Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Breda of directe omgeving.

2352 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Breda:

Badkamer en twee toiletten renoveren

Oude badkamer en 2 toiletten verwijderen,een muur i.p.v. een deur (tussen de slaapkamer en de badkamer ) - Het verwijderen en afvoeren van het bad ,de douche,de wastafelsde ,radiator en de deur inclusief kozijn - Het dichtzetten van de deuropening en Het stuccen van de deuropening - Het aan-omleggen van de waterleiding,de riolering en de cv leiding - Het aanbrengen van wandtegels en vloertegels - Het aanbrengen van een draingoot - Het inwassen van de tegels - Het kitten van de badkamer - Het monteren van twee wastafels en een glazen wand - Het monteren van een douchemengkraan en een design radiator 2 Staand toiletten vervangen door hangtoiletten! - Het verwijderen en afvoeren van de wandtegels en het sanitair - Het monteren van een inbouwreservoir - Het aanbrengen van wandtegels ± 160 cm hoog en vloertegels - Het monteren van de fontein en de fonteinkraan

Badkamermeubel met spiegelkast monteren

Wij hebben een badkamermeubel besteld met een spiegelkast. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Hij is 60 centimeter breed, 2 lades inclusief wasbak. Onze huidige kraan willen we behouden. Ik zoek iemand die dit kan monteren en huidige wastafel kan demonteren. Kastjes zetten wij zelf in elkaar. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Douchedeuren en douchebak plaatsen

Wij willen een vakman inhuren voor het verwijderen van douchedeuren en een kleine opstaande rand. Daarna moet de vakman twee douchedeuren plaatsen en een douchebak (Fusion) plaatsen. de klus in inclusief het passend maken van de sifon (van 30 x 10 centimeter naar 20 x 20 centimeter).

Douchecabine vakkundig plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen door een vakman. Afmeting 90 x 90 cm.

Sanitana toilet repareren

In het waterreservoir is er een lekkage met de doorvoer naar het toilet, met andere woorden het water blijft stromen.

Montageklussen in badkamer

Ik wil graag een badmeubel, spiegelkast en douchecabine laten monteren en aansluiten. Ik heb alle materialen al in huis. Geen voorwerk nodig. Wat zou dit gaan kosten?

Badkamer renoveren

Nieuwe badkamer aanleggen. Nieuwe tegels aanleggen. Badkamer is 3 bij 4 meter. Dus tegels toilet douch en een wasbak aanleggen en nieuwe tegels plaatsen

Get Wet by Sealskin badwand monteren

Ik wil een badwand laten monteren. Het gaat om model Get Wet by Sealskin van 140 x 70 cm. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Ik zal de badwand zelf aanschaffen.

Badkamer renoveren

Renoveren badkamer

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine, bestaande uit twee deuren, laten monteren. Het gaat om een cabine uit de serie I Am van Sealskin.

Nieuw toilet installeren

Ik wil graag een nieuw toilet laten installeren.

Opknappen van de badkamer

Ik wil een (inbouw) bad laten plaatsen met badwand en een nieuw badkamermeubel. Ook wil ik nieuwe badkamertegels laten leggen met in totaal een oppervlak van 110 bij 168 cm. Het bad moet komen op de plek waar nu de douche zit. Badkamermeubel heeft een wastafel, onderkast en spiegelkast. Oude wastafel verwijderen. Op dit moment is de vloer ook betegeld, ik denk dat de nieuwe tegels hier overheen kunnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vrijstaand bubbelbad plaatsen

Het vrijstaande bubbelbad willen wij eventueel laten vervangen. De aansluitingen zijn allemaal aanwezig.

Inloopdouche vervangen door douchebak

Ik heb in de badkamer momenteel een inloopdouche met een verzonken douchegoot en glazen wanden die rechtstreeks op de tegelvloer zijn geplaatst. Daaronder zit een houten ondervloer constructie. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil een douchebak van 90 x 90 cm met lage instap kopen en die daar laten plaatsen en aansluiten op de afvoer. De constructie van de vloer moet daarbij gecontroleerd worden en indien nodig worden aangepast. Ik denk dat de huidige glazen wand en deur hergebruikt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave.

Badkamer verbouwen en tegelen

Wij willen graag onze badkamer renoveren. De badkamer is 2,50 x 2,10 meter. In de badkamer moet het volgende gebeuren: vloertegels 60 x 60 cm leggen, wand tegels plaatsen 60 x 30 cm, bad plaatsen, douche wand plaatsen, leidingen verleggen, klein elektra, wasmeubel plaatsen, radiator ophangen. Graag materiaal- en arbeidskosten apart offereren.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 6 m² verbouwen. De badkamer is 220 cm hoog. Alles moet eruit worden gesloopt, leidingen moeten worden ingefreesd en leidingen worden aangepast. Wij kopen alle materialen zelf in, m.u.v. installatiemateriaal en lijm en voegmiddel. We ontvangen graag uw offerte.

Glazen Balmani douchewanden plaatsen

Op 9 oktober worden 2 Balmani glaspanelen bij mij afgeleverd. Ik wil die hier graag laten monteren. Het gaat om een douchewand van 96 x 200 cm en een hoekstuk van 33 x 200 cm. Ze moeten worden bevestigd met muurprofielen, een steunarm en schroeven in een holle wand. De onderzijde moet worden afgekit. Ik laat de schroeven en kit graag leveren door de vakman. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Plaatsen van een douchecabine

Het gaat om het plaatsen van een douchecabine van 120 x 90 in een rechte hoek in de badkamer, op de badkamervloer.

Badkamer renoveren

Het renoveren van een badkamer. Tegelen, bad, wc, wasbak en verwarming plaatsen. Badkamer is 2. 00mx2. 20 mx 2. 50m. De materialen heb ik al in bezit.

Lino hoekinstap douche monteren

De badkamer is opnieuw betegeld en ik vroeg mij af hoeveel het zou kosten om een Lino hoekinstapdouche van Bruynzeel te monteren. De douchedeuren zijn volgens de gegevens 90 bij 90 cm.

Balkon dichtmaken en bij de badkamer betrekken

Balkon van 1m bij 2m bij de badkamer betrekken. Met een raam erin.

Trafo en plafondplaten vervangen in badkamer

Ik wil graag een trafo laten vervangen en de plafondplaten (systeemplafond) in de badkamer. Badkamer is vrij klein, ik schat 7m2 vervangende plafondplaten niet aanwezig. Zou deze of volgende week kunnen via email bieden aub

Badkamer installeren

Wij hebben zsm een badkamer installateur nodig op zeer korte termijn. Onze aannemer van werkspot heeft het ontzettend verprutst en is er vandoor... het gaat in totaal qua tegeloppervlakte om circa 60 m2, dit is inclusief toilet beneden.

Inloop douche maken en bad verwijderen

Ik wil graag een inloopdouche laten maken en aansluiten op afvoer. Het komt op de plek waar een bad zat. Het bad mag eruit gehaald worden. Het leidingwerk zal wellicht wat aangepast moeten worden. Naar schatting zal de inloopdouche 1.20 meter worden. Wij hebben nog geen materiaal gaarne vooraf bepraten. Er kan altijd iemand komen kijken voordat er een offerte opgemaakt wordt.

Glazen douchewand laten plaatsen

Ik wil graag een glazen wandafscheiding kopen en deze laten monteren. Zal een wand worden van ongeveer 90 cm breed en 2 m hoog. Wand en vloer zijn betegeld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.