Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inloopdouche vervangen door douchebak:

Inloopdouche vervangen door douchebak

Ik heb in de badkamer momenteel een inloopdouche met een verzonken douchegoot en glazen wanden die rechtstreeks op de tegelvloer zijn geplaatst. Daaronder zit een houten ondervloer constructie. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil een douchebak van 90 x 90 cm met lage instap kopen en die daar laten plaatsen en aansluiten op de afvoer. De constructie van de vloer moet daarbij gecontroleerd worden en indien nodig worden aangepast. Ik denk dat de huidige glazen wand en deur hergebruikt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inloopdouche vervangen door douchebak uit heel Nederland:

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)

Bad en douchebak vervangen

Ik wil graag het huidige bad (160 x 70 cm) vervangen door een iets groter bad (180 x 60 cm), daarnaast wil ik de huidige douchebak verwijderen en een inloopdouche daar voor in de plaats maken. Ook een nieuw bad meubel en de oude radiator vervangen door een nieuwe radiator. Ik wil graag een designradiator. Aanvang van de werkzaamheden graag 1 december 2017.

Badkamer- en toiletrenovatie

De badkamer is 2.50 bij 1.50 en 2.48 meter hoog. Het toilet is 1.50 bij 1 en 2.48 meter hoog. Het sanitair en de tegels, wand en vloer, dienen te worden verwijderd. De indeling blijft gelijk In de badkamer zal er een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator geplaatst moeten worden. In het toilet zal het staande toilet moeten worden vervangen door een zwevend toilet en een fonteintje geplaatst. In beide ruimtes dienen de wanden en de vloeren betegeld te worden.

Renovatie badkamer

Wij willen in onze badkamer het bad vervangen door een inloopdouche. Wij willen waarschijnlijk ook alle tegels verangen en tot aan het plafond doortegen.

Badkamer renoveren

Wij hebben een badkamer van ongeveer 2 x 3 meter die geheel betegeld is. Omdat we op leeftijd zijn, willen we de badkamer wijzigen. We willen het ligbad laten verwijderen en op die plek een goede en veilige inloopdouche laten maken. Er is verder een toilet en een wastafel. Ik weet niet of die iets verplaatst moeten gaan worden. Het tegelwerk is 10 jaar oud en we moeten bespreken of dat vervangen moet worden. Ik wil een afspraak maken om onze wensen te bespreken en alles te laten inmeten. Wij staan open voor uw advies en ontvangen graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Opbouw op aanbouw maken

Op de bestaande aanbouw van de woning een opbouw laten maken van ongeveer 3 bij 3 meter. Doel van de opbouw: badkamer die grenst aan de slaapkamer en vanuit daar betreden kan worden. De opbouw voorzien van dakpannen dak met 2 Velux ramen. Het raam van de slaapkamer kan op kop zijn kant worden hergebruikt. De CV bevind zich in de aanbouw beneden vlak onder de opbouw. Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor wc, bad, wastafel, inloopdouche en wc. Verder wil ik graag de mogelijkheid weten om de lichtkoepel in het platte dak van nu te vervangen door een doorzichtig vloerpaneel van mat glas. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Ligbad vervangen door inloopdouche

In de badkamer bevindt zich nu een ligbad dat vervangen dient te worden voor een inloopdouche. Ik heb nog niks aangeschaft.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Badkamer opnieuw kitten

Badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamer meubel, met houten blad voorzien van 2 wasbakken kitten. Op de kitrand bij de wasbakken zit schimmel. De kitranden zijn 8 jaar oud en moeten wellicht uit preventie vervangen worden.

Badkamer renoveren

Gehele badkamer renoveren leidingen verleggen, CV vervangen achteraf, dakraam Velux combi single 134 x 232 cm zetten, eerst willen we de Velux laten plaatsen liefst zo snel mogelijk. En volledig betegelen, en muurtje aan inloopdouche, badkamer spullen, Velux hebben we al in ons bezit.

Partners

Partners van Casius