Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Brabant.

2571 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Brabant:

vrijdag 27 maart 2020

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer met de maat 300 cm x 235 cm laten vernieuwen. Er moet een bad in, een douchecabine, wastafel en hangend toilet. Muren en vloer betegelen. Tevens een toilet vervangen op de beneden verdieping door een hangend toilet, een fonteintje plaatsen en de wanden betegelen (maat ongeveer 100cm x150 cm) (reacties in eerste instantie graag per mail)
dinsdag 24 maart 2020

Douchecabine repareren of vervangen

Mijn huidige douchecabinedeur is aan het bevestigingspunt afgebroken. Dit komt door vermoedelijk slijtage etc. Het is een kwartrond cabine voorzien van twee draaideuren. De andere deur zit nog in het profiel en werkt nog naar behoren. Mogelijk dat het opgelost kan worden met het plaatsen van een nieuw scharnierpunt. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van een complete douchecabine en eventueel voor de reparatie. Afmeting van de cabine vermoedelijk 90x90 Foto's kan ik eventueel per mail versturen.
maandag 23 maart 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Wij wil badkamer helemaal vernieuwen evenals toilet. Zie voor afmetingen en specifieke plannen de bijgevoegde tekeningen. Tegelen, elektra, waterleiding en verwarming, afzuiging, badmeubel etc.
maandag 23 maart 2020

Aanbrengen inloopdouche

Ik wil een inloopdouce laten plaatsen in mijn nieuwe huis. Het bad wat er nu staat moet dan vervangen worden door een inloopdouche. De badkamer afmetingen zijn 2.15 x 2.02. Dit alles zal wel moeten worden gesloopt en afgevoerd De breedte van de inloopdouche is 90cm en de producten wil ik waarschijnlijk bij saniweb bestellen.
zondag 22 maart 2020

Nieuwe douche cabine installeren en de oude verwijderen

Ik wil een nieuwe douche cabine laten installeren en de oude verwijderen. Een passende douche cabine zou gekocht moest worden (90 x 90) maar voor zekerheid moet nog een keer gemeten worden).
maandag 16 maart 2020

Plaatsen van toilet

Mijn toilet is stuk, ik ga een nieuwe kopen, ik moet hulp hebben bij het plaatsen van dit toilet.
vrijdag 13 maart 2020

Badkamermeubel, kraan en wastafel plaatsen

Ik wil een badkamermeubel laten plaatsen. Tevens een nieuwe wasbak met kraan en die ook aansluiten.
donderdag 12 maart 2020

badkamer wasbak vervanging

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.
dinsdag 10 maart 2020

Toiletruimte en badkamer tot één geheel maken

Ik wil van de badkamer en het toilet één ruimte maken, de tussenmuur moet eruit. Alles moet eruit gesloopt worden en opnieuw geplaatst worden. De nieuwe ruimte wordt 2,41 meter bij 1,88 meter, hoogte:2.59 meter. Er moet nieuw leidingwerk en afvoer worden aangelegd. Er moet een nieuw muurtje gezet worden (waar nu twee deuren zitten moet één schuifdeur komen(zie foto badkamer 1). Plaatsen van hangtoilet (plus verleggen afvoer), plaatsen inloopdouche, plaatsen voorzetwand waaraan nieuwe wastafelmeubel komt plus plaatsen wastafelmeubel, en spiegelkast. Verlagen plafond ivm. inbouwspotjes en bevestigen regendouche. Vloerverwarming plaatsen. Schuifdeur tbv. douche plaatsen. Alle wanden volledig betegelen (30 bij 60 tegels) en nieuwe vloertegels (60 bij 60 tegels).
woensdag 4 maart 2020

Toilet uitbreiden met doucheruimte

toiletruimte (1.10 bij 2 m.) uitbreiden zodat er een douche in geplaatst kan worden. Hiervoor zal een muur moeten wijken en dan 1 meter verder? opgetrokken worden; wastafel verplaatsen/ ventilatie naar buiten realiseren.
maandag 2 maart 2020

Herstel gevolgschade lekkage badkamer en renoveren

Na een lekkage wil ik mijn badkamer renoveren. Het bad (waar de lekkage vandaan komt) gaat eruit en daarvoor in de plaats komt een inloop douche. Hiervoor moeten de leidingen naar de andere kant van de badkamer verplaatst worden (van rechts naar links) Het badkamermeubel gaat vervangen worden, inclusief spiegelkast, andere lamp en van de staande toiletpot wil ik een hangende laten maken. De plek van het meubel en de toiletpot blijft wel hetzelfde. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor het herstellen van de schade en schilderwerk beneden, aangezien daar waterschade is. Maar voor mezelf heb ik dus een uitgebreidere offerte nodig. Mijn badkamer is ongeveer 170 cm x 250 cm. Voor materiaal zal ik zelf zorgen.
maandag 2 maart 2020

Aquavive douchewand corsica installeren

Ik wil alleen een douchecabine van 80 bij 80 laten plaatsen. De douchebak staat er al. Wat gaat dat kosten?
maandag 2 maart 2020

Badkamer renoveren

Ik wil graag een nieuwe badkamer. Inclusief bad, inloopdouche, toilet en wastafel in een ruimte van ongeveer 2,20 bij 2,50 meter. In de bijlage een opzet van hoe het eruit zou kunnen zien. De huidige badkamer zou eruit gehaald moeten worden. Er komt ook tegel-leiding en elektra werk bij kijken. Graag een offerte inclusief afvoeren.
vrijdag 28 februari 2020

Renoveren badkamer na lekkage

Badkamer moet een nieuwe valse wand in, alle wanden slopen, en opnieuw betegelen. De vloer eruit halen, en daarna nieuwe tegels plaatsen, en de douchewand en douchebak vervangen. Andere thermostaat kraan. Dubbele wasbak en wc en verwarming terugplaatsen na tegelwerk. De badkamer is 3 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 28 februari 2020

Badkamer installeren

Wij willen een badkamer laten installeren. Badkamermeubel met wastafel van 1 m breed met 2 kranen, douchecabine met drain, wc met ophangreservoir, 2 kolommenkastjes en een radiator plaatsen plus tegelwerk vloer en muren, 2,70 bij 2,30 m is de vloer, leidingen hoeven niet verlegd te worden, we kiezen voor dezelfde opstelling, tegels moeten we nog uitkiezen. De badkamerspullen willen we bij x2o bestellen. Zie hiervoor de bijgevoegde offerte. Wij horen graag voor welke prijs u voornoemde werkzaamheden kunt verrichten. U kunt uiteraard langskomen om te kijken.
woensdag 26 februari 2020

Herstelwerk badkamertegels

Door vermoedelijk slecht kitwerk (badkamer van circa 4 jaar oud) is er vocht onder de vloertegels in de badkamer gekomen en zijn ook de voegen losgelaten. Ondertussen heeft hier een noodreparatie plaatsgevonden, maar de vloer- en wandtegels dienen nog vervangen te worden. Bovendien is er sprake van schimmelvorming en zal het kitwerk moeten worden hersteld. Het gaat om het douchegedeelte. Dit is 1,5 bij 1,5 meter. Graag laten we dit herstellen door een professional/ vakman.
maandag 24 februari 2020

Nieuwbouw badkamer inrichten

Voor ons nieuwbouwhuis (oplevering waarschijnlijk rond december 2020) willen we een nieuwe badkamer laten plaatsen. Nu willen we de wanden en vloer een betonlook, waterbesteding (dus geen tegels). Er moet een douche, bad, wc, radiator en wastafel geplaatst worden. Is het gebruikelijk dat we de materialen zelf aanschaffen? We hebben al wat sanitair winkels gezien. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van de badkamer, met daarin apart de offerte van de vloer en wanden en apart het plaatsen van de douche, bad, radiator, wc en wastafel. De badkamer is 2810 breed en 2300 cm diep. Het plafond is 2,70 meter hoog. Er is vloerverwarming gelegd, maar er is geen dekvloer. Graag zouden we de plaats van het bad en de douche (zoals op de bijgevoegde afbeelding) willen wisselen. We willen een losstaand bad en een inloopdouche met 1 douche wand.
donderdag 20 februari 2020

Nieuwe douchecabine plaatsen

Ik heb een douchecabine en 1 deur is kapot gevallen. Daarom heb ik een nieuwe douchecabine nodig van 90 x 90 x 185 cm. Het gaat alleen om het plaatsen van een nieuwe douchecabine, de huidige haal ik zelf weg. De huidige douchebak is nog heel, dus de nieuwe douchecabine moet hierop geplaatst worden.
woensdag 19 februari 2020

Toiletruimte renoveren

Ik heb zojuist een offerte ontvangen voor het sanitair voor mijn toilet. Ik wil een nieuw reservoir nieuw hangtoilet en een nieuw fonteintje. Ik heb al een hangtoilet. In principe wil ik alleen de tegels van het achterwand vervangen. Ik heb hiervoor tegels. Afhankelijk of de afvoer van het fonteintje past. Heb nu een hoekfonteintje. Het toilet heeft de afmeting 90 x 120 cm.
zondag 16 februari 2020

Afmaken klus aan toiletruimte

Wij wilden de wc verbouwen, hier is een klusjesman voor geweest, maar heeft onverhoopt zijn werk niet kunnen afmaken. Hij heeft laten weten dat dit nog gedaan moet worden en daar zoeken wij dan ook iemand voor: - koof maken om buis en afvoer - deur recht zetten - paar tegels opnieuw - deurklink - ventilatiesysteem monteren - stukje afkitten - vloertje egaliseren, grijs - wasmachine kraan onder trap De afmeting is ongeveer 2 x 1,5 meter. Ik heb de offerte nodig voor mijn advocaat. Het betreft dus vooral het netjes afwerken en de puntjes op de i. Ik heb eventueel foto’s bijgevoegd en het vloertje egaliseren betreft de vloer waar nu de schoenen tijdelijk geplaatst zijn (excuus voor deze foto) en de wasmachine kraan onder de trap betreft ook die foto. Ik ben opzoek naar iemand binnen twee weken.
woensdag 12 februari 2020

Badkamer renovatie: sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer

Het gaat om een badkamer renovatie van een badkamer van ongeveer 4 m bij 3 m. Wat er moet gebeuren: - Badkamer strippen + afvoeren materiaal - Leidingen verleggen - Elektriciteit - Vloer badkamer + overloop egaliseren en betegelden - Aan 1 zijde laag muurtje plaatsen - Muur betegelen - Inloopdouchewand neerzetten - Wc plaatsen - Regendouche plaatsen - Wasbak en meubel plaatsen - Verwarming plaatsen Materiaal voor leidingen verleggen etc. hebben wij niet, inloopdouche en dergelijk hebben wij wel. Op zijn vroegst willen wij in juni beginnen.
woensdag 12 februari 2020

Wc renovatie van ouderwets naar modern

De wc op de begane grond wil ik renoveren: nieuwe vloertegels, muurtegels, inbouwtoilet, muren glad stucken en een nieuw fonteintje met kraan plaatsen. In de vloer zit vloerverwarming. Dus daar moeten we voorzichtig mee omgaan. Wat er nu zit moet er natuurlijk uit worden gehaald. Als er foto’s nodig zijn van de huidige situatie zan kan ik die natuurlijk toesturen.
vrijdag 7 februari 2020

Badkamerklus

we zijn op zoek naar een klusser voor een badkamer 75 /2.25 aub de nu aanwezige badkuip[ 75 -130 hoog 55 cm eruit slopen en op die plek weer dezelfde/ mogelijkheid te kunnen douchen aub antislip vloertje /afwerken en wat tegeltjes? hier en daar handgrepen /douche zitje o i d
maandag 3 februari 2020

Douchedeur in nis vervangen

Ik wil een nisdeur van de douche vervangen. Betreft een douchedeur met verstelbare profielen. Nis ca. 90 cm breed.
zondag 2 februari 2020

Badkamer verplaatsen naar grotere ruimte

Ik wil de badkamer verplaatsen naar een andere kamer. De badkamer moet helemaal leeggehaald worden en alles moet afgevoerd worden. Badkamer is nu 1,5 bij 1,5 meter, en de kamer waar hij in komt is 2,35 bij 2 meter. Er ligt nu een laminaatvloer, en deze moet verwijderd en afgevoerd worden. De materialen voor de nieuwe badkamer schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius