Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, bathroom renovation, badkamer opknappen of opnieuw aanleggen, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Den Bosch:

Kleine badkamer renoveren

Wij willen een kleine badkamer renoveren/vernieuwen zodat deze zal lijken op de badkamer van de foto die ik bijvoeg. De badkamer is 4 m2. Leidingwerk is eventueel nodig. Ik twijfel tussen een bad en inloopdouche.

Badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer vergroten van 5m2 naar 9m2. Wat moet hiervoor gebeuren: wand badkamer verlengen met een gips wand. Deze gips wand aan de slaapkamer wand compleet stucken. Badkamer geheel voorzien van tegels. +|-45 m2, verlaagd plafond met inbouwspots. Plaatsen van toilet (hangend) douche met inbouwkraan, bad en badmeubel. Al deze onderdelen zijn aanwezig in de badkamer alleen willen we de badkamer wat groter hebben. Voor meer Info kan ik een plattegrond doorsturen.

Toilet vernieuwen

Ik wil graag een inbouwtoilet met een wasbakje. De muur dient te worden gestuct. De vloer en wand moeten halfhoog betegeld worden, of afgewerkt met vochtwerende latex. Dan is er nog een wand (gips of hout) naar de trap, die open gebroken moet worden, zodat de toiletruimte wat groter wordt.

Douchebak vervangen

Een bestaande douchebak vervangen door een nieuwe van hetzelfde type en merk. Bestaande heeft een scheur. Douchebak en nieuwe afvoer/sifon reeds in bezit. Ik zoek iemand die de nieuwe kan plaatsen en de oude kan afvoeren. Het glazen wandje moet tijdelijk verwijderd en teruggeplaatst worden.

Aquanova douchewand plaatsen

Ik zou graag de 90 x 90 cm douchewand van Aqua Nova (rond met schuifdeuren) willen laten plaatsen. Geen voorwerk nodig. Materialen heb ik hier klaar staan.

Douchewand vervangen

Wij hebben een nieuwe douchewand gekocht. Wie kan deze plaatsen en de oude douchewand verwijderen en afvoeren?

Kwartronde badkamerdeur plaatsen

Ik heb in mijn badkamer een douchecabine met glazen deuren die in een kwart cirkel draaien; afmeting 90 x 90 cm. De ophanging is kapot en ik wil graag een nieuwe ombouw laten plaatsen op de bestaande douchebak. Bij de Praxis zag ik zo'n standaard systeem voor ruim 300 euro en als dat past vind ik dat prima. Ik wil me er zelf niet aan wagen, dus wie wil de oude ombouw verwijderen en de nieuwe plaatsen?

Badkamer vernieuwen

Ligbad plaatsen en de afvoer en waterleiding van het hangtoilet wat verleggen, hangtoilet plaatsen en vloer en wanden betegelen. De badkamer maat voering is 2.03 x 2.10 meter en hoogte is 2.45 meter.

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. Het gaat om het verwijderen van het bad, de douche/stortbak en deurkozijn in verband met een schuifdeur. Wens: inloopdouche met regendouche plaatsen in verband met handdouche. Vloerverwarming moet geplaatst worden dus ook een nieuwe vloer, minimaal sloopwerk en graag kunststofplaten in plaats van wandtegels. De badkamer is 2 bij 3 meter. We willen ook een kleine wastafel hebben.

Nieuwe douchecabine met bak plaatsen

We willen in de badkamer de douchecabine met bak laten vervangen. Indien mogelijk door een Aquavive halfrond (Praxis). Daarnaast willen we in de sauna de douchedeuren laten vervangen.

Toiletbeugels op vloer monteren

Ik zoek iemand die toiletbeugels op vloer kan komen monteren.

Whirpool Oceana Oregon repareren

Goedendag, Er is door de waterlek detectie een lekkage gevonden onder mijn Oceana Oregon Whirlpool. Wie kan dat verhelpen? Ik weet niet precies waar het lekt, maar het is waarschijnlijk dus onder de badkuip.

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer van een nieuw aangekochte woning laten verbouwen. De oppervlakte van de badkamer is 2.01 x 2.04 meter. Het oude interieur inclusief de tegels moeten er uit en hier moeten een Inloopdouche en wastafel voor in de plaats komen. verder moeten de wanden en de vloer opnieuw betegeld worden. Aankoop van materialen graag in overleg met de vakman. In maart kan er met de klus gestart worden.

Badkamer installeren

Vanwege lekkage in de oude badkamer (die nu 21 jaar oud is), willen we de badkamer vervangen. Het is een ruimte van 2,2 bij 3,2 m2 op de eerste verdieping en het betreft het weghalen oude badkamer en daarnaast plaatsen nieuwe badkamer: stucwerk, nalopen en verleggen leidingwerk, tegelwerk wand en vloer, plaatsen bad, muurtje voor douche, toilet, wasbak meubel, radiator, licht en plafond.

Douche plaatsen

Onze huidige douche/stoomcabine (gesloten) is stuk. We willen deze vervangen voor een andere douche. Daar er achter de cabine niet is betegeld zoeken we een oplossing met douchewand. In de Praxis staat een Hybrid douche oplossing. Zie bijgevoegd document. (deze staat niet op de site van de praxis maar dus wel in de winkel. Wij willen deze laten plaatsen op een hoge bak met een losse douchegarnituur (ook van de Praxis).

Badkamer vervangen

Ik wil een badkamer laten verbouwen, inclusief compleet slopen van de huidige badkamer, installatie van een toilet, douche en wastafel-double, plus het in zetten van 2 nieuwe ramen en aanpassen van de metsel werk om heen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, iets groter maken door een muurtje te verplaatsen. Ik wil een apart Ligbad en een aparte douche. Tevens toilet en wasbak.

Douchewand in badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchewand laten inbouwen in de badkamer

Nieuwe badkamer installeren

Mijn badkamer (210 x 168) moet vernieuwd worden. Wat kost het om deze te slopen & opnieuw te plaatsen als ik zelf alles koop? Betreft flat.

Badkamer en toilet deels vernieuwen

Ik wil mijn badkamer voor een deel vernieuwen: een nieuwe douchecabine zonder bak, wastafel, spiegel en tegels op de muur en vloer. De badkamer is 4 m2, ongeveer 2 x 2 meter. De radiator, de kraan van de douche en het toilet blijven behouden. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Er staat in de badkamer een klein muurtje wat eventueel verwijderd moet worden. De materialen schaf ik zelf aan. Eventueel de andere toiletruimte de vloer en muren betegelen. Tegels op de wanden tot aan het plafond, ongeveer 2.50 meter hoogte. Het toilet en het fonteintje blijven behouden. Het zal ongeveer 1.10 x 1.50 meter zijn. Dit graag apart aanbieden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Totale badkamerrenovatie

Ik wil dat de badkamer van 179 bij 300 bij 250 een make-over krijgt. Deze moet opnieuw betegeld worden, leidingen moeten verlegd worden waaronder elektriciteit en afvoer. Het puin dient ook afgevoerd te worden. Een nieuwe douchewand en wasbak moet geplaatst worden. Er moeten 2 radiatoren verwijderd worden. Ik wil een verlaagd plafond met led verlichting geplaatst hebben. Het gaat om een woning op de 7e verdieping van een flatgebouw.

Toilet en keukenwand renoveren

Mijn toilet moet gerenoveerd worden. Schroten eruit, betegelen van de wand (er zitten tegels achter de schroten waar eventueel overheen getegeld kan worden), nieuwe toiletpot (staand toilet), oude fontein eruit en een nieuw fonteintje erin. Alles mag qua leidingwerk op zijn plek blijven. Ook moet de vloer opnieuw betegeld worden. Het toilet heeft gedeeltelijk schuine wanden en is ongeveer 1 x 2 meter. Ik heb ook een keukenwand die ik eventueel opnieuw zou willen laten betegelen. De wand is ongeveer 5 m2. Er zitten nu oude tegels op de muur, waar misschien overheen getegeld kunnen worden.

Toilet verbouwen

Ik wil mijn toiletruimte graag laten renoveren. Het oude staande toilet laat ik daarbij graag vervangen door een inbouwtoilet en ik wil er ook een fonteintje laten plaatsen, dat is er nu nog niet. De huidige lambrisering laat ik graag verwijderen en de zijwanden wil ik laten stuken. Op de vloer en de ombouw van de inbouwunit wil ik tegelwerk. De hoofdkraan van de waterleiding moet ook worden verlegd, want deze zit nu in de toiletruimte. Ik wil de klus graag binnen ongeveer 2 maanden laten uitvoeren, het liefst op korte termijn. Ik ontvang graag uw prijsopgave.