Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerspecialist gezocht voor badkamers en toilet, badkamer en toilet renoveren, badkamer & beneden wc kamer, renovatie badkamer, badkamer vervangen, een badkamer in een lege ruimte creëren, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, toilet / badkamer laten bouwen, renoveren van een badkamer, douche in badkamer en keuken realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Bergen op Zoom:

Badkamer en toilet nieuwbouwwoning verbouwen

Ik zoek een badkamerspecialist die zowel mijn badkamer al toilet kan verbouwen. Beide zijn momenteel casco. Het gaat om een badkamer van 318 bij 183 cm en een toilet van 93 bij 129 cm. Het gaat om het betegelen van de wanden en vloer. Het plaatsen van twee ophang toiletten. Ook moet er een muur en fonteintje geplaatst worden. Daarnaast moeten er leidingen verlegd. Ook dient er een radiator geplaatst te worden. De rest bespreek ik met de vakman.

Ligbad vervangen

Mijn huidige ligbad is stuk. Er moet een nieuw ligbad geplaatst worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Renovatie badkamer

De oude badkamer ga ik zelf verwijderen. De indeling in de ruimte van 1.20 meter breed en 2.40 meter diep blijft hetzelfde. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen. Hierna zal er een wastafelmeubel, douche, verwarming en toilet met inbouwreservoir geplaatst moeten worden. Daarnaast dient de wand in de keuken tot 1.50 meter betegeld te worden en daarboven gestuukt. Deze wand is ongeveer 4 meter lang.

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik wil de badkamer graag laten aanpakken in verband met lekkage. Er moet een douchebak verwijderd worden en een nieuwe (aanwezig) geplaatst. Indien lekkage achter de tegels, deze ook verwijderen en nieuwe terug plaatsen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 2 meter.

Badkamer en separate douche aanpassen

Wij overwegen onze douche bak en glaswand in de badkamer te vervangen inclusief wandtegels. Daarnaast willen we eveneens de 2e douche laten aanpassen.

Diverse vernieuwingen in de badkamer

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 mei de sleutel. We willen daar in de badkamer van 200 x 200 cm enkele dingen laten wijzigen. Het bad willen we laten vervangen door een inbouwdouche. Er is een staand toilet en dat willen we graag laten vervangen door een hangend toilet. Er moeten ook nieuwe tegels worden geplaatst. De woning staat op internet. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Er moet een douchecabine, een hangend toilet, een bad en badkamermeubel in. De afmeting is 2.75 meter bij 2.85 meter. De douchecabine en de vloertegels en de rest gladde muren en een nieuw plafond met spotjes. De klant schaft zelf het materiaal aan.

Renovatie toiletruimte

Vervangen staand toilet voor hangend toilet. Vloer en wanden betegelen circa 11 m2. Wanden tot plafond. Zowel sanitair en tegels zijn aangeschaft.

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil graag een douchewand en een douchedeur laten ophangen, gemaakt van 8 mm veiligheidsglas. Ik zoek een vakman die hier vóór onze verhuisdag 27 oktober tijd voor heeft. Het is een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Montage dient derhalve aan de muren en niet op de vloer te worden uitgevoerd.

Douchedeur en douchekolom vervangen

Een defecte douchedeur verwijderen en een nieuwe plaatsten. De douchekraan en kolom verwijderen en hiervoor een nieuwe plaatsen. Afvoer oud materiaal. Kunt u de deur ook komen opmeten zodat ik de juiste maat kan bestellen. Graag op korte termijn.

Inloopdouche maken

De oude douchecabine met douchebak eruit en een nieuwe inloopdouche erin. De tegels van de vloer bijwerken en een nieuwe complete inbouwdouche met wanden. Tevens een zitje en beugels plaatsen. De douchecabine kan ik mogelijk zelf aanschaffen. Bij voorkeur willen we de klus in 1 dag laten doen. Kan dat en kunt u dit op korte termijn doen? Mogelijk willen we twee douchecabine laten plaatsen.

Douche en wasbak laten monteren

Ik wil een nieuwe douchebak met cabine en wastafel met onderkast geplaatst hebben op dezelfde plek als waar de oude stonden. Leidingen en afvoer hoeven niet verplaatst te worden, wel aangesloten. Wij verwijderen zelf het oude materiaal.

Complete toiletrenovatie

Wij willen graag een vernieuwde toiletruimte. - afvoer van oude staande toilet en wandtegels - nieuwe tegels tot aan het plafond - een hangtoilet plaatsen - het huidige gat van de afvoer in de vloer moet gedicht worden - indien nodig leidingwerk omleggen De vloertegels kunnen blijven liggen, daar moeten nieuwe op komen. Het is een betonnen vloer. Ons toilet is 1 x 1.40 meter. De hoogte is circa 2.45 meter. De materialen willen we bij Praxis aanschaffen.

Renovatie van een oude badkamer

De badkamer is circa 20 jaar oud. Bestaat uit: toilet, douchecabine en badkamermeubel met dubbele wastafel, spiegel en radiator. Rechts ervan kolomkast met geïntegreerde wasmand. Wens: inloopdouche, hangtoilet en badkamermeubel met dubbele wastafel. Tegelwerk wanden en vloer: optioneel. Levering van de materialen in overleg.

Gehele toilet verbouwen

Wij hebben een half vrijstaande woning uit bouwjaar 2001 gekocht en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. Wij willen daar dan direct in de 1e week van maart de toiletruimte laten vernieuwen. De wanden zijn nu tot de helft betegeld en er is een staande wc-pot. Graag willen wij de ruimte laten betegelen tot aan het plafond en een hangend toilet laten plaatsen. De vloertegels moeten gehandhaafd blijven. Het fonteintje kan in dezelfde stijl als de toiletpot vernieuwd worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Er mag ook een aanbieding voor de materialen worden gedaan.

Toilet en badkamer verbouwen

De badkamer is 2. 50x2. 50m

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 2 x 2 meter geheel vernieuwen. We zoeken zelf nieuwe materialen uit, maar willen de uitvoering uitbesteden. Eerst moet al het tegelwerk, het plafond, een bad, toilet, wastafel, verwarming en toilet verwijderd en afgevoerd worden. Het afvoeren is eventueel mogelijk via een stortkoker op het balkon aan de voorzijde. Daarna moet de badkamer weer worden opgebouwd. Ik maak graag een afspraak om onze wensen te bespreken. Er is al een ontwerptekening gemaakt. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte met een aparte post voor het slopen en afvoeren.

Gescheurde douchebak vervangen

De douche bak is gescheurt en moet vervangen worden. Het is een diamantvorm.

Complete badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2 meter bij 2.14 meter. Nu: een douche boven het bad, een oud toilet en een wastafel met witte tegels aan de muur. Nieuw: alleen douche met raamwand, een nieuw toilet en wastafel. Tegels op de muur en op de grond vervangen. De locatie van het sanitair blijft hetzelfde.

Nieuwe badkamer plaatsen

Er moet een badkamer worden geplaatst. 1 hangtoilet, 1 inloopdouche, badkamer meubel. Tegels geplaatst. Verwarming en douche komen op een andere plaats, dus moet wel wat verlegd worden. Maat 2.10 x 2.20 meter. Ik wil het sloopwerk eventueel ook laten uitvoeren.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: de oude tegels en het bad weghalen. Maken: een douche + hangend toilet + bad kamer meubel. De radiator eraf halen en later terugplaatsen. De vloer en muren kaal maken en opnieuw betegelen met 30 x 60 cm tegels. Badkamer is 1.80 x 1.90 meter. De materialen willen we zelf afschaffen.

Badkamer renoveren

Ik huur een woning van een particuliere verhuurder. De oude badkamer in de woning heeft de nodige gebreken. De wastafel is kapot, er zit een heel oud bad in, er is geen goede ventilatie en het plafond bladdert helemaal af door het vocht. Ik heb hierover met de huurbaas gesproken en ik mag van hem een offerte sturen voor groot onderhoud of renovatie. Het gaat om een badkamer van ongeveer 230 x 240 cm. Het oude bad wil ik graag laten vervangen door een douchecabine. De wastafel moet vervangen worden, er moet ventilatie in en het plafond moet worden opgeknapt. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en ontvang daarna graag een offerte in posten, zodat ik die naar de verhuurder kan sturen.

Slaapkamer naar badkamer ombouwen

Wij hebben een huis op het oog om te kopen. Alleen de badkamer is klein. Wij willen een slaapkamer ombouwen naar een vrij modern badkamer met een ligbad een douche en wasbak en kastjes om wasbak heen. Slaapkamer is ongeveer 3x3 meter. Hoeveel zou hier van ongeveer de kosten zijn. Om leidingen te verleggen en badkamer plaatsen. En hoeveel werk zou daar in zitten

Complete badkamer renoveren

Ik ben mij aan het oriënteren op de verbouwing van mijn badkamer van 250 x 200 cm. Ik wil het bad eruit laten slopen en daar een inloopdouche met een dubbele wastafel laten plaatsen. Het tegelwerk blijft grotendeels behouden en er kan nieuw tegelwerk overheen worden geplaatst van 60 x 60 cm. Ik zal zelf alle materialen naar onze eigen smaak gaan kopen. Ik ontvang hiervoor graag uw globale prijsindicatie.

Douchewand en -deur plaatsen

In de betegelde badkamer staat een douchewand met een douchedeur. Omdat de wand stuk is, willen we een Gamma douchewand en deur plaatsen. Deze is reeds besteld (Type: c110, hoekinstap, 80 x 190 centimeter). De oude deur en wand zijn verwijderd. Het gaat alleen om het plaatsen van de nieuwe.