Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Brabant.

2590 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie huis, badkamer verbouwen, badkamer verplaatsen en verbouwen, de gehele badkamer renoveren, verbouwing douche, badkamer renoveren, betegelen badkamer + leidingen aanpassen, badkamer slopen afvoeren en opbouwen, kleine uitbreiding badkamer, extra badkamer op zolder realiseren, badkamer renovatie, renovatie badkamer, badkamer maken, complete toiletruimte renoveren, renovatie van de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Brabant:

vrijdag 8 november 2019

Toiletpot plaatsen en oude verwijderen

Het betreft een staand toilet en wil dat eveneens vervangen voor een staand toilet. Ik moet nog een nieuw toilet kopen, moet je dan bij aanschaf nog ergens op letten? Ik hoor het graag.
zondag 3 november 2019

Douche op zolder plaatsen

Ik wil op zolder een douche laten maken met wastafel en als het kan een toilet. De ruimte is 1.70 breed, ca. 2.35 diep onder de schuine wand, vanaf stahoogte is de diepte 1,56. De hoogte is op stahoogte 2.21. Er hoeven geen wanden te worden geplaatst, wel een klein dakraam voor ventilatie. De ruimte hoeft niet te worden betegeld. Warm en koud water is aanwezig via de HR ketel op zolder. Moet wel worden doorgetrokken, ca 4 meter. De ruimte is nu afgesloten met schuifdeuren op aluminium rails, die zouden iets naar voren moeten worden verplaatst, of vervangen door een andere oplossing. Het betreft een koopwoning, bouwjaar 1997.
donderdag 31 oktober 2019

Douche zijwand

Ik wil graag een douche zijwand plaatsen met breedte 90 cm. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
maandag 28 oktober 2019

Toilet renovatie

We willen ons toilet renoveren. Hangtoilet, spoelbak, wastafel en kraan, wandtegels en accessoires zijn al gekocht. Oppervlakte is 1-2 m2. Verwijderen van bestaande pot, wastafel doen we zelf.
maandag 28 oktober 2019

Toilet verwijderen en nieuwe inbouwen

Ik wil mijn huidige toilet laten vervangen door een nieuwe met reservoir. Betreft een staand toilet. Toilet mag in overleg geleverd worden door de vakman.
zondag 27 oktober 2019

Vervangen douchcabine

Wij willen graag onze douchecabine vervangen door gemetselde muurtjes. Dit betekend dat de huidige cabine verwijderd moet worden en de bak, vervolgens zal de vloer opnieuw betegeld moeten worden en moeten er twee kleine muurtjes van ongeveer 90 cm per stuk worden gerealiseerd tot de muur. Deze muurtjes dienen weer betegeld te worden.
donderdag 24 oktober 2019

Hangtoilet monteren en vloer opnieuw betegelen

Ik wil in de toilet (beneden) een hangtoilet laten plaatsen en ook de vloer betegelen (over de bestaande tegels ). De vloer is 117 x 90 cm. Bestaande wandtegels en bestaande fontein blijven waarschijnlijk zitten. Materialen in overleg met de vakman.
donderdag 17 oktober 2019

Badkamervloertje betegelen

Ik wil graag een offerte om mijn badkamervloertje 3 x 1.5 m te laten betegelen over de bestaande tegels heen kleur tegels zwart of houtlook.
maandag 14 oktober 2019

Badmeubel en kraan instaleren

Één badkamermeubel ophangen van een meter ongeveer, een kraan installeren en de waskom installeren. Er zal een steenboor gebruikt moeten. Het gaat om een nieuwbouw woning dus de badkamer zal klaar zijn om meteen aan de slag te gaan.
woensdag 9 oktober 2019

Badkamermeubel plaatsen

Ik heb een badkamermeubel gekocht wat begin november geleverd wordt en daarna geplaatst moet gaan worden. Ik zou graag een prijsindicatie willen weten wat het plaatsen mij gaat kosten. De bestaande wastafel moet worden vervangen door een meubel van 1.20 m breed, bestaande uit 2 ladekasten van 45 en 75 cm breed. Een solid surface blad waarop een opbouwwastafel en kraan geplaatst gaan worden. Daarnaast ook nog een spiegelpaneel met verlichting. Er hangt nu alleen een wastafel, deze moet weg en afgevoerd.
maandag 7 oktober 2019

Renovation of a bathroom and a toilet

Ik wil de badkamer verbouwen. De huidige tegels moeten eruit gehaald worden. De afmeting van de badkamer is 2,00 m bij 2,72 m. In de badkamer blijft: de douche, toilet en wastafel en er moet een nieuwe badkuip en bad meubilair komen. Dan ook de wanden en vloer betegelen met nieuwe 30 bij 60 cm tegels. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Ook de afvoerkosten apart vermelden.
vrijdag 4 oktober 2019

Bathroom ceiling

I need to replace the plastic panels in my bathroom with drywall. The bathroom ceiling is approx. 6 square meters. I would need the drywalll and the installation, if someone could give me a quote for what it costs together, that would be very helpful. In addition to this, i also need the ventilation system in my bathrooms hooked up to electricity so that they actually ventilate. If there is somebody else that could do this (or maybe the same person?) I would be very grateful. There are only 2 ventilation systems that need to be connected.
maandag 30 september 2019

Jacuzzi verwijderen

Graag wil ik een jacuzzi laten verwijderen uit de tuin. Deze kan door de poort en dus als een geheel verwijderd worden. De jacuzzi is 2x2 meter groot.
vrijdag 27 september 2019

Douchebak voegen opnieuw kitten

Ik wil graag in de douchebak de oude kit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.
dinsdag 24 september 2019

Plaatsen douchewand en ophangen kast

Ik wil graag een douchewand van 120cm bij 200cm laten plaatsen in mijn badkamer (Inclusief kitten) en het ophangen van een hangende badkamerkast. De te plaatsen douchewand: https://www.tegeldepot.nl/aktie-douchewand-wiesbaden-8mm-nano-coating-alle-maten Ik kan eventueel helpen met tillen.
maandag 23 september 2019

Slaapkamer in badkamer veranderen

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken. De leidingen kunnen van boven naar beneden gebracht worden en de afvoer naar de wc welke naast de kamer ligt. De slaapkamer is 2,27 bij 2 meter.
vrijdag 20 september 2019

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer gaan verbouwen. *Afmetingen ca 1.80 m bij 1.45 m bij 2.55 m; vloer en wanden betegelen. *Wastafel, kraan en meubel hangen. Douchekraan hangen. (misschien verplaatsen) Inloopdouche-wand plaatsen. Inloopdouche-vloer verhogen. (zie ook bijlage) *Verwijderen oude bad en tegels graag apart offreren. > Bijgevoegd zijn de handleidingen bij het aangekochte materiaal. Februari heeft onze voorkeur wat betreft het beginnen met het project.
donderdag 19 september 2019

Bestaande douchecabine vervangen en senior proof maken

Ik ben onlangs gevallen in de douchecabine bij het uitstappen. Ik wil hierdoor graag de douchecabine vervangen (90 x 90 cm). Ook moet de opstaande rand van 20 cm worden aangepast. De vakman mag mij adviseren over een geschikte douchecabine, en in overleg leveren. De huidige cabine mag worden afgevoerd.
maandag 16 september 2019

Douche vervangen en roede bevestigen

Ik wil de douchekop vervangen door een nieuwe. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.
maandag 16 september 2019

Badkamer renovatie

Wij willen onze L-vormige badkamer verbouwen/renoveren, de afmeting is 2.3 m x 2.1 m en daar zouden we graag het volgende realiseren: - Een douchewand (124 x 200) - Een handdoek radiator - Vervanging van de doucheset - Vervanging van de wastafel - Betegeling van de badkamer Van het bestaande tegelwerk willen we zoveel mogelijk behouden en overal waar nodig is, de tegels herstellen. We denken erover om al het sanitair en meubilair zelf aan te schaffen, dit allemaal in overleg. Ook voor het tegelwerk laten we ons graag adviseren.
vrijdag 13 september 2019

Badkamer verbouwen, leidingwerk en installatie

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De afmeting van mijn badkamer is 2,44m bij 3,20 meter. Ik sloop de oude badkamer er zelf uit. De indeling blijft zoals hij nu is. Er komt een badkamermeubel, whirlpoolbad, inbouwdouche en toilet in. De vloer en muren worden voorzien van betonstuc en hier heb ik al een opdrachtgever voor. Plaatsing badkamer tussen half december en eind januari.
woensdag 11 september 2019

Opnieuw voegen bij mozaiektegels douche

Ik zou graag nieuwe voegen willen in de douchecabine. In ieder geval de voegen bij het mozaiekdeel, evt ook de rest ivm kleurverschil. En dan alles opnieuw kitten. Ik heb fotos en een tekening gemaakt, in de hoop dat dat duidelijk is... Graag offertes hiervoor. Ik begrijp dat het opnieuw voegen bij zon kleine tegeltjes niet makkelijk zal zijn, maar moet wel kunnen denk ik ? Er mogen er geen kapot gaan, aangezien ik ze niet meer heb en ze niet meer te koop zijn denk ik.
maandag 26 augustus 2019

Montage toilet inbouwreservoir

Graag wil ik een inbouwreservoir laten plaatsen en aansluiten op mijn toilet.
donderdag 22 augustus 2019

Douchedeur plaatsen

Wij zouden graag een douchedeur willen plaatsen van 90 cm breed. Er hoeft niks te worden verwijderd.
donderdag 22 augustus 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer vernieuwen. afmetingen zijn 2,60 x 1,95 mtr en 2,42 hoog. Tegen achterwand kolom inpandige hemelwater en riolering 0,9 m uit linkermuur. Kolom is 35 cm breed en 65 cm diep. Verwijderen oud tegelwerk vloer en wanden. Verleggen koud/warm water en de verwarmingsradiator. Plaatsen vloer- en wandtegels.

Partners

Partners van Casius