Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubel plaatsen:

Badkamermeubel plaatsen

Ik heb een badkamermeubel gekocht wat begin november geleverd wordt en daarna geplaatst moet gaan worden. Ik zou graag een prijsindicatie willen weten wat het plaatsen mij gaat kosten. De bestaande wastafel moet worden vervangen door een meubel van 1.20 m breed, bestaande uit 2 ladekasten van 45 en 75 cm breed. Een solid surface blad waarop een opbouwwastafel en kraan geplaatst gaan worden. Daarnaast ook nog een spiegelpaneel met verlichting. Er hangt nu alleen een wastafel, deze moet weg en afgevoerd.
Onze klant uit Bavel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen badkamermeubel

Het plaatsen van een badkamermeubel inclusief aansluiten van afvoer en kraan. Het badkamermeubel bestaat uit een spiegel met verlichting, kastje en een kolomkast. Zie bijgevoegde foto. Ik zorg ervoor dat het huidige badmeubel wordt verwijderd zodat de nieuwe direct geplaatst kan worden. Alles komt weer op dezelfde plek terecht dus er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd.

Badkamer renoveren

Het gaat om de renovatie van onze badkamer: - afmeting vloer: 2,05 x 200 cm - douchecabine plaatsen met schuifdeur - vloerdrain plaatsen - zwevend toilet vernieuwen - badkamermeubel plaatsen - tegelwerk vloer + wand hoogte wand 2,45 m Vloer is reeds voorzien van elektrische vloerverwarming Het meubel blijft op dezelfde locatie dus leidingwerk en elektra werk zal minimaal zijn. Strippen van huidige badkamer kan ik eventueel zelf doen. Het liefst zouden we dit willen laten uitvoeren in de derde week van augustus, maar we zijn wel zo realistisch dat dit mogelijk ook niet lukt.

Badkamermeubel plaatsen en oude verwijderen

Ik ben opzoek naar een vakman die een badmeubel voor mij kan plaatsen en de oude wasbak kan verwijderen. Het komt weer op de zelfde plek terecht. De middelen schaf ik zelf aan.

Bad en badkamermeubel plaatsen

Ik wil graag een bad en badkamermeubel geplaatst hebben. Er moet een verwarming verplaatst worden (zie foto). Ik hoef er geen extra kraan bij, ik laat het bad vollopen met de bestaande douchekop. Ik wil Allibert Ligbad Essina2 toplax 170 x 80 cm en Badmeubelset Slimline 60cm antraciet laten plaatsen.

Renovatie badkamer

We willen onze badkamer laten aanpassen. Het idee is om het ligbad te verwijderen zodat we wat meer ruimte hebben in onze badkamer. Momenteel is er geen douchecabine, maar wel een douchehoek met gordijn. Hier willen we een cabine (90*90 of 100*100 cm) plaatsen (hopelijk geen leidingwerk!). Daarnaast willen we een badkamermeubel met wat opslagruimte en het lijkt ons een goed idee om deze niet te ver te verplaatsen zodat ook hier geen leidingwerk hoeft te veranderen. Het toilet zit nu op een wat ongunstige plek en het lijkt ons mooi om deze naar achter in de hoek te verplaatsen (hier zit ook de afvoer) - wellicht een nieuw hangtoilet. We willen graag alle bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels in combinatie met stucwerk realiseren (half stuc, half tegel zitten we aan te denken). Het plafond is naar ons idee nog in goede staat, daar hoeft hopelijk niks aan te gebeuren. We willen de bestaande granito vloer vervangen met een nieuwe vloer van hexagon-tegels. En tot slot willen we de radiator vervangen voor een handdoek-radiator. Uiteraard zijn wij geen experts, dus mochten jullie een andere inrichting logischer vinden dan horen wij dit graag! Is het overigens mogelijk om de offerte zoveel mogelijk uit te specificeren? Zo kunnen we kijken wat er binnen ons budget past en eventueel down- of upscalen!

Tegel-, leiding- en stucwerk, plaatsing badkamermeubel, kranen en toiletpot

Wij willen de badkamer (3.2 m bij 2.1 m bij ongeveer 2.20 m hoog) vernieuwen. Wij willen graag: - Verwijderen huidige badkamer (3,1m *2,1m) inclusief tegels (exclusief verlaagd plafond, inbouwtoilet en toiletpot) - Leidingwerk + stucwerk - Tegelwerk aanbrengen (totaal ca 30 m2): vloer + opstaande badwanden + inbouwtoiletwanden: grijs 60 x 60 cm tegels; wanden: wit 30 x 60 cm - Plaatsen bad + kraan (180 x 80 cm) - Plaatsen badkamermeubel (120 x 45 x 52 cm) met 2 opzetkommen met inbouwkranen + Ophangen spiegel met profiel (120 x 3 x 80 cm) + 2x losse lampjes bovenop spiegel zetten - Plaatsen inloopdouche met drain, kraan + glijstang - Toiletpot terugplaatsen De grote delen, zoals de drain en de kraan en voegwerk en aansluitingen kan ik niet zelf niet regelen. De sleutels moeten wij nog krijgen, deze krijgen wij per 1 juli.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Nieuwe douchecabine/doucheruimte, nieuw badkamermeubel en nieuw tegelwerk plaatsen. Bij het tegelwerk heeft tegelen over huidige tegels heen de voorkeur. Oppervlakte is 5,2 m2 met een gedeeltelijk schuin plafond. Indien mogelijk het enkelglas raam vervangen voor dubbelglas.

Badkamer verbouwen

Huidige badkamer verbouwen. Douche vervangen door inloopdouche. Badkamermeubel plaatsen. Vloer en wandtegels vervangen. Er is geen toilet en geen bad in de badkamer. Er hoeven geen leidingen te worden verlegd. De badkamer is 4,5 m2

Badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen

Gehele badkamer vernieuwen en de oude verwijderen. Er zit alleen een douche in en een badkamermeubel. Er zit een combiaansluiting voor was en drogen. Dan nieuwe tegels en sanitair plaatsen, zoals douche, geen bad. In principe willen wij graag een toilet hebben, maar dat kan krap worden en er moet een afvoer komen. De badkamer is zo een meter of 3 diep bij ongeveer 1,5 m breed in begin en waar de douche zit 2.60 m. Gaat om vloer en wanden. Plafond loopt schuin, gemiddeld is dit rond de 2.20/2.30 m. Interesse in een landelijke stijl.

Badkamermeubel, kraan en wastafel plaatsen

Ik wil een badkamermeubel laten plaatsen. Tevens een nieuwe wasbak met kraan en die ook aansluiten.

Partners

Partners van Casius