Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Best te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Best heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Best u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Best of directe omgeving.

202 klanten uit Best bevelen een bij Casius in Best aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Best bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer uitbouwen en verbouwen, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, het renoveren van een toilet en badkamer, badkamer verbouwing, renoveren van badkamer, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Best staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Best:

Badkamer en toiletten in huis

Ik wil het toilet en de badkamer in mijn huis opwaarderen. Ik wil de wc in het toilet op de eerste verdieping veranderen. Ik wil de toilet in de badkamer op de tweede verdieping veranderen. Ik wil de douchecabine in de badkamer op de tweede verdieping veranderen. Het oude materiaal graag verwijderen en afvoeren. Afmetingen zijn niet bekend.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen

In bestaande badkamer met glazen douchewand een aansluitende deur van 2000 x 620 inmeten en plaatsen. Lastig punt hierbij kan zijn het kozijn van de badkamerdeur. We willen opties en prijzen bespreken. Zie foto.

Een douchecabine repareren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn nieuwe douchecabine kan repareren. Momenteel sluit de deur niet goed en ontstaat er lekkage bij de hoeken van de cabine.

Badkamer opnieuw aankleden

Nieuwe inloopdouche dient geplaatst te worden ,nieuw wastafelmeubel met kraan +spiegelkast+kolomkast dienen geplaatst te worden. Design radiator (elektrische) dient geplaatst te worden. Oud materiaal dient verwijderd te worden en afgevoerd.

Badkamer verbouwen/vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen/ vernieuwen. Momenteel zit er in de badkamer een bad, douche, wastafel maar geen toilet. Ruimte is hier wel voor (1.99 x 2.78 meter) maar waarschijnlijk geen afvoer.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouw. Afmetingen 2. 30 bij 2. 20. In de badkamer: inloopdouche, inbouwtoilet, dubbele wastafel. Tegelvloer grijs 60 x 60 en wandtegels wit 30 x 60

Binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen

Ik wil het binnenwerk van een Oliver inbouwtoilet vervangen. Het toilet blijft doorlopen.

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Badkamer wanden en vloer betegelen en plafond stuken

In de badkamer van 187 x 166 cm de wanden en de vloer betegelen. Ook het plafond stuken. De vloer- en wandtegels zijn 60 x 60 cm. In een wand zit een rond kozijn van ongeveer 50 cm doorsnede. Een drain in de vloer zetten, een van 80 cm. Slopen en later inrichting plaatsen en aansluiten doe ik zelf. Vooraf het werk bekijken en doorspreken wordt op prijs gesteld. Planning is in de week van 28 augustus 2017.

Gehard veiligheidsglas van de stoomcabine vervangen

Wij hebben een stoomcabine van het merk Sanitary Ware Expert, waarvan 1 van de vaste wanden van gehard veiligheidsglas is gesprongen. Het gaat om een rechte achterwand, niet om gebogen glas. Wij laten dit graag zo snel mogelijk repareren, omdat we nu niet meer kunnen douchen. Er is ook een probleem met de ventilator, ozonsensor en een lamp, maar het vervangen van het glas heeft onze prioriteit.

Verbouwen van een badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2.72 x 2.00 meter. Er moet een inloopdouche, dubbele wasbak en hangtoilet in. De badkamer halen we zelf leeg, inclusief het tegelwerk. Het nieuwe tegelwerk op de wanden tot aan het plafond. De materialen graag mee aanbieden. Kunt u een voorstel doen?

Badkamer laten verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil graag een inloopdouche en tegelwerk. Er zullen ook wat leidingen verplaatst en afgesloten moeten worden. Er zit nu een douche en een bad. Ik heb een badkamer meubel, deze wil ik graag laten hergebruiken. De badkamer is ongeveer 6.50-7 m2. Er zal een deel van het tegelwerk gesloopt moeten worden.

Badkamer laten verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 1.90 bij 2.80 meter met een 0.70 meter raam over bijna de volle breedte van 2.80 meter. In de badkamer komt een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel en een toilet. Het sloopwerk doen we zelf. Er zal ook betegeld moeten worden. het sanitair hebben we, de tegels nog niet. Er zit nu geen toilet in de badkamer, maar er zou wel een voorbereiding zitten voor een toilet. Er zit een pijp van 75 mm, voor een toilet is 110 mm nodig.

Badkamer vernieuwen

Mijn badkamer is al 18 jaar oud en wil ik nu graag laten vernieuwen. Het gaat om een ruimte van 208 x 329 cm, 243 cm hoog. Ik wil graag nieuw tegelwerk op de wanden en de vloer, een inloopdouche, een hangtoilet en een badkamermeubel met geïntegreerde wasbak. Er is nu een staand toilet, dus er moeten ook aansluitingen worden gewijzigd. De wanden moeten tot aan het plafond worden betegeld. Ik maak graag een afspraak om de ruimte te laten beoordelen en de materiaalkeuze te bespreken. Er mag ook een aanbieding voor de levering van de materialen worden gedaan. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Voegen en kitranden douchecabine vervangen

Ik wil graag de voegen en de kitranden van onze douchecabine vervangen. Wellicht is dit maar voor een deel van de cabine nodig. Het zal iets van 3 m2 aan wand zijn met een standaard maat tegels. Vooral aan de onderkant zijn de voegen wat zwart gevonden.

Lekkage badkamer repareren en opnieuw betegelen

Deel tegelvloer vervangen, kit verwijderen, s-koppeling waterdicht maken, opnieuw voegen en kitten. Gedetailleerd rapport aanwezig. Geen verzekering.

Staand toilet vervangen naar hangend toilet

Een staand toilet vervangen voor een hangend toilet.

Stoomcabine repareren

Onze stoomcabine functioneert niet goed. Het licht, de blower en het ozonreinigingssysteem zijn kapot. Het betreft een VIP's vw-302.

Renovatie of uitbreiding van de badkamer

Wij willen graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor de badkamer te bespreken. De badkamer is op dit moment ongeveer 8 m2 en deze willen wij of renoveren of vergroten. Bij het renoveren zal de indeling hetzelfde blijven en het sanitair en tegelwerk vernieuwd worden. Bij het vergroten zal er een stuk van de slaapkamer bijgevoegd gaan worden en zullen de leidingen, afvoer en elektra aangepast moeten worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag in plaats van een douchegordijn een douchecabine in de badkamer. De afmetingen zijn 80x90x185. Graag eerst komen kijken zodat ik weet welke douchecabine ik moet aanschaffen. Graag telefonisch contact opnemen, mail werkt niet altijd goed.

Repareren tegelwerk en kitwerk

Na aankoop van onze nieuwe woning (5 weken geleden) blijkt dat beide badkamers een serieus vochtprobleem hebben. Op de eerste etage stroomt het water via kieren in de aanhechting tussen vloer en muur naar de benedenverdieping. In de badkamer op de begane grond is sprake van vocht in de aangrenzende gangmuur. Zoeken een vakman voor het herstellen van kitwerk en tegelwerk. Installateur heeft al vast gesteld dat tegelwerk niet goed is uitgevoerd.

Toiletrenovatie

Renovatie van een toilet: Muren tegelen tot aan plafond +/- 8 m2. Vloer tegelen 1.2 m2. Afvoer toilet verplaatsen en geschikt maken voor hangend toilet. Aanbrengen van een simpel hoekfonteinje inclusief kraan. Plaatsen van een hangend toilet. Voorkeur bestaat om tegels/sierstrip/inbouwreservoir + toilet en fonteintje zelf aan te schaffen.

Vrijhangend toilet en tegelwerk plaatsen

In toilet 138x97 cm, nieuwe tegelvloer/oude uitkappen. Vrijhangend toilet plaatsen en koof betegelen. Fonteintje plaatsen. Wanden blijven zoals ze zijn. Materiaal in overleg.

Renovatie badkamer

Huidige badkamer moet volledig gerenoveerd. Hij heeft een vreemde vorm, een wand is 1.30, de tegenoverliggende is 2m, daartussen is een wand van 2.50m Er moet een raam dichtgemetseld worden en een nieuw raampje inkomen, leidingen en electra verlegd, douche, toilet, wastafel, radiator plaatsen, plafond plaatsen. Geheel dient betegeld te worden. Ik wil spullen bij de Praxis gaan kopen.

Renovatie badkamer 4m2 met inloopdouche

Ons ligbad gaat plaatsmaken voor een inloopdouche. Nieuwe wastafel willen we ook, wc is nog goed. Nieuwe mengkraan, radiator. Verder moet al het tegelwerk worden vervangen en enkele leidingen worden verlegd omdat de inloopdouche op een andere plaats komt. Badkamer is +/- 4 m2. Grote tegels. Nog niks gekocht, eventueel inclusief levering. We hebben wel wat op het oog. Inclusief sloop en afvoer materialen.