Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Brabant.

2607 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toilet renoveren, vloer woonkamer tegelen, badkamer volledig renoveren, badkamer en WC aanpassen, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer strippen en renoveren, badkamer renoveren, badkamer vergroten en renoveren, badkamer renovatie, renovatie badkamer Rotterdam, nieuwe badkamer realiseren, badkamer renoveren en plafond stuken, twee badkamers opknappen, complete douche renoveren, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Brabant:

vrijdag 25 mei 2018

Badkamer renoveren

Ik wil een badkamer van 2 x 2,5 meter betegelen en een bad, douche, wastafelmeubel en radiator nieuw terug plaatsen.
donderdag 24 mei 2018

Badkamer renoveren en tegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen/renoveren. Leidingwerk wordt gedaan, maar de wanden en vloer moeten verder nog wel voorbereid worden (glad getrokken, waterdicht behandeling e.d.). Graag zoek ik een vakman die dit kan verzorgen.
woensdag 23 mei 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. De cabine wordt 90 bij 90 cm.
woensdag 23 mei 2018

Badkamer renoveren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 12 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatie van de badkamer. Graag ook vloerverwarming installeren. Graag een offerte met en zonder materiaal.
dinsdag 22 mei 2018

Aquanova douchewand plaatsen

Ik zou graag de 90 x 90 cm douchewand van Aqua Nova (rond met schuifdeuren) willen laten plaatsen. Geen voorwerk nodig. Materialen heb ik hier klaar staan.
maandag 21 mei 2018

Douchecabine op douchebak plaatsen

Plaatsen douchecabine op douchebak. -douchecabine-90x90-cm-schuifdeur/p/B598609
donderdag 17 mei 2018

Montage van een douchegordijnstang

Douchegordijnstang gaten boren en stang monteren
woensdag 16 mei 2018

Badkamer renoveren

Wij willen volledig ons badkamer vernieuwen.
dinsdag 15 mei 2018

Douchebak of inloopdouche installeren

Ik heb op dit moment in de badkamer een ligbad van 180 x 60. Het bad wil ik eruit halen. Op deze lege plek wil ik dan een douche. Dit kan zijn een douchebak met dezelfde lengte en breedte maten of een nieuwe badkamer vloer (200 cm x 120 cm) met inloopdouche. De wanden zijn dan onbetegeld tot 60 cm hoogte (240 cm). Eventueel met bijpassende tegels of panelen aanbrengen. Het bad en puin ruim ik zelf op. In overleg met de aannemer: materiaalkeuze en takenuitvoering.
zaterdag 12 mei 2018

Badkamer renoveren

Begin september krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en wij willen graag de badkamer in zijn geheel renoveren, daarbij willen wij deze ook een meter vergroten (de muur waar nu de wasbak tegen aan zit op de foto's) De spullen voor in de badkamer hebben wij besteld bij Maxaro en het gaat om de volgende onderdelen: Bad van 180x80x51 ingebouwd. Wc met inbouw reservoir Inloopdouche met twee glazen wanden (1x 90 cm en 1x 60 cm) Badkamermeubel van 90 cm. Spiegelkast Radiator De tegels die wij voor de badkamer zijn op de vloer 60 X 60 en op de wanden 30 X 60.
zaterdag 12 mei 2018

Badkamer vergroten en renoveren

Begin september krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en wij willen graag de badkamer in zijn geheel renoveren, daarbij willen wij deze ook een meter vergroten (de muur waar nu de wasbak tegen aan zit op de foto's). De badkamer zelf is 2.86 x 2.13 x 2.20 meter. De spullen voor in de badkamer hebben wij besteld bij Maxaro en het gaat om de volgende onderdelen: - Bad van 180 x 80 x 51 cm ingebouwd - Wc met inbouw reservoir - Inloopdouche met twee glazen wanden (1x 90 cm en 1x 60 cm) - Badkamermeubel van 90 cm. Spiegelkast - Radiator. De tegels die wij voor de badkamer zijn op de vloer 60 x 60 en op de wanden 30 x 60 cm. Uitvoering 2e week september.
vrijdag 11 mei 2018

Douchewand plaatsen

Er moet een douchewandje geplaatst worden in een nis. Wand is 60 cm en alles zit er bij.
maandag 7 mei 2018

Douchevloer op afschot maken

2 X AFSCHOT MAKEN IN BADKAMER (NADAT DE DRAINS AANGESLOTEN ZIJN, HIERVOOR ZOEK IK OOK NOG IEMAND); GEZIEN DE PLANNING MOET AFSCHOT GEMAAKT WORDEN MET CEMENT WAARAAN EEN DROOGVERSNELLER IS TOEGEVOEGD (CEMTHA). AFSCHOT 1= 180 X 100 CM, AFSCHOT 2 = 120 X 100 CM UITVOERING OP ZEER KORTE TERMIJN DWZ WEEK 19 (7-11 MEI)
vrijdag 4 mei 2018

Montage van een douchedeur

MOntage Douche Deur, product 558612 .
vrijdag 4 mei 2018

Stoomcabine repareren

We hebben een stoomcabine van het merk Ucosan. De thermostaat kraan werkt niet meer naar behoren en we hebben een lekkage onder de stoomcabine. Graag zou ik een offerte willen om dit te laten repareren.
woensdag 2 mei 2018

Douchewand vervangen

Wij hebben een nieuwe douchewand gekocht. Wie kan deze plaatsen en de oude douchewand verwijderen en afvoeren?
dinsdag 1 mei 2018

Badkamer kraan en douchewand monteren

Thermostaatkraan en stortte monteren en 2 douchewanden zetten.
zaterdag 28 april 2018

Whirlpool bad laten plaatsen

Ik wil een whirlpool laten plaatsen in mijn badkamer. Hij moet in de plaats komen van mijn inloopdouche. Het gaat dan om een douche bad met whirlpool. De maat moet 160 x 85 cm zijn. Er moet ook een douchekraan met badfunctie bij geplaatst worden.
zaterdag 28 april 2018

Whirlpoolbad plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Douche / bad plaatsen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Whirlpoolbad plaatsen
zaterdag 28 april 2018

Complete douche renoveren

De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter groot. Het oude sanitair dient te worden verwijderd en over de oude tegels komen nieuwe tegels van 60 x 30 cm, vloer tegels 60 x 60 cm. Verder zal de elektra aangepast moeten worden, er zal een stopcontact en lichtschakelaar moeten komen. De douche cabine komt op de vloer te staan, de douchebak moet worden verwijderd, een zwevend toilet, radiator en badmeubel geplaatst. Ook de dorpel bij de deur moet worden vervangen. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het afvoeren van het afval.
donderdag 26 april 2018

Sanitair plaatsen

Ik wil graag : 1 x een badmeubel plaatsen (oude wastafel verwijderen) 1 x een glazen scheidingswand plaatsen (200 x 60 cm)
donderdag 26 april 2018

Duoblok toilet vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het duoblok.
woensdag 25 april 2018

Badkamermeubelset monteren en aansluiten

Het betreft een montage-aansluiting van een complete Bruynzeel badkamermeubelset van 120 cm nr. 466924 inclusief een 3 deurs panelenspiegelkast van de GAMMA. Ook moet de eenvoudige wasbak gesloopt worden en deze zal zelf afvoeren.
dinsdag 24 april 2018

Installatie van een duoblok WC

Het weghalen en afvoeren van een duo blo wc en het plaatsen van een nieuw duoblok.
dinsdag 24 april 2018

Deuren van een douchecabine plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van nieuwe deuren voor de douchecabine. De deuren zijn 90 cm.

Partners

Partners van Casius