Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Den Bosch:

Renovatie van badkamer

Bij deze wat foto's, een plattegrond en een nadere toelichting omtrent onze badkamer renovatie. Wij willen dus onze badkamer voorzien van een nieuw meubel, sanitair en tegels. Onze badkamer is 2.85 bij 2.08 en 2.44 hoog. Nieuwe spullen die er inkomen zijn: douche, bad, meubel, wc, radiator en tegels. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde dus er hoeft weinig qua leidingwerk gedaan te worden, zie foto's. Wel willen we een lagere douchebak dus de afvoer moet aangepast worden. Ik ben zelf van plan om de badkamer te slopen, dus ik lever hem kaal op. Dus voor jullie alleen installatie en tegelwerk zover ik nu kan inzien.

Badkamer opknappen

Wij hebben net een huis gekocht waarvan de sleuteloverdracht al is gepasseerd. Het stucwerk in de badkamer is slecht gezet en laat los. Daarnaast is er een kraan losgekomen. Graag zouden we de badkamer dus op een paar punten laten opknappen zoals het plafond stucen, tegels zetten op de wanden en de kranen vervangen. Eventueel daarnaast nog ook nog tegels zetten op het toilet beneden. Graag voor eind juli 2020 opleveren ivm bevalling.

Glazen douchedeur inmeten leveren en plaatsen

Ik wil een glazen douchedeur. Ik heb een hoek douche en de bevestigings muren waar de deur op bevestigd moet worden staan onder 45 graden. Deze zou ik graag in laten meten. Zodat de deur op maat gemaakt kan worden. Graag een offerte voor inmeten en leveren glazen deur.

Aanleg badkamer en keuken

Op de benedenverdieping van mijn huis wil ik een studio creëren met eigen keuken en badkamer. Hiervoor moeten er leidingen (stroom, water, afvoer) verlegd worden, muren verplaatst/geplaatst. Muren en vloeren zijn van beton. Keuken en badkamer worden zelf ingekocht evt. inclusief montage.

Kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond)

Verwijderen douchecabine en vervangen door eenvoudige inloopdouche met kleine wand. betegelen vloer (grondoppervlak 1.5 bij 1.5m (antislip)) en wanden en aanbrengen wandsteunen, nieuwe douche en glijstang en klapstoeltje. Locatie begane grond appartement in centrum Den Bosch. Urgent i.v.m. thuis revalidatie na ongeval

Plaatsen van toilet

Mijn toilet is stuk, ik ga een nieuwe kopen, ik moet hulp hebben bij het plaatsen van dit toilet.

Herstelwerk badkamertegels

Door vermoedelijk slecht kitwerk (badkamer van circa 4 jaar oud) is er vocht onder de vloertegels in de badkamer gekomen en zijn ook de voegen losgelaten. Ondertussen heeft hier een noodreparatie plaatsgevonden, maar de vloer- en wandtegels dienen nog vervangen te worden. Bovendien is er sprake van schimmelvorming en zal het kitwerk moeten worden hersteld. Het gaat om het douchegedeelte. Dit is 1,5 bij 1,5 meter. Graag laten we dit herstellen door een professional/ vakman.

Badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen

Graag wil ik mijn bestaande badkamer, gedateerd, vervangen. Het gaat om een vlakspoeltoilet, douchecabine, wasbak en kraan, spiegel, de douche kraan kraan en standaard. er hoeft niets verplaatst te worden. De tegels en het materiaal heb ik al. De badkamer is 2.30 x 2.40 m. Electra is aanwezig. Douchebak is 80 cm bij 80 cm. Wellicht moet er iets aangepast worden aan de leiding. Graag ook afvoeren oud materiaal, indien mogelijk ook tegelzetten erbij. De wasmachine en radiator blijven staan. Mijn vraag: wat is de volgorde? En hoelang gaat dit duren? Als ik heb gekozen wil ik eerst dat de loodgieter even komt kijken. Graag een secure vakman.

Badkamerventilator plaatsen

In de badkamer zit wel een ventilatiebuis recht door schuine dak, maar zonder afzuigventilator. Ik wil deze graag laten plaatsen

Douche wand plaatsen

Hierbij wil ik graag een offerte voor het plaatsen en bevestigen van een glazen douchewand, afmeting 120 cm.

Staand toilet vervangen inclusief waterreservoir

Het betreft het vervangen van een staand toilet, inclusief het waterreservoir. De oude toilet moet afgevoerd worden.

Voegen en kitwerk in de douchecabine repareren/vervangen

We willen graag voegwerk en kitwerk in onze douchecabine laten repareren. Een deel van de voegen is zeker niet goed en we hebben ook wat lekkage. Daarom willen we nu alle voegen en het kitwerk van de hele douchecabine weer in orde maken.

Douche zijwand

Ik wil graag een douche zijwand plaatsen met breedte 90 cm. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Vervangen douchcabine

Wij willen graag onze douchecabine vervangen door gemetselde muurtjes. Dit betekend dat de huidige cabine verwijderd moet worden en de bak, vervolgens zal de vloer opnieuw betegeld moeten worden en moeten er twee kleine muurtjes van ongeveer 90 cm per stuk worden gerealiseerd tot de muur. Deze muurtjes dienen weer betegeld te worden.

Opnieuw voegen bij mozaiektegels douche

Ik zou graag nieuwe voegen willen in de douchecabine. In ieder geval de voegen bij het mozaiekdeel, evt ook de rest ivm kleurverschil. En dan alles opnieuw kitten. Ik heb fotos en een tekening gemaakt, in de hoop dat dat duidelijk is... Graag offertes hiervoor. Ik begrijp dat het opnieuw voegen bij zon kleine tegeltjes niet makkelijk zal zijn, maar moet wel kunnen denk ik ? Er mogen er geen kapot gaan, aangezien ik ze niet meer heb en ze niet meer te koop zijn denk ik.

Dumaplast wandpanelen in douche installeren

Ik wil graag dumaplast wandpanelen in mijn doucheruimte laten installeren, douche demonteren en weer hermonteren na het plaatsen van de panelen.

Badkamer kleine renovatie

Het gaat om het vervangen van een douchedeur en zijwand, vervangen van huidige douche door regendouche en kit vervangen.

Badkamer betegelen

In mijn gastenverblijf wordt nu een badkamer gemaakt. Een wand van 5 m2 Een wand van 4 m2 Een wand van 2.5 m2 Een vloer van 5,5 m2 Tegels , lijm en voeg haal ik zelf ( mits tegelzetter kan dit tegen inkoopspeijs kopen)

Kitranden vervangen bad met badpaneel

Er blijft water onder mijn bad staan. De kitranden zijn niet goed meer. Ik wil de kitranden laten vervangen. En het water onder mijn bad weghalen/vloer reinigen. Zie foto’s van wat voor bad het betreft.

Granieten douchebak verwijderen

Ik wil de granieten vloer van mijn badkamer laten verwijderen: de badkamer is 2 x 1.11 meter. De douchebak heeft een opstaande granieten randje. Het hoeft niet afgevoerd te worden.

Douchedeur verstelbaar monteren

Ik wil een verstelbare douchedeur van de praxis laten monteren.

Vervangen toiletpot met stortbak

Graag de toiletpot en stortbak vervangen door nieuwe. Ik heb al een bestelling gedaan bij de Praxis in Den Bosch en ze zullen in de loop van de week of volgende week geleverd worden op de vestiging. Kunt u voor mij de pot en de stortbak bij de vestiging ophalen? En kunt u binnen nu en enkele weken de pot en stortbak voor mij vervangen? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Koof badkamer reparatie

De liggende tegel in badkamer van de koof waar de kraan bevestigd is moet vervangen worden omdat hij lekt. Ook moeten de randen opnieuw gekit worden in de douchecel.

Toilet vervangen

Ik wil graag mijn huidige oude toilet (keramiek) en reservoir (kunststof) vervangen door een nieuwe. Het gaat om een staand toilet.

Douchepaneel repareren

Van mijn paneel is zeer waarschijnlijk de thermostaat kapot. Tevens blijft er steeds water uitdruppelen tot soms wel een halve emmer per dag. Komt mogelijk door de thermostaat. Een thermostaat is in mijn bezit.