Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Brabant.

2482 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer slopen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Brabant:

donderdag 19 oktober 2017

Badkamer renoveren

Oude badkamer is gesloopt, afmetingen nieuwe badkamer ongeveer 3 x 3 waarvan ruim een meter onder een schuin dak. Reeds gedaan: - Leidingwerk en electra aangelegd - Afvoeren aangelegd - Muren (grotendeels) gebouwd - Reservoir van toilet geplaatst - Vloer (inclusief vloerverwarming) opgebouwd en tegels gelegd. - Douchegoot geplaatst. Wat moet nog: - Stukken muur (gasbeton) bouwen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Deel dakbeschot beplaten met Fermacell, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Plafond aanbrengen, dit kunnen we eventueel zelf doen. - Alle wanden tegelen (is reeds tegelklaar) - Installatie Sunshower - Installatie douche (vaste wand + schuifdeur) inclusief kraan - Installatie bad, inclusief ombouw én kraan - Installatie badmeubel inclusief kranen - Toiletpot ophangen - Alles kitten en voegen
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)
woensdag 18 oktober 2017

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil graag een douchewand en een douchedeur laten ophangen, gemaakt van 8 mm veiligheidsglas. Ik zoek een vakman die hier vóór onze verhuisdag 27 oktober tijd voor heeft. Het is een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Montage dient derhalve aan de muren en niet op de vloer te worden uitgevoerd.
dinsdag 17 oktober 2017

Kamer verbouwen tot badkamer

Kamer van ongeveer 4m2 ombouwen tot badkamer. Sanitair en tegels zijn al gekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Van kamer van ongeveer 4 m2 ombouwen naar badkamer. Sanitair plaatsen stucken tegelen Complete badkamer verlichting e. D. Sanitair en tegels al aanwezig , gekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen een muur verplaatsen en de badkamer verbouwen.
dinsdag 17 oktober 2017

OLI inbouwreservoir van toilet repareren

Ik heb een inbouwreservoir van OLI blijft doorlopen, Als ik de kraan dicht draai stopt het met lopen. Maar kun je daarna natuurlijk niet meer doortrekken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 17 oktober 2017

Renovatie van badkamer en toilet

Toilet vervanging toilet en wasbakje, tegels vervanging. Badkamer, 2,25 X 2,75 meter vervanging tegels, toilet, inloopdouche
zondag 15 oktober 2017

Badkamermeubels in elkaar zetten en monteren

Ik heb onze oude badkamermeubels verwijderd en afgevoerd en bij Praxis badkamermeubel Mystic en een kolomkast gekocht. Ik laat deze graag in elkaar zetten en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.
zondag 15 oktober 2017

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen Portugese cementtegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang ed. Tegels en sanitair worden in principe via opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.
vrijdag 13 oktober 2017

Inloopdouche vervangen door douchebak

Ik heb in de badkamer momenteel een inloopdouche met een verzonken douchegoot en glazen wanden die rechtstreeks op de tegelvloer zijn geplaatst. Daaronder zit een houten ondervloer constructie. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil een douchebak van 90 x 90 cm met lage instap kopen en die daar laten plaatsen en aansluiten op de afvoer. De constructie van de vloer moet daarbij gecontroleerd worden en indien nodig worden aangepast. Ik denk dat de huidige glazen wand en deur hergebruikt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave.
donderdag 12 oktober 2017

Douchecabine plaatsen met vouwdeur

Douchecabine plaatsen, zijwand met vouwdeur compact 90 cm. Wat zijn de montagekosten hiervan? Geen voorwerk.
donderdag 12 oktober 2017

Badkamer laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2012 en krijgen daarvan rond half april 2018 de sleutel. Ik wil de badkamer van 200 x 240 cm laten verbouwen, omdat die niet naar mijn smaak is. Ik wil er een inloopdouche, een hangend toilet en een badkamermeubel laten plaatsen en al het tegelwerk laten vernieuwen. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen. Er staan foto's van de woning op internet.
dinsdag 10 oktober 2017

Badkamer verbouwen en tegelen

Wij willen graag onze badkamer renoveren. De badkamer is 2,50 x 2,10 meter. In de badkamer moet het volgende gebeuren: vloertegels 60 x 60 cm leggen, wand tegels plaatsen 60 x 30 cm, bad plaatsen, douche wand plaatsen, leidingen verleggen, klein elektra, wasmeubel plaatsen, radiator ophangen. Graag materiaal- en arbeidskosten apart offereren.
dinsdag 10 oktober 2017

Douchecabine monteren

Ik wil een nieuwe douchecabine gaan kopen van 90 x 90 cm met een geïntegreerde douchebak. Ik zal zelf de oude douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik zoek een vakman voor de montage van de nieuwe douchecabine en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.
dinsdag 10 oktober 2017

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil de badkamer verbouwen. Alles moet eruit en daarvoor in de plaats moet een inloopdouche, badmeubel, vloer en wandeltegels komen. De afmetingen zijn 2 x 3 meter.
dinsdag 10 oktober 2017

Badkamer uitbreken

Ik wil de badkamer, douche en toilet uitbreken op de 1ste verdieping. Daarna wordt overloop gestuct. De badkamer is 8 m2. De badkamer moet eruitgehaald worden dus ook het muurtje. Deze is geen draagmuur. De vakman moet het puin afvoeren.
maandag 9 oktober 2017

Sanitair plaatsen in badkamer

Ik wil graag een aantal klussen gedaan hebben in mijn badkamer. - het plaatsen van een nieuw badkamermeubel en spiegel; - het plaatsen van een nieuw toilet (duoblok); - het plaatsen van een douchewand of cabine.
maandag 9 oktober 2017

Cabine monteren in de doucheruimte

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen
maandag 9 oktober 2017

Installeren van een douchecabine

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen
maandag 9 oktober 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine kopen bij de gamma en deze door jullie laten plaatsen
maandag 9 oktober 2017

Glazen douche(schuif)deuren monteren

Ik wil voor de woning van onze zoon een offerte aanvragen. Hij heeft een douchebak met hoekinstap en willen daar graag profielen met schuifdeuren laten monteren. Hij weet zelf nog niet dat wij dit voor hem regelen, contact over de klus loopt daarom via mij. Ik koop de materialen zelf en zoek een vakman voor de montage.
maandag 9 oktober 2017

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.
zondag 8 oktober 2017

Toilet renoveren

Ik wil graag een hangend toilet. Wat zijn de kosten om deze te monteren? Het oude toilet dient verwijderd te worden en de afvoer naar achteren geplaatst te worden. Daarna moet de nieuwe toilet aangesloten worden en de ombouw worden gerealiseerd. Tegelwerk wordt gedaan door een ander bedrijf.
zondag 8 oktober 2017

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer wijzigen: douche en bad eruit. Inloopdouche maken en toilet daarnaast. Daarvoor moeten het leidingwerk omgegooid worden. Verder het geheel opnieuw betegelen over de huidige tegels heen. De badkamer is 3 bij 2 meter. De wanden moeten ook betegeld worden.

Partners

Partners van Casius