Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer en toilet verbouwen:

Badkamer en toilet verbouwen

Wij wil badkamer helemaal vernieuwen evenals toilet. Zie voor afmetingen en specifieke plannen de bijgevoegde tekeningen. Tegelen, elektra, waterleiding en verwarming, afzuiging, badmeubel etc.
Onze klant uit Asten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en toilet verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen: leidingwerk, wc verplaatsen, wand plaatsen, tegelen

In ons nieuwe huis, waar wij 15 juni naartoe gaan verhuizen, willen wij de badkamer verbouwen. Om een beeld te krijgen van de huidige situatie, hebben wij een foto toegevoegd. We willen een douchecabine erbij op de plek van de huidige wc. De wc willen we apart hebben aan de rechterkant naast het bad. Hier zit een gang naar de slaapkamer. Er moet dus een gipswand richting slaapkamer voor een apart toilet worden getrokken. Dit moet allemaal mogelijk worden gemaakt qua leidingwerk. Het gedeelte dat nu gelige tegels heeft, willen wij opnieuw betegelen. Wij hebben wel tekeningen, maar de afmetingen staan er niet op, dus met zekerheid kunnen wij niet zeggen hoe breed het gedeelte bij het toilet is. De badkamer zelf is 2.37 m breed bij 2,17 m.

Laminaatvloer (en ondervloer) leggen in appartement

Ik heb een appartement in Leiden op het oog (98m2 inclusief badkamer en toilet) en wil graag weten of het mogelijk is om een vloer te laten leggen in de periode 22-26 april 2020 en hoeveel dit gaat kosten. Het is op dit moment een betonnenvloer. Graag inclusief het materiaal.

Meerder renovatieprojecten aan een tussenwoning

In het bezit van een huis in Vianen. Ik wil graag de keuken, het toilet, de badkamer, de vloeren boven, ramen boven en inbouwkasten aanpakken. Het liefst oude keuken weg en nieuwe keuken erin, badkamer heeft nu een bad maar wil liever een douche, ipv tapijt als vloerbedekking PVC. Ook een nieuwe CV en elektra. Het betreft een tussenwoning. Mogelijkheden en specifieke wensen bespreek ik graag met de aannemer.

Vervanging geiser en moederhaard door een HR-ketel

Mijn oude geiser voor warm water en moederhaard van de CV-installatie moeten vervangen worden door een enkele HR-combiketel. De geiser is al twee jaar kapot en de moederhaard lekt na drie jaar ongebruikt. Appartement van ongeveer 80m2 en vier middel-groot radiatoren en twee klein (badkamer en toilet).

Badkamer verbouwen

Huidige badkamer verbouwen. Douche vervangen door inloopdouche. Badkamermeubel plaatsen. Vloer en wandtegels vervangen. Er is geen toilet en geen bad in de badkamer. Er hoeven geen leidingen te worden verlegd. De badkamer is 4,5 m2

Badkamer verbouwen

wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche en het toilet door een douchewc. De douchecabine moet 110 x 100 cm worden. aangezien dat formaat niet bestaat willen wij graag een muurtje van 30 cm en een scharnierdeur van 70 cm aan de rechterkant en links het zelfde alleen dan een glaswandje van 40cm en een scharnier deur van 70 cm. Daarnaast moeten de vloertegels eruit en de vloer op afschot met nieuwe antisliptegels en een afvoergoot. De douche wordt in een hoek geplaatst. Op de achterwand zit nu niks. Wij willen daar twee aluminiumplaten van 100 x 225 cm op gelijmd hebben Het muurtje moet met hetzelfde materiaal afgewerkt worden. ook moet er een bankje in komen van 100 x30 cm? En er moet een doucheset met glijstang worden geplaatst, De huidige douchecabine moet verwijderd worden. Wij zorgen zelf voor de afvoer. En de douchecabine (een originele Jacuzzi) zit een radio dus er is stroom voor de douchewc. Deze elektrisiteit zal uiteindelijk op een andere plek worden gerealiseerd. Er is een Grohe wc reservoir aanwezig, Maar misschien is dit niet geschikt voor de Grohe douche wc. Dan moet er een nieuwe ingebouwd worden. De achterwand moet ook voorzien worden van een aluminium plaat. Graag ontvangen wij een offerte. Als u iets niet begrijpt zullen wij dat graag nader toelichten. Bij voorbaat dankt.

Toileten en badkamer renovatie

Ik wil het toilet en de badkamer verbouwen. Het toilet is op beganegrond. Er is nu een oud toilet (dou toiletten) die moet u verwijderen. In de badkamer, is er een dou toilet, een douche, en sink. Ik wil een nieuw inbouw toilet, een douche cabinet/deuren, nieuw wastafel realiseren. De oude dingen moeten worden verwijdert gestript en afgevoerd. Ik wil ook nieuw tegelvloer voor de badkamer. Denk dat de vloer ongeveer 10m2 is. Graag gaan wij zelf opzoek naar de materialen, maar u mag ook een aantal zaken leveren.

Een uitbouw ontwikkelen achter een woning

Wij willen aan de achterkant van ons huis graag een uitbouw doen. Eerst moet geïnventariseerd worden of de huidige situatie aan de achterkant (slaapkamer / badkamer) kan blijven staan, of dat dit volledig moet worden weggehaald. Beide ruimten zijn zeer slecht geïsoleerd, koud en vochtig. Vandaar de reden om dit voor de volgende winter af te hebben. Indien de huidige ruimten worden verwijderd zou het vervolgens om een uitbouw gaan van 8.455 meter lang en 4.390 breed (we zouden dan 2,5 meter willen toevoegen aan de huidige situatie 6 meter). De nieuwe situatie zou dan 1 badkamer omvatten en 2 slaapkamers ipv 1 (door die 2.5 meter extra uitbouw). De vorige bewoners wilde deze uitbouw ook doen dus er is al veel documentatie beschikbaar: technisch ontwerp, statisch berekening en tekeningen van de architect. 1. Hebben jullie voor de periode jun - sep nog beschikbaarheid?  2. Kunnen jullie op basis van deze eerste aanvraag al een beeld geven van de prijsopgave voor: -Sloopwerk huidige situatie -Aanbouw nieuwe situatie: juiste fundering / ondergrond, vloerisolatie etc. -Een badkamer: we willen een bad toevoegen aan de badkamer, maar de huidige indeling van wasbak, toilet en douche kan blijven bestaan. Als jullie langs willen komen, dat kan uiteraard. We zijn in deze bijzondere situatie de komende maand thuis.

Badkamer renovatie

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze badkamer kan renoveren. Wij willen zelf al de badkamer spullen aanschaffen. Kranen, wastafel, regendouche, inloop douche wand, complete hang toilet, radiator etc. etc. Wij willen graag dat het warm- koud leidingwerk, vloer werkzaamheden afvoer van douche - toilet en al het vloer en wand tegelwerk, elektra etc. uitgevoerd kan worden. Extra muur bouwen voor de inloop douche Daarnaast willen wij ook graag een verlaagd plafond met spots. De badkamer is 1.88 x 3.60 . Huidige badkamer graag slopen en afvoeren.

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683

Partners

Partners van Casius