Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel, kraan en wastafel plaatsen:

Badkamermeubel, kraan en wastafel plaatsen

Ik wil een badkamermeubel laten plaatsen. Tevens een nieuwe wasbak met kraan en die ook aansluiten.
Onze klant uit Boekel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel, kraan en wastafel plaatsen uit heel Nederland:

Casco badkamer vloeren tegelen, wanden met beton cire en sanitair plaatsen

Wij willen onze casco badkamer laten betegelen (vloer van 7 m2 ( 3 bij 3 m)) en de wanden (2.60 m hoog) met beton cire laten doen. Ook moet het sanitair geplaatst worden (Toilet, douche en douchewand, badkamermeubel en kraan). Waar de douche komt is geen afschot gestort, dit moet ook geregeld worden.

Badkamermeubel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van de huidige wastafel met spiegel en het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, inclusief aansluiten van de kraan en de verlichting. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer meubel

In een aanleunwoning zit een nieuwe badkamer, enkele wasbak de- monteren en het volgende plaatsen volgens bijlage. Badkamermeubel Savena 80 cm breed. Wastafel met platte Viega afvoer monteren, onderkast, spiegelkast, verlichting, kolomkast en de bestaande kraan monteren en aansluiten.

Bad- en wastafelmeubel vervangen op zelfde plek

Wij willen een klein bad 165x69,5 vervangen door bad 180x90 met doucheschermen 90 en 100 cm breed. Zo mogelijk duobad met whirlpool. Bestaande kraan, vloer- en wandtegels behouden. Badkamermeubel vervangen, ook op zelfde plek. Mechanische ventilatie aanbrengen. Elektriciteitsleiding aanwezig. Evt opnieuw voegen wandtegels.

Badkamermeubel ophangen en kitten, kraan en afvoer aansluiten

Ik wil een badkamermeubel laten ophangen en kitten, kraan en afvoer aansluiten.

Badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen

Graag laat ik mijn nieuwe badkamer verbouwen. Gedetailleerde omschrijving: Badkamer van ongeveer 3,7 m x 2,4 m x 2,6 m (bxlxh) die aan vernieuwing toe is. Bevat douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De kluspunten: - Muren zijn betegeld. Strippen en tot circa 1.40 opnieuw betegelen. 1 muur van 3.70 m x 2.60 m en dat 2 keer en 1 muur van 2.40 m bij 2.60 m en dat 1 keer. Graag de tegels afvoeren. - Leidingwerk: in de badkamervloer moet een sleuf worden ingefreesd voor de aansluiting van een staande kraan voor een losstaand bad. Dit gaat om een sleuf van ongeveer 1.20 m. - Vloer: Strippen en opnieuw betegelen. Deze is 3,7 m x 2,4 m. - Radiator: vervangen door designradiator. - Installeren losstaand bad met vrijstaande kraan en aanleggen afvoer. Er is geen huidig bad die eerst gesloopt moet worden. - Installeren van badkamermeubel/wastafel/spiegel/kraan. Er zijn nu 2 wastafels, deze verwijderen en afvoeren. Bij de wastafels zit een een extra muurtje, dit extra muurtje mag weg. Graag een prijsopgave.

Badkamermeubel plaatsen

3 Wastafels vervangen door badkamermeubel. Bij praxis gekocht. De huidige kraan overzetten. Glasdeur van 1 meter breed plaatsen.

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen van badkamermeubel Napoli van Praxis. Ondermeubel,wastafel,spiegel,verlichting en kraan Verwijderen van bestaand hetgeen makkelijk zal gaan. Ik ben zelf in staat om assistentie te verlenen

Badmeubel en kraan instaleren

Één badkamermeubel ophangen van een meter ongeveer, een kraan installeren en de waskom installeren. Er zal een steenboor gebruikt moeten. Het gaat om een nieuwbouw woning dus de badkamer zal klaar zijn om meteen aan de slag te gaan.

Badkamermeubel plaatsen

Ik heb een badkamermeubel gekocht wat begin november geleverd wordt en daarna geplaatst moet gaan worden. Ik zou graag een prijsindicatie willen weten wat het plaatsen mij gaat kosten. De bestaande wastafel moet worden vervangen door een meubel van 1.20 m breed, bestaande uit 2 ladekasten van 45 en 75 cm breed. Een solid surface blad waarop een opbouwwastafel en kraan geplaatst gaan worden. Daarnaast ook nog een spiegelpaneel met verlichting. Er hangt nu alleen een wastafel, deze moet weg en afgevoerd.

Partners

Partners van Casius