Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Brabant.

2507 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer geheel verbouwen en vergroten, badkamer vergroten, afdekvloer aanbrengen, tegelen en badkamer plaatsen, badkamer verbouwen en uitbreiden, renovatie van toiletgroepen, badkamer en toilet renoveren, toilet en badkamer verbouwen, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche maken, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer vernieuwen en vergroten, badkamer geheel vernieuwen, badkamer verbouwen en uitbreiden in slaapkamer, badkamer volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Brabant:

vrijdag 15 december 2017

Badkamer laten plaatsen

Ik wil een badkamer laten zetten van 211cmx218 cm. Het is een badkamer in een nieuwbouwhuis. Ik wil graag een douchecabine, wastafel (met kast en spiegel) en toilet. In de badkamer hebben wel al vloerverwarming leggen.
vrijdag 15 december 2017

Sanitana toilet repareren

In het waterreservoir is er een lekkage met de doorvoer naar het toilet, met andere woorden het water blijft stromen.
vrijdag 15 december 2017

Badkamer eerst verdieping renoveren

Badkamer 1.30 bij 2.13 meter. Plaatsen inloopdouche, toilet met nieuwe afvoer en wastafel meubel. Graag op korte termijn een bezichtiging en een ruwe prijsindicatie. Het echte werk kan nog een paar maanden duren.
donderdag 14 december 2017

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: 2.6 x 3.0 meter
woensdag 13 december 2017

Montageklussen in badkamer

Ik wil graag een badmeubel, spiegelkast en douchecabine laten monteren en aansluiten. Ik heb alle materialen al in huis. Geen voorwerk nodig. Wat zou dit gaan kosten?
woensdag 13 december 2017

Badkamer vernieuwen

Verbouwing/aanpassing badkamer. Afmetingen 3. 2m bij 2. 3 m Wensen bad en toilet verplaatsen, zodat er een douche gerealiseerd kan worden. Andere badmeubel op plaats huidige. Indien mogelijk tegels (wit) bij bestellen. Nieuwe niet noodzakelijk.
dinsdag 12 december 2017

Toilet en badkamer verbouwen

Huidige sanitair (31 jaar oud) verwijderen Toilet: nieuw fonteintje bevestigen + leidingen in de muur leggen + hangtoilet maken+ betegelen vloer 1,1 m2 + 4,1 m2 muur betegelen tot 1,25m hoogte. Badkamer: alle leidingen + afvoer in de muur/vloer leggen + douche afvoer verplaatsen + hangtoilet plaatsen+ wasbak ophangen+andere handdoekverwarming aansluiten+elektrische vloerverwarming leggen+ betegelen vloer 5. 6m2+ muur betegelen 21. 6m2 tot aan plafond. Graag eerst prognose via mail.
dinsdag 12 december 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting 1,46 bij 2,47 centimeter. Inloopdouche met glazen deur (800 millimeter breed), geen douchebak maar doorlopende tegelvloer. Wanden en vloer opnieuw betegeld. Wastafelmeubel 800 x 500 millimeter. En de klant wil graag een designradiator.
dinsdag 12 december 2017

Toilet bouwen in winkelpand

Er moet een wc + wasbak worden geplaatst in een winkelpand. Daaromheen moeten nog muren en een deur geplaatst worden.
maandag 11 december 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen afmeting 2.20 x 2 meter
zaterdag 9 december 2017

Douchedeur en zijwand plaatsten

Voor het plaatsen van een douche zijwand/deur. Type: Swingdeur/Zijwand I AM 90x200 cm RVS
zaterdag 9 december 2017

Verbouwen van een badkamer

Graag laat ik de badkamer renoveren. Het oude sanitair en de tegels moeten worden verwijderd. De indeling blijft redelijk het zelfde, echter wille wij graag een toilet laten plaatsen. De ruimte is 6 m2 en de wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Verder wil ik naast het toilet een wastafel, inloopdouche en radiator laten plaatsen. Recht onder de badkamer is er een ander badkamer met toilet, wellicht kan de afvoer hier naar worden doorgetrokken.
donderdag 7 december 2017

Verhoogde toiletten vervangen

Verwijderen en plaatsen van 2 nieuw verhoogde duoblok vlakspoel toiletten met pk uitlaat.
donderdag 7 december 2017

Badkamer boven renoveren

Hi, I have bought a house and I am moving in in january. And I would like to have a bathroom upstairs in a small space (1. 80 X 3 metres), and I would like to know how much it would cost me in total for creating a completely new bathroom? There is a toilet upstairs that would ideally be moved to the new bathroom. Looking forward to hearing from you.
donderdag 7 december 2017

Renoveren van een badkamer

Hi,I have bought a house and I am moving in january and I would like to do a bathroom upstairs in a small space (1. 80mX 3m) and I would like to know how much it would cost me in total for creating a completely new bathroom? There is a toilet upstairs that would ideally be moved to the new bathroom. I live in eindhoven. Looking forward to hearing from you.
woensdag 6 december 2017

Badkamer renoveren

Nieuwe badkamer aanleggen. Nieuwe tegels aanleggen. Badkamer is 3 bij 4 meter. Dus tegels toilet douch en een wasbak aanleggen en nieuwe tegels plaatsen
woensdag 6 december 2017

Kleine renovatie van badkamer

Ik wil de douchebak (90 x 90 cm) met de deuren eruit laten halen en daar antisliptegels laten leggen. Ook is ooit het toilet eruitgehaald en deze wil ik graag terug, de aansluiting zitten er nog, maar zijn wel dicht gemaakt en betegeld. Spiegelkastje moet vervangen worden en eventueel de wasbak met onderkast, afhankelijk of de huidige onderkast nog past met een toilet ernaast. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 2 december 2017

Complete toiletruimte renoveren

I would like to replace old zwevend toilet vervangen with new one. De klant
donderdag 30 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer volledig laten vernieuwen. De ruimte is 460 x 300 cm en 280 cm hoog. Ik wil het huidige bad en de douche laten verwijderen en er een inloopdouche laten maken. Verder moet er een hangtoilet, een badkamermeubel met wasbak en kraan en een designradiator komen. De hele ruimte moet bovendien opnieuw worden betegeld. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de levering en aanlegkosten.
woensdag 29 november 2017

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik wil de badkamer graag laten aanpakken in verband met lekkage. Er moet een douchebak verwijderd worden en een nieuwe (aanwezig) geplaatst. Indien lekkage achter de tegels, deze ook verwijderen en nieuwe terug plaatsen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 2 meter.
woensdag 29 november 2017

Kitten van de badkamer

Er is een lekkage geconstateerd in de douche. Bij controle bleek dat de kitranden in de douche verweerd zijn en lekken. Van de zes douchecabines moeten nu de oude kitranden worden verwijderd en nieuwe worden gemaakt. De douche is op de 1e verdieping. Het gaat over een douche met 6 cabines in een theater.
dinsdag 28 november 2017

Badkamer opsplitsen

Ik wil de badkamer verbouwen, het is de bedoeling dat er van 1 badkamer 2 worden gemaakt. De afmeting van de ruimte is ongeveer 4 meter bij 3.65 meter. Ik wil graag met de vakman overleggen wat mijn opties zijn.
dinsdag 28 november 2017

Inbouwtoilet plaatsen en betegelen

Oude zwevende toilet is reeds verwijderd. Betreft plaatsen van een nieuw (zwevend) inbouwtoilet plus opnieuw betegelen van circa 1m2 op een plaat (tegels 10 x 10 cm getrommeld marmer). Plaat is van de ombouw van het inbouwreservoir. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
maandag 27 november 2017

Huidige badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn huidige bakamer laten verbouwen, hij is 1,50 diep, 2,00 meter lang en 2,30 hoog. Zit tussen 2 kamers in zonder ramen. Hier moet aan de linkerkant een inloop doche komen met stortdouche. Kleine hang toilet en badkamer meubel. Tegel mooie als ze 30/60 zijn zowel vloer als muur.
maandag 27 november 2017

Badkamer volledig laten verbouwen

Wij willen onze badkamer laten verbouwen van circa 1.00 x 3.70 inclusief nieuw toilet en douchescherm, bestaande vloertegels graag handhaven (30 x 60 cm wit). De klus is inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude sanitair en leveren van nieuw sanitair.

Partners

Partners van Casius