dat willen we vervangen door een inloopdouche.

Douchecabine vervangen

Douchecabine verwijderden en een nieuwe douchecabine plaatsen. Kan rechtstreeks op de tegelvloer, vierkante douchecabine met een draaideur en 90 bij 90 cm groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toilet met inbouwreservoir laten plaatsen

Ik wil graag een inbouwreservoir toilet plaatsen, voor een zwevend toilet. Afwerking / betegeling is niet nodig. Betreft nu een toilet met afvoer in de vloer.

Complete badkamerverbouwing

Verbouwing badkamer (circa 2 x 3 meter), met in ieder geval: nieuwe (inloop)douche, nieuwe wastafels (2 naast elkaar) en meubel en nieuwe betegeling vloer en wanden.

Douchecabine plaatsen

Ik heb interesse in een douchecabine maar ik kan hem zelf niet monteren als ik hem gekocht heb. Er hangt nu alleen een douchegordijn. De cabine moet op de tegels geplaatst worden. Wat zou dat kosten?

Badkamer renoveren

De badkamer wil ik laten renoveren.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 2,185 bij 2,2 meter. Graag willen we daarin een bad, douche, toilet en wastafel met evt design radiator. We willen alles uitbesteden van slopen tot plaatsen, inclusief al het tegelwerk. In de vloer willen we vloerverwarming. Het plafond schilderen we. De nieuwe materialen kunnen mee aangeboden worden. Uitvoering in het najaar of later in het jaar.

Nieuw zwevend toilet leveren en monteren

Een nieuwe zwevend toilet leveren en plaatsen

Kitranden van de douchebak herstellen

Mijn kitranden / voegen rond de douchebak lekken. Hierdoor druppelt er water door, wat dan op de benedenverdieping langs de muur af loopt. Ik heb al 2x de kitrand laten vervangen door een klusser, maar steeds gaat deze binnen een paar weken tot maanden toch weer kapot en het lekt weer. Ik zoek een vakman die een structurele oplossing kan bieden. Eventueel ook hulp nodig bij de vochtvlekken op de muur benedenverdieping waar dit water terecht gekomen is.